Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Voimakas vibraattori

Voimakas vibraattori tarjoaa intensiivistä stimulaatiota ja tajunnanräjäyttäviä orgasmeja. Olemme keränneet tälle sivulle laajan valikoiman markkinoiden suosituimpia tehopakkauksia, joista löytyy mm. monia todella voimakkaasti väriseviä Magic Wandeja. Kokonsa, voimansa ja intensiivisyytensä ansiosta ne kaikki sopivat loistavasti BDSM-leikkeihin.

Voimakas vibraattori BDSM-leikkeihin ja järisyttäviin orgasmeihin

Voimakas vibraattori monipuoliseen stimulointiin

Olemme koonneet tälle sivulle valikoimamme kaikkein tehokkaimmat vibraattorit, joiden rymisevät värinät sopivat sekä hurmaaviin soolosessioihin että hurjiin BDSM-leikkeihin. Jos tarvitset hieman tavallista vahvempia otteita esimerkiksi klitoriksen stimulointiin, on itsestään selvää, että voimakas vibraattori vie sinut varmemmin nautintosi huipulle.

Tehokkaalla moottorilla varustetut Magic Wandit ovat yleisimpiä voimakkaasti väriseviä tuotteita ja tehokkaimpia mitä markkinoilta löytyy. Ne on suunniteltu stimuloimaan pintaa syvemmältä, ja jos klitoriksesi suvaitsee intensiivistä käsittelyä, ei ole epäilystäkään etteikö niin kutsuttu taikasauva olisi juuri oikea väline tajunnanräjäyttävien orgasmien tavoitteluun.

Sen lisäksi, että Magic Wand voi saada sinut laukeamaan mitä kiihottavimmalla tavalla, se voi myös laukaista muitakin kehon jännitteitä. Voit käyttää tehokasta vibraattoria jumiutuneiden ja kipeiden lihasten hierontaan tai muuten vain rentouttamaan ja stimuloimaan joko sinun tai kumppanisi vartaloa kauttaaltaan. Kukapa ei kaipaisi kokonaisvaltaista hemmottelua uuvuttavan työpäivän jälkeen.

Kokeile tehokkaampia värinöitä tuntoherkkyyden palauttamiseen

Voimakas vibraattori on hyvä investointi varsinkin jos olet yksi monista naisista, joiden klitoriksen alue ei ole kovinkaan tuntoherkkä. Jos olet kokenut elämäsi aikana lantion alueelle kohdistuneen vamman, esimerkiksi pudonnut pyörän tangolle tai voimistelutelineelle, voi olla että kokemasi vahinko on vaikuttanut ikävällä tavalla myös tuntoherkkyyteesi. Hieromalla klitoriksen aluetta säännöllisesti omaan tahtiisi esimerkiksi intensiivisiä värinöitä tarjoavalla Magic Wandilla, voit hajottaa aikoinaan syntynyttä arpikudosta vähitellen ja palauttaa hiljalleen alueen tuntoaistia. Löydät lisätietoa aiheesta blogipostauksestamme: Opas klitorisorgasmiin.

Vahvoja värinöitä tarjoavalle voimakkaalle vibraattorille löytyy siis monipuolisesti käyttöä. Wandien lisäksi löydät valikoimastamme myös malleja, joiden tehokkaat värinät kohdistuvat ihanan intensiivisesti G-pisteelle tai soveltuvat anaalisesti käytettäväksi, mutta myös tuhmia dildovibraattoreita, jotka tarjoavat rymisevien värinöiden lisäksi täyttävää tunnetta. Tutustu tuhmiin tuotteisiimme, niin voit kokea syvempiä ja rajumpia orgasmeja kuin koskaan aiemmin.

Tuhma väline BDSM-leikkeihin

Laitoimme voimakkaat vibraattorit samaan kategoriaan fetissilelujen kanssa, koska tämän valikoiman mallit sopivat kuin valettu kinkyihin ja äärimmäisen stimuloiviin BDSM-leikkeihin. Niillä voi kiusoitella muun muassa klitorista tai tuntoherkkiä nännejä, jotta saat subisi kiemurtelemaan aistiärsykkeiden ristiaallokossa.

On hyvä myös muistaa, etteivät nämä lelut ole vain naisia varten. Voimakkaalla vibraattorilla voi myös kosketella miehen koko vartaloa vaikka bondagen aikana, kun hän on sidottuna sänkyyn täysin alttiina mielihaluillesi. Voit hyväillä sillä esimerkiksi peniksen vartta, välilihan aluetta, tai jos tuote tähän soveltuu, anusta. Löydät kiihottavimmat erogeeniset alueet parhaiten tutkimalla ja tunnustelemalla kumppanisi kehoa, ja värisevä väline on tähän tarkoitukseen tietenkin paras mahdollinen työkalu.

Löydätte laajasta valikoimastamme kiihottavimmat tuotteet monenlaisiin leikkeihin ja käyttötarkoituksiin. Tarkemmat tiedot tuotteista saa klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on jotain kysyttävää koskien tuotteitamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful