LELO Smart Wand Large 2

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Smart Wand Large 2  1
 • LELO Smart Wand Large 2  2
 • LELO Smart Wand Large 2  3
 • LELO Smart Wand Large 2  4
 • LELO Smart Wand Large 2  5
 • LELO Smart Wand Large 2  6
 • LELO Smart Wand Large 2  10
 • LELO Smart Wand Large 2  20
 • LELO Smart Wand Large 2  21

LELO Smart Wand Large 2

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

199,00 €

  Kuvaus

  LELO Smart Wand Large 2 on paranneltu versio testejä voittaneesta edeltäjästään.

  Tämän päivitetyn version muotoilu on samaa tyylikästä, ylellistä ja ergonomista laatua, mutta se tarjoaa entistä voimakkaampaa, uudistettua stimulaatiota orgasmintäyteisiin hetkiin.

  Voit käyttää Smart Wandia ylelliseen vartalohierontaan kumppanisi kanssa tai antaa sen rymisevien värinöiden kiihottaa erogeenisia alueitasi. Tarjolla on 10 värinärytmiä ja 10 nopeutta, joten voit vain antautua nautinnolle.

  Vibraattori on päällystetty ultrapehmeällä silikonilla, joka tuntuu fantastiselta ihoa vasten etenkin intiimeimmillä alueillasi. Sauvan joustava pää on yhdistetty kaarevaan varteen, joten sitä on helppo ohjailla sinne, missä värinä tuntuu parhaalta.

  LELO Smart Wand 2 on vesitiivis ja ladattava. Yhdellä latauksella saat kokonaiset 4 tuntia nautintoaikaa. Mukana tulee näytepakkaus vesipohjaista liukuvoidetta sekä käytännöllinen säilytyspussi.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KOKONAISPITUUS: 30 cm.
  HALKAISIJA: 5,8 cm.
  VÄRINÄTASOT: 10 nopeutta ja 10 rytmiä.
  AKKU: Ladattava (USB-latausjohto mukana).
  LATAUSAIKA: 150 min.
  KÄYTTÖAIKA: Enint. 4 tuntia.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. ruotsi, englanti.
  MUKANA: Säilytyspussi ja 5 ml:n näytepakkaus liukuvoidetta.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Lelo Smart Wand Large 2 Tämä on ensimmäinen wand-sauvani, ja se tuntuu niin miellyttävältä, että käytän sitä joka ilta koko vartalon hierontaan. Saan aina niin rentoutunut olo voimakkaan moottorin värinöiltä ja pulsseista, että huoli ja stressi häipyvät, on helppo saada orgasmin ja sen jälkeen vaipua syvään yöuneen. Myös sen jälkeenkin, kun olen laittanut wandin pois päältä ja säilytyspussiin, voin vielä vähän aikaa tuntea sen värinää vartalossani ja ihollani. En tiedä mistä se johtuu, mutta se on miellyttävä ja rauhoittava tunne kun se osuu oikeisiin paikkoihin.
  Paitsi kerran kun hieroin olkapääni wandilla, makoin tyynyllä ja nojauduin pääni niin että sen värinä sattui osumaan suoraan korvaani. Hyvät puolet tämän mahtavan wandin kanssa: Hyvä materiaali ja laatu, hauskan muotoinen, sopivan kokoinen ja painoinen isojen wandien mittakaavassa, helppo käyttää, tehokas moottori, monta eri asetusta ja pitkä käyttöaika yhdellä latauksella. Arvosana 9, suosittelen lämpimästi!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Tosi tyytyväinen Mun eka wand ja oon todella tyytyväinen. Tässä on varsin tehokkaat värinät, joten orgasmi tulee nopeasti. Hyvät värivaihtoehdot ja tyylikäs metallikoristelu.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Ihana Tää on aivan ihana. Tosi tehokas. Istuu hyvin käteen. Valitsin sinisen version, ja se on kertakaikkisen kaunis. Käytän tätä myös selkähierontaan, joka sekin sujuu tällä hyvin.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Smart Wand Large 2

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *