Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fifty Shades of Grey Joulukalenteri var 1

Yhteenveto

Valkoista joulua emme voi taata, mutta tämän eroottisen joulukalenterin avulla saatte takuulla joulukuun sävyyn Fifty Shades of Grey.

Kalenteri on täydellinen yllätys kumppanillesi, sillä sen avulla joulukuustanne tulee varmasti sekä tuhmempi että hauskempi. Kalenterin seksikkäät lahjat tarjoavat teille loputtomia mahdollisuuksia kiihottavaan esileikkiin ja fantastisiin seksinautintoihin.

Saatte 24 erilaista eroottista tuotetta suositusta, virallisesta Fifty Shades of Grey -tuotesarjasta: 6 tuotetta naiselle, 6 tuotetta miehelle, 6 tuotetta parikäyttöön sekä 6 tuotetta astetta kinkympiä iltoja varten.

Fifty Shades of Grey Joulukalenteri tuo lämpöä poskille, joten mitä vielä odotatte? Ei muuta kuin tuote ostoskoriin ja joululeikit voivat alkaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jännittävä joulukuu!
Anonymous - 12. dec. 2018
Pidämme joulukalenterista todella paljon, ja olemme yhtä innoissamme joka päivä, kun avaamme luukun. Rehellisesti sanottuna avaamme joskus kaksi ovea. Emme ehkä käytä kaikkia asioita, mutta meistä molemmista tuntuu, että suhteestamme on tullut rennompi kalenterin ansiosta. Puhumme enemmän seksistä ja harrastamme enemmän seksiä, mikä oli meille koko kalenterin tarkoitus. Olisi hienoa, jos olisi säännöllinen kuukausikalenteri, jonka voi saada, kun teillä on joulukuu, siis ympäri vuoden! Kiitos hienosta ja harkitusta kalenterista!
Konekäännös sivustolta sinful.se

Fifty Shades of Grey Joulukalenteri

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful