TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Aneros VICE 2 Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori var 1

Aneros VICE 2 Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Aneros VICE 2 Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori on päivitetty versio palkitusta Aneros Vice -stimulaattorista.

Aneros-tuotemerkki tunnetaan sen valmistamien tuotteiden anatomisesta muotoilusta, eikä VICE 2 ole mikään poikkeus. Saat stimulaattorin, jonka pehmeät muodot hyväilevät niin eturauhasta, välilihan aluetta kuin myös tuntoherkkää Kundalini-pistettä, jolloin saat ultimaattista nautintoa.

Perinpohjaisesti mietityn muotoilun lisäksi VICE 2 tarjoaa kaksi tehokasta moottoria sekä 18 erilaista värinärytmiä, joista jokaista voi säätää neljällä eri intensiteetillä. Näin ollen saatavilla on peräti 72 erilaista yhdistelmää, jolloin kokemus on helppo räätälöidä juuri sinulle sopivaksi.

Kaukosäätimessä on ylimpänä nk. Joy-painike, joka tekee värinästä intensiivisempää riippumatta siitä, mikä asetus on juuri sillä hetkellä käytössä. Paina Joy-painiketta lähestyessäsi kliimaksia, jolloin lopputulos on kerrassaan tajunnanräjäyttävä.

Aneros VICE 2 Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori on päällystetty silkinpehmeällä silikonilla. Sekä stimulaattori että kaukosäädin ladataan mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful