TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Liukuvoiteet Naisille

Jos kaipaat mahdollisimman nautinnollisia, eläväisiä ja liukkaita kokemuksia, kannattaa käyttää liukuvoidetta. Oli kyse sitten itsetyydytyksestä, seksistä kumppanin kanssa tai seksilelujen käytöstä, liukuvoiteet parantavat kokemusta aina. Sinful.fi:n valikoimasta löydät eräitä maailman parhaista liukuvoiteista, mm. naisille suunnattuja vesipohjaisia liukuvoiteita, jotka sopivat erinomaisesti seksilelujen kanssa leikkimiseen, sekä luomuliukuvoiteita, jotka tarjoavat nautinnon lisäksi hoitavia ominaisuuksia herkälle ihollesi.

Liukuvoiteet naisille takaavat paremman kokemuksen

Koe enemmän nautintoa

Jos olet vielä siinä uskossa, että liukuvoiteet ovat jotain, joka otetaan käyttöön vasta siinä vaiheessa kun vuosikymmeniä on jo kertynyt lasiin ja kroppa muodostaa luonnostaan vähemmän liukastetta, kannattaa jatkaa lukemista. Se ei nimittäin pidä paikkaansa, eikä ole koskaan pitänytkään. Liukuvoiteella on aivan valtavasti käytännöllisiä ominaisuuksia niin seksiä kuin lelujen käyttöäkin ajatellen. Sitä voi käyttää myös eroottisen hieronnan antamiseen kumppanille, sillä liukkarilla on monia samoja ominaisuuksia kuin hierontaöljyllä.

Liukuvoiteet naisille valmistetaan yleensä emättimen luonnollista pH-tasapainoa silmällä pitäen, mutta tarjolla on toki monenlaisia vaihtoehtoja. Suuressa nosteessa ovat esim. Kaerlig-tuotemerkin luomuliukuvoiteet täynnä luonnollisia ainesosia. Liukuvoidetta käyttäessä eron kyllä huomaa, olipa kyseessä yhdyntä tai sooloseksi. Kokemus on huomattavasti pehmeämpi ja liukuvampi. Liukuvoide on naisille usein se ensimmäinen “seksilelu”, sillä sen avulla itsetyydytys käy huomattavasti helpommin, käyttipä apuvälineitä tai ei. Suosittelemme sen kokeilemista ehdottomasti aivan jokaiselle naiselle.

Etkö kostu riittävästi?

Naiselle seksin harrastaminen voi olla epämukavaa ja kivuliastakin, jos ei ole tarpeeksi kostunut. Kostumattomuuden syitä voi olla useita alkaen esileikin puuttumisesta tai puutteellisuudesta jatkuen aina kuukautiskierron eri vaiheisiin ja muihin hormonaalisiin syihin, vain muutamia mainitaksemme. Myös stressi voi aiheuttaa kostumattomuutta. Oli luonnollisen liukasteen puuttumisen syy mikä tahansa, apua ja helpotusta tilanteeseen voi löytää naisille valmistetusta liukuvoiteesta. Monet naiset eivät liukkaria kokeiltuaan halua luopua sen käytöstä lainkaan, vaikka kostumattomuutta aiheuttaneet olosuhteet muuttuisivatkin. Se yksinkertaisesti tekee seksistä parempaa. Ja onpa tarjolla myös kiihottavia ainesosia sisältäviä liukkareita, jotka voivat tehdä orgasmin saamisesta helpompaa.

Seksilelujen kanssa liukuvoidetta kannattaa käyttää aina, sillä niiden materiaalit aiheuttavat usein enemmän kitkaa kuin kumppanin kanssa harrastettu seksi. Liukuvoiteen lisääminen voi olla ero yön ja päivän välillä, mikä tarkoittaa myös sitä, ettei hankittua seksilelua kannata tuomita huonoksi tai itselle sopimattomaksi ennen kuin sitä on kokeillut kunnon liukkarin kanssa. Ero tulee monille naisille yllätyksenä. 

Löydä sopivin liukuvoide naisille

Liukuvoiteet naisille jaotellaan usein kolmeen tai neljään tyyppiin, eli vesipohjaisiin, silikonipohjaisiin, öljypohjaisiin ja hybridiliukuvoiteisiin, jotka ovat sekoitus vesi- ja silikonipohjaista liukkaria. Lisäksi on olemassa liukuvoiteita, jotka on tarkoitettu erityisesti anaalikäyttöön, mutta myös ne jakautuvat näihin alatyyppeihin. Miten siis löytää juuri sinulle sopivin vaihtoehto? Ihan ensimmäiseksi kannattaa miettiä käyttötarkoitusta. Jos haluat kutakuinkin kaikkeen sopivan vaihtoehdon, vesipohjainen liukuvoide on varma valinta. Se soveltuu kaikille seksilelumateriaaleille ja kondomeille, mutta se myös kuivuu käytössä nopeiten (joskin sen voi aktivoida uudelleen muutamalla pisaralla vettä). Silikonipohjainen ja hybridiliukkari liukastavat selvästi enemmän ja pitkäkestoisemmin, mutta niitä ei suositella käytettäväksi silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa, ja niiden puhdistamiseen iholta kannattaa käyttää esimerkiksi mietoa intiimisaippuaa. Ne sopivat erinomaisesti myös hierontaan. Öljypohjainen taas ei sovellu käytettäväksi kondomien tai monien pehmeistä materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa, mutta se liukastaa todella paljon ja on siksi erinomainen valinta anaalileikkeihin ja fistaukseen. 

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful