Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Aneros Trident Helix Eturauhasstimulaattori var 1

Yhteenveto

Trident Helix Eturauhasstimulaattori tarjoaa sinulle tunnetun ja rakastetun Aneros-anaalinautinnon päivitettynä versiona.

Aseta stimulaattori varovaisesti anukseen, liikuttele sitä lihassupistuksillasi ja nauti sen tarjoamasta tehokkaasta eturauhashieronnasta. Anatomisesti muotoiltu varsi ja sen kärkeä kohti paksuuntuva pää kaareutuu täydellisesti eturauhasta vasten tarjoten intensiivisiä eturauhasorgasmeja.

Stimulaattori on valmistettu ftalaatittomasta ja allergiaa aiheuttamattomasta lääketieteellisestä muovista, joka on tarpeeksi jämäkkää stimuloidakseen eturauhasta kunnolla, mutta tuntuu myös miellyttävän sileältä käytössä.

Uudelleenmuotoillussa Trident-sarjassa on kaikki aiempien Aneros-stimulaattorien hyvät ominaisuudet ja lisäksi myös muutamia uusia piirteitä.

Stopperiosan W-muoto ja päissä olevat kuulat tarjoavat entistäkin enemmän stimulaatiota, sillä ne hieroutuvat välilihan alueen lisäksi myös häntäluun alla olevalle Kundalini-pisteelle.

Lisäksi Trident-stimulaattori on suunniteltu liikkumaan myös sivuttain eikä pelkästään sisään ja ulos kun jännität lihaksesi sen ympärillä (nk. Multi-Axial Motion).

TuotemerkkiAneros
Tuotteen paino (g)35
Kokonaispituus (cm)10.5
Sisään asetettava pituus (cm)10.2
Halkaisija (cm)2.4
Leveys (cm)2.4
Ensisijainen materiaaliABS-muovi
VäriValkoinen
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU19368
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Aneros
Corleone - 26. jul. 2021
Tyytyväinen kaikkeen.
0
Erittäin lupaava!
Chris - 11. feb. 2021
Tämä on ensimmäinen aneros-tappini useiden vuosien kokemuksella anaaliseksistä ja P-pistestimulaatiosta. Siksi en valitettavasti voi vertailla saman yrityksen muihin tuotteisiin, mutta voin sanoa, että tämä erottuu kaikista muista kokeilemistani leluista ja stimulaattoreista! Ensinnäkin: suunnittelusta ja materiaalista käy hyvin selväksi, että valmistajalla on syvät tiedot miehen sukupuolielinten anatomiasta. Lelu on valmistettu kovasta mutta mukavasta muovimateriaalista, joka sileän ja mukavan pinnan ansiosta tuntuu erittäin hellältä vartaloa vasten, erityisesti pepun sisällä ja herkkää P-pistettä kohti. Lisäksi tapin muotoilu ja koko on suunniteltu täydellisesti stimuloinnin ja "oikeiden" paikkojen painamisen suhteen. Itse tappi on suhteellisen pieni, mutta se yltää P-pisteeseen täydellisesti (se melkein etsii sen itsestään sisään työntämisen jälkeen) ja hieroo sitä sitten tehokkaasti, mutta tulematta koskaan liian kovaksi, mikä voi joskus tapahtua muilla leluilla, erityisesti suuremmilla. Se, että ohjaa stimulaatiota omilla lantionpohjalihaksilla, tekee siitä myös taatusti miellyttävän kokemuksen, jota hallitsee käytännössä itse, ja viittaan jälleen valmistajan aitoon ammattitaitoon ja tietoon. Toinen etu on, että tappi on erittäin helppo laittaa, mikä ei aina ole asianlaita anaalilelujen kohdalla. Pystyn laittamaan tämän tapin melkein ilman peräaukon lämmittelyä, mikä ei aina ole toivottavaa, mutta se on erittäin joustava, jos on jo kiimainen eikä vaivaudu "avaamaan" sitä sormella. Yksi asia, jonka olen jo oppinut, on kuitenkin se, että Trident Helix (ja oletan samaa kaikista aneros-tuotteista) antaa parhaat tulokset, kun käyttää sitä kärsivällisesti ja antaa sille aikaa. Pystyn jo saamaan anaaliorgasmeja sen ansiosta, että teen paljon kegel-harjoituksia, mutta en ole vielä onnistunut saamaan orgasmia tällä tapilla. Toistuvilla yrityksillä ja kärsivällisillä kokeiluilla erilaisilla jännityksillä se on kuitenkin parantunut ja ennen kaikkea olen erittäin innostunut jatkamaan yrittämistä ja testaamista. Tätä en ole usein kokenut muiden lelujen kanssa.
0
Vaatii harjoittelua
Dennis - 19. oct. 2020
Tämä on ensimmäinen Aneros-leluni luettuani siitä paljon. + Hyvä materiaali ja koska se on valmistettu muovista, voi käyttää silikoniliukuvoidetta + Hyväkuntoinen ja juuri oikean kokoinen, lelu ei ole niille, jotka haluavat isoja asioita peppuun. Sen pitäisi hieroa eturauhasta. + Ei muovattua muovijäännöstä, jota usein saa halvemmilla leluilla On tiedettävä olla odottamatta eturauhasorgasmin saamista ensimmäisellä kerralla. Lue eri Aneros-foorumeista, miten saat parhaiten eturauhasorgasmin. Se vaatii paljon harjoittelua. Verkossa on monia hyviä foorumeita vinkkejä ja temppuja varten, jos hakee Aneroksella.
0
Iso O!
Emil - 29. feb. 2020
Erittäin tyytyväinen Trident helix -ostokseen Kokeilin aiemmin erilaisia eturauhasleluja ja tämä voittaa helposti muut. Hyvä materiaali ja liukuu helposti paikoilleen. Niitä teistä, jotka pelkäävät kokeilla eturauhasleikkiä, suosittelen kokeilemaan sitä. Kokee nautinnon, jota ei olisi voinut kuvitella mahdolliseksi. Se ei ole kuin tavallinen orgasmi. En todellakaan tiedä, miten selittää tätä. Aivan mahtavaa! Suosittelen kaikkia kokeilemaan sitä. Ja tämä tuote todennäköisesti sopii useimmille ihmisille. Sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Kiitos aneros. Ja kiitos sinful!
0
Fantastinen, sopii minulle täydellisesti
Peter - 3. jul. 2019
Olen testannut monia erilaisia aiemmin, mutta Trident helix on paras. Epäröin hieman sen ostamista, koska minulla on ollut jo useita vuosia helix visio, josta pidän paljon. Itse asiassa paljon parempi kuin helix vision, vaikka koko ja muoto ovat samat, koska se pysyy paremmin paikoillaan kahden pehmeän kielekkeen ansiosta, jotka saavat sen liukumaan vinosti ja estävät sitä menemästä kokonaan sisälle. Parempi muovisena, jotta voi käyttää mitä tahansa liukuvoidetta ja se on myös helpompi puhdistaa. Se on melkein liian hyvä, koska ejakuloin käyttämättä käsiäni, mikä tapahtui vain muutaman kerran aneros progasmilla sen pienemmän ympärysmitan vuoksi. Tavoitteena on muutoin orgasmi ilman ejakulaatiota kartiopuristusten kautta, jollaisen sain ensimmäisen kerran aneros helix visiolla, joka antaa hieman pehmeämmän ärsykkeen kuin progasm ja helix trident, jotka voivat stimuloida melkein liian voimakkaasti, mutta joskus tämä on tervetullutta ja joskus haluaa pehmeämpää. Minulle, 174 cm pitkälle, se osuu täydellisesti eturauhaseen. Jos olet pidempi, niin ehkä aneros progasm on parempi, koska se tuntuu osuvan eturauhasen yläpuolelle minulle, koska se on vähän liian pitkä, mutta muuten hyvä. Kyse on kokeilusta, mutta nyt olen löytänyt sen oikean monen vuoden testauksen jälkeen.
0
Täydellinen aloittelijoille!
Anonymous - 7. apr. 2018
Olin hyvin innoissani, kun sain tuotteen Sinful.no:n fantastisen nopean toimituksen jälkeen! Oikealla liukuvoiteen käytöllä tämä eturauhasen stimulaattori liukui helposti ja ihanasti (mutta ehkä hieman liian helposti?). Aikaisemman kokemuksen jälkeen anaalistimulaatiosta tajusin nopeasti, että tämä tuote oli hieman liian pieni ja olisi voinut olla minulle suurempi ja täyteläisempi. Tästä huolimatta olen nauttinut sen käytöstä itselleni ja äidilleni. Itse eturauhashieronta on omalta osaltani hieman heikko, vaikka osa kohdasta on hidasta rakentumista (olen saavuttanut eturauhasen orgasmin kahdesti tällä), kokeilisin luultavasti mieluummin Progasmia seuraavalla ostoksellani. Kaiken kaikkiaan hyvä tuote, joka on valmistettu laadukkaasta materiaalista ja on luultavasti täydellinen niille, joilla ei ole aiempaa kokemusta eturauhashieronnasta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin innostava, mutta vaatii koulutusta
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen ostanut sekä helix syn että trident, trident voittaa syn ylivoimaisesti! Lisäkieleke, joka stimuloi häntäluuta, tekee sen, mitä sen on tarkoitus tehdä, ja auttaa myös pitämään pallean paikallaan. Sivuttaiset liikkeet tuntuvat ihanilta, joten se on päivityksen arvoinen helix visionista. Mutta se vaatii jonkin verran harjoittelua, kuten kartio-anaalilihasten harjoituksia ja paljon keskittymistä Jos pidät eturauhashieronnasta, tämä on itsestäänselvyys ostos!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erinomainen laatu, vaatii hieman totuttelua
Anonymous - 13. mar. 2024
Trident Helix on yksi suosituimmista tuotteista eturauhashierontaan, ja hyvästä syystä. Tuotteen ja materiaalien laatu on huippuluokkaa, ja hyvällä silikonivoiteluaineella pääsee pitkälle. Koko sopii useimmille ongelmitta. Kannattaa myös ymmärtää, että eturauhasen stimulaatio on melkoinen matka (kyllä, se kuulostaa joltain bisnespaskapuheelta, mutta se on totta!), ja että hyvin harvat ihmiset saavuttavat ison O:n ensimmäisellä yrityksellä. Jos haluat päästä alkuun, sinun on opittava rentoutumaan, oltava kärsivällinen ja asetettava odotuksesi jäihin. En ole vielä siellä, mutta minulla on ollut todella hyviä kokemuksia Trident Helixistä, erityisesti 4-5 päivän jälkeen ilman siemensyöksyä. Myös hyvä yhdistettynä säännölliseen masturbaatioon. Se on siistiä, mutta se ei anna sinulle super-O. Kaiken kaikkiaan: Sinun täytyy olla kärsivällinen, nauttia matkan varrella, eikä ole huono idea lukea Aneroksen omaa blogia tai esimerkiksi Redditissä r/aneros tai /prostateplay. Siellä on paljon hyviä vinkkejä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Aneros Trident Helix Eturauhasstimulaattori

Sinful.fi suosittelee
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Anal Vesipohjainen Anaaliliukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Anal Rentoutusgeeli 50 ml
12,99 €9,74 €
Sis. ALV
94,99 €75,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful