njoy Pure Plug Suuri Teräksinen Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

njoy Pure Plug Suuri Teräksinen Anustappi

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

89,90 €

  Kuvaus

  Njoy Pure Plug on suuri, teräksinen tappi, joka on suunniteltu erityisesti anaalistimulaatioon kokeneille käyttäjille, jotka kaipaavat täyttävää stimulaatiota. Sitä on helppo ohjata isosta kahvasta, joka toimii myös stopperina. Voit antaa ohjat kumppanillesi tai päättää nautinnostasi itse.

  Pure Plug sopii sekä kylmiin että kuumiin leikkeihin, ja se säilyttää halutun lämpötilan pitkään. Testaathan lämpötilan käsivarren ihoa vasten ennen kuin käytät tappia intiimialueilla.

  Tappi on valmistettu käsityönä ruostumattomasta kirurginteräksestä, ja se toimitetaan tyylikkäässä säilytysrasiassa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

  Puhdista Pure Plug vedellä ja miedolla saippualla. Älä käytä hankausaineita, sillä ne tuhoavat kauniin, peilikirkkaan pinnan. Hyvin hoidettuna voit käyttää sitä koko loppuelämäsi ajan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kirurginteräs.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: Sisään asetettavaa 7 cm.
  LEVEYS: 3,8 cm leveimmästä kohdasta.
  PAINO: 310 g.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Lostava tappi Ihana tuote ja helppo käyttää. Tuntui ensin isolta mutta siihen nopeasti tottuu. Hieroo kivasti eturauhasta ja hetkenpäästää et huomaa että sinulla on plugi paikallaan. Voit pitää plugin paikallaan useampi tunti ja hieroo paikat mukavasti. Suosittelen kaikille, paino myös ok. Sopii miehille ja naisille. Harkitsen uusien vastaavien tuoteiden ostoa.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: njoy Pure Plug Suuri Teräksinen Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *