Intiimi­karvanpoisto naisille

Täältä löydät markkinoiden parhaat trimmerit vaahdot ja -voiteet, jotka on suunniteltu erityisesti intiimikarvanpoistoon naisille. Karvanpoistossa on tärkeää, että käytät laadukkaita ja hellävaraisia tuotteita. Oikeanlaisella karvanpoistovaahdolla saat aina sileän lopputuloksen ja vältät ikävät punaiset näppylät ja ihoärsytyksen.

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Australian Bodycare (2)
BlitzBlank (1)
Gentl (1)
Ladyshape (2)
Mae B (1)
pjur (1)
RFSU (1)
ShaveSafe (2)
System JO (1)
Näytä kaikki 13 tuotetta

Intiimikarvanpoisto naisille - silkin sileäksi helposti ja sujuvasti

Kaikenlaisia karvanpoistotuotteita

Säärien ja kainaloiden ajelu on monelle nykynaiselle arkirutiini ja kyllä monet miehetkin kesyttävät karvoitustaan muunkin kuin vain parran osalta. Vaikka bikinirajojen hallintaa voi harjoittaa sukupuolesta riippumatta, on intiimikarvanpoisto naisille yleisempää. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö muutkin voisi ja saisi tavoitella siistitympää jalkoväliä.

Karvanpoisto kannattaa tehdä huolellisesti ja laadukkailla tuotteilla. Etenkin intiimialueen herkkä iho vaatii erityishuomiota, koska alueella on paljon hermopäätteitä ja paikoittain iho on myös muuta kehoa ohuempaa. Onneksi intiimikarvanpoistoon naisille löytyy monenmoista hellävaraista tuotetta, joiden avulla karvoituksen voi poistaa tai siistiä eri tavoin. Osa tuotteista sisältää ihoa hoitavia ainesosia, jotka vaikuttavat jo itse operaation aikana. Joten jotta sinun ei tarvitsisi tyytyä pinsetteihin silkkisen sileää ihoa tavoitellessasi, tutustu tämän sivun kattavaan valikoimaan löytääksesi itsellesi parhaan tavan parturoida salaista puutarhaasi. Löydät meiltä esimerkiksi trimmereitä, vahaliuskoja, karvanpoistovoiteita ja after shave -tuotteita sekä tuotteita intiimihygieniaan.

Mitä depilaatio ja epilaatio oikein tarkoittavat?

Kun etsit parasta tuotetta intiimikarvanpoistoon naisille, tulee vastaan monenmoista laitetta ja voidetta, joten selvennetään aluksi hieman millaisia tuotteita on olemassa ja miten ne toimivat. Depilaatio tarkoittaa ihokarvojen poistoa ihon pintaan asti. Siihen kuuluu muun muassa karvojen ajelu eli sheivaaminen höylällä tai trimmerillä sekä niiden kemiallinen poisto ihokarvan proteiineja liottavan voiteen avulla. Ajellessa on hyvä käyttää sheivausvaahtoa tai -geeliä ja sen jälkeen kannattaa sivellä iholle after shave -tuotetta, jotta vältyt ärsytysnäpyiltä. Karvanpoistovoidetta puolestaan vain voidellaan iholle ja sen annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Sen jälkeen voide poistetaan kaapimen avulla ja voilà: ihosi on karvaton, pehmeä ja sileä.

Epilaatiossa poistetaan ihokarvan lisäksi myös sen juuri, jolloin ihosi saattaa pysyä sileänä jopa runsaan kuukauden ajan. Tähän tekniikkaan voi käyttää esimerkiksi vahaliuskoja. Vahaamisen jälkeen on tärkeää pitää huolta ihon kosteutuksesta ja kuorinnasta, jotta vältyt sisäänkasvaneilta karvoilta

Hellä ja hoitava intiimikarvanpoisto naisille

On monia eri tyylejä ja tapoja muokata intiimialueesi karvoitusta. Monille riittää sen trimmaaminen lyhyemmäksi tai sheivaaminen reunoilta, kun taas toiset tavoittelevat kauttaaltaan paljasta ja sileää ihoa. Yksi tunnetuimmista tyyleistä suorittaa intiimikarvanpoisto naisille onkin brasilialainen vahaus tai sheivaus, joka tarkoittaa karvanpoistoa koko häpykummun ja häpyhuulten alueelta, lukuun ottamatta mahdollisesti pientä viivaa tai muotoilua häpykummun päällä.

Löydät tältä sivulta ihoa rauhoittavia karvanpoistovaahtoja ja -geelejä sekä käteviä pienipäisiä trimmereitä, jotka sopivat täydellisesti intiimikarvanpoistoon naisille. Trimmerin avulla voit myös muotoilla karvoitusta haluamaasi malliin, vaikka sydämenmuotoiseksi. Koska intiimialueen iho vaatii hyvää huolenpitoa, on aina hyvä noudattaa tuotteiden ohjeita tarkkaan sekä hoitaa ja kosteuttaa ihoa toimenpiteen jälkeen, mielellään hajusteettomilla ja ihoa ärsyttämättömillä tuotteilla.

Tutustu valikoimaan ja löydä itsellesi parhaiten sopivat karvanpoistotuotteet. Kun haluat tietää tarkemmin, mitä yksittäinen tuote sisältää, löydät tiedot klikkaamalla tuotekuvaukseen. Jos sinulla on kysyttävää koskien valikoimamme tuotteita, voit myös ottaa meihin yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi