Marc Dorcel Medium Anustappi Kuulalla

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Marc Dorcel Medium Anustappi Kuulalla

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

26,90 €

  Kuvaus

  Tämä Medium-kokoinen Marc Dorcel Anustappi Kuulalla stimuloi sinua todella nautinnollisesti, sillä sen sisällä on geishakuulaa muistuttava kuula, joka liikkuu sinun liikkeidesi tahtiin.

  Kokonsa puolesta (7,2 cm pitkä ja 3,2 cm leveä) tämä anustappi sopii erinomaisesti aloittelijoille ja käyttäjille, jotka nauttivat kevyestä stimulaatiosta. Se tarjoaa hieman voimakkaampaa stimulaatiota kuin tavallinen anustappi sen sisällä liikkuvan kuulan vuoksi.

  Tappi on päällystetty laadukkaalla silikonilla, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit puhdistaa tapin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

  Huomioithan, että tästä tuotteesta on verkkokaupastamme saatavilla myös versio, jonka pohja on koristeltu koristetimantilla.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  PITUUS: 7,2 cm.
  LEVEYS: 3,2 cm.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. suomi, ruotsi, tanska.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Napakka Olemme kokeilleet useita tappeja. Tämä on käytetyistä napakin. Tapin "kaula" on varsin kapea ja pitkä ja tapin paksuin osa levenee tosi jyrkästi. Sen takia tämä istuu paikallaan tiukasti, eikä liu'u vahingossa ulos. Tappi on suhteellisen paksu, minkä takia se täyttää hyvin ja tuntuu mukavalta. Ensikäytön jälkeen vaikea sanoa tuleeko tästä kestosuosikki, mutta selvästi ohuita perustappeja parempi tämä on.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Marc Dorcel Medium Anustappi Kuulalla

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *