Obaie Kumipiiska 50 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

  • Obaie Kumipiiska 50 cm
  • Obaie Kumipiiska 50 cm
  • Obaie Kumipiiska 50 cm
  • Obaie Kumipiiska 50 cm

Obaie Kumipiiska 50 cm

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

21,90 €

Kuvaus

Jos haluat päästä kokemaan, miten suloisen kivuliaalta piiskan läimäys tuntuu, Obaie Kumipiiska on ehdoton hankinta.

Sitä voi käyttää niin koviin, kirpaiseviin iskuihin kuin pehmeään, aistilliseen sivelyynkin. Kumipiiska on erinomainen valinta aloittelijoille, sillä sen iskujen purevuutta on helppo säädellä.

Piiskan avulla pääsette toteuttamaan BDSM- ja piiskausfantasianne. Sen kädensijassa on lenkki, jonka voi pujottaa ranteen ympärille, jolloin piiska pysyy aina kätesi ulottuvilla.

Obaie Kumipiiska on väriltään viettelevän musta. Sen siimat on valmistettu silikonista, joten piiska on todella helppo pitää puhtaana.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni ja muovi.
FTALAATITON: Kyllä.
KOKONAISPITUUS: 50 cm.
PITUUS, SIIMAT: 26 cm.
PITUUS, KÄDENSIJA: 24 cm.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Kinkyys
Melko hintava laadukseen. Petyin tähän kapineeseen aika pahasti. Liekö olin saanut jonkun maanantaikappaleen tai tehtaan pahnapohjimmaisen, mutta piiskan kahva ja siimojen peruke eivät oikein osuneet kohdalleen toisiinsa, ja kädessä pitäen koko hökötys "lonksui" miten sattui. Siimat itsessään olivat ihan ok laatuisia, mutta haisivat voimakkaasti halvalle kumisaappaalle pakettia avatessa, eikä haju oikein tahtonut hälvetä aktiivisen ulkoilmatuuletuksenkaan avulla. Käyttötuntuman perusteella tosiaan suosittelisin tätä aivan ensimmäiseksi piiskaksi, sillä tässä saa tehdä töitä saadakseen tuntumaa ja laatu on enemmänkin naamiaisasun kaveriksi soveltuva.
5 2 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Kinkyys
Todella kiva pikku piiska Tuote tuntuu kivalta iholla, ei satu. Sopii kaikille piiskaamisesta pitäville, vaikka ensikertalaisille. Helppo pitää puhtaana materiaalinsa ansiosta. Näppärän kokoinen. Sopii hyvin kiusoitteluun ja hellään kosketteluun mutta myös hieman rajumpaan leikkiin.
5 5 1
Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Kinkyys
Oi ! Aloittelijoille miellyttävä, pehmeä ja napakka piiska. Saa aika kovasti huiskauttaa että sattuisi. Eli oikeastaan vaaraa ei liian kovasta piiskan käytöstä ole. Käyttöön pääsee jatkossakin
5 4 1

Olet antamassa arviosi: Obaie Kumipiiska 50 cm

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *