Obaie Bondage-köysi 10 m

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Obaie Bondage-köysi 10 m
 • Obaie Bondage-köysi 10 m
 • Obaie Bondage-köysi 10 m
 • Obaie Bondage-köysi 10 m
 • Obaie Bondage-köysi 10 m

Obaie Bondage-köysi 10 m

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

10,90 €

  Kuvaus

  Obaie Bondage-köyden avulla voit antautua nautinnolle kinkyjen bondage-leikkien aikana.

  Köysi tuntuu pehmeältä ihoa vasten eikä jätä jälkiä. Pituudeltaan se on 10 metriä, joten sen avulla voit sitoa kumppanisi tai tulla itse sidotuksi kaikilla mahdollisilla tavoilla.

  Bondage-köysi on valmistettu kestävästä materiaalista ja se soveltuu kaikenlaisiin bondagen muotoihin. Köysi on hyvä valinta niin aloittelijoille kuin kokeneillekin konkareille.

  Obaie Bondage-köyden väri on kaunis mattamusta.

  Tiedot

  MATERIAALI: Nylon.
  PITUUS: 10 metriä.
  HALKAISIJA: 8 mm.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Sitoutumista Köysi tuntuu kestävältä ja useamman kevyen ja kovankin käytön jälkeen lähestulkoon samassa kunnossa kuin paketista avattuna. Köysi on pehmeää eikä hierrä ihoa lähes ollenkaan. Sopii niin taiteelliseen sitomiseen kuin myös käytännölliseen sitomiseen. Molemmissa tapauksissa kannattaa ottaa huomioon, että 10m köyttä on loppupeleissä varsin vähän, etenkin jos tarkoituksena on sitoa useampi kuin yksi ruumiinosa. Ainoa negatiivinen kommentti on, että köyden päät ovat teipattu varsin heiveröisen oloisesti, vaikka ne eivät itselläni vielä ole avautuneet, joudun niitä varmasti tulevaisuudessa vielä korjaamaan. Kaiken kaikkiaan hinta/laatusuhteeltaan erinomainen tuote!
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Kinkyys
  Köyttähän se Köysi on pehmeää. Solmut pysyvät paikoillaan eivätkä luista, mutta ne on helppo tarpeentullen avata. Miinusta siitä että köyden päät on teipattu haperosti kiinni ja lähtevät parin käyttökerran jälkeen purkautumaan. Lisäksi omassa tuotteessani oli yhdestä kohti narua katkennut jo tehtaalla säikeitä.
  5 4 1

  Olet antamassa arviosi: Obaie Bondage-köysi 10 m

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *