Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Seksilelujen Säilytys

Seksilelujen säilytys ei ehkä ole ensimmäisenä mielessä seksileluja ostettaessa, mutta siihen kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota. Huolellinen säilytys ei nimittäin ole täysin yhdentekevää, vaan auttaa pidentämään lelujesi käyttöikää ja pitää ne samalla myös suojassa uteliailta katseilta.

Huolellinen seksilelujen säilytys on helppoa oikeilla tuotteilla

Seksilelujen säilytys pidentää lelusi käyttöikää

Hyvä seksilelujen säilytys on yksinkertainen ja helppo tapa pidentää seksilelujesi käyttöikää ja pitää ne uudenveroisina. Tällä sivulla on valikoima tyylikkäitä ja huomaamattomia vaihtoehtoja, jotka sopivat monen kokoisille seksileluille. Kannattaa ensin mitata lelu niin tiedät, mitkä vaihtoehdot sopivat sille parhaiten.

Jotkut lelut voivat pysyä melko vahingoittumattomina sikin sokin yöpöydän laatikossa, mutta tietyt materiaalit ovat herkkiä ja saattavat kärsiä vääränlaisesta säilytyksestä. Niihin saattaa tulla painaumia, kolhuja, naarmuja tai värimuutoksia. Tietyt materiaalit saattavat jopa reagoida yllättävällä tavalla keskenään, jos seksileluja säilyttää kosketuksissa toisiinsa. Ja kyllä kestävämmätkin lelut hyötyvät huolenpidosta.

Onkin suositeltavaa lelun käyttöiän ja hygienian kannalta, että jokaiselle lelullesi olisi oma säilytyspussinsa tai rasiansa. Ja mieluiten laadukas tuote, josta ei irtoa nukkaa tai väriä ja jonka materiaali on käyttöturvallinen ja allergiaystävällinen, kuten esimerkiksi satiini. Tältä sivulta löydät tuotteita, jotka on varta vasten suunniteltu seksilelujen turvallista säilytystä varten.

Salaisuutesi pysyy huomaamattomasti piilossa

Sen lisäksi, että asiallinen seksilelujen säilytys suojaa lelujasi ulkoisilta tekijöiltä, se pitää ne myös piilossa uteliailta katseilta. Seksilelu on monille hyvin intiimi ja yksityinen asia, jonka haluaa pitää vain omana tietonaan tai jakaa vain läheisimmän tuttavan kanssa. Ja vaikka seksileluissa ei ole todellakaan mitään hävettävää, voi olla kiusallista, kun utelias sukulainen tiedustelee illallispöydässä kylpyhuoneen kaapista löytyneestä mielenkiintoisesta laitteesta.

Valikoimastamme löytyy ulkoasultaan neutraaleja ja tyylikkäitä ratkaisuja seksilelujen säilytystä varten, jotka eivät ensisilmäyksellä paljasta mitä ne säilyttävät sisällään. Ne ovat huomiota herättämättömiä ja voisit aivan hyvin säilyttää samanlaisessa pussissa tai laatikossa vaikka parranajokonetta tai hiustenkuivaajaa. Ja vaikka unohtaisit tyylikkään seksilelupussisi tai -laatikkosi esille vieraiden kyläilyn ajaksi, jää se todennäköisesti heiltä huomaamatta (ja vaatisi jo hieman röyhkeyttä urkkivalta osapuolelta myöntää, että hän on käynyt tutkimassa niiden sisältöä). Joissain säilytysratkaisuissa on mukana myös lukitus tai sellaisen voi hankkia erikseen.

Aina käyttövalmiina

Puhdista ja kuivaa seksilelusi aina huolellisesti käytön jälkeen, ennen kuin laitat sen säilöön seuraavaa kertaa varten. Hyvin säilytettynä se on aina käyttövalmiina, kun mielesi tekee hemmottelua: ota vain tuhma lelusi esille ja nauti. Olisi tylsää aloittaa leikkihetket aina huuhtelemalla ja pyyhkimällä pölyjä leluista, joten teet palveluksen itsellesi, kun pidät seksileluistasi ja niiden säilytyksestä hyvää huolta. Jos omistat seksilelun, johon kuuluu monta osaa tai lisävarusteita, on kätevää säilyttää niitä yhdessä, etteivät osaset huku tai päädy erilleen toisistaan.

Huolellinen seksilelujen säilytys on kätevää myös matkan aikana. Ne löytyvät helpommin matkalaukusta, kun ne matkustavat mukavasti ja huomaamattomasti omissa säilytysyksiköissään. Myös seksilelujen lisävarusteet, kuten USB-johdot ja paristot, pysyvät paremmin tallessa matkan aikana, jos hankit niillekin oman pussinsa. Tämä pätee toki myös kotona!

Huomioithan, että kankaiset seksilelujen säilytyspussit on hyvä pestä ennen käyttöä ja säilytystuotteet on suositeltavaa pitää puhtaana. Noudata tuotteen mukana tulevia pesuohjeita. Jos sinulla on kysyttävää seksilelujen säilytyksestä tai tuotteistamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful