Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Soraya 2 Ladattava Vibraattori var 1

Yhteenveto

LELO on tuotemerkki, joka ei tee kompromisseja estetiikan tai nautinnon suhteen, eikä Soraya 2 Ladattava Vibraattori ole mikään poikkeus.

Ylellinen vibraattori on muotoilultaan elegantti ja anatomiaan mukautuva. Ulkoinen klitorisosa on nyt paremmalla paikalla, jolloin luvassa on tarkasti osuvaa, taivaallista stimulaatiota.

Kapea sauvaosa on täyttävä juuri oikeista kohdista ja sen kaarre ohjaa rymisevät värinät suoraan G-pisteelle. Keskity vain nautintoon, kun kahta erogeenistä aluettasi kiihotetaan samanaikaisesti, kunnes saat upeita tuplaorgasmeja.

Soraya 2 on varustettu käytännöllisellä matkalukolla, jonka saat pois päältä painamalla plus- ja miinuspainikkeita muutaman sekunnin ajan. Sen jälkeen voit kokeilla sen 12 kiihottavaa värinärytmiä ja 12 nopeutta, joiden avulla voit räätälöidä stimulaation itsellesi sopivaksi.

Vibraattorin pinta on mitä pehmeintä Premium-silikonia, joka on koristeltu ylellisillä, kullanvärisillä yksityiskohdilla. Ergonominen kahva mahdollistaa vibraattorin ketterän käsittelun. Vesitiivis Soraya 2 hemmottelee sinua myös suihkun puolella.

Pakkauksen mukana saat säilytyspussin, liukuvoidenäytteen sekä USB-latausjohdon.

TuotemerkkiLELO
Tuotteen paino (g)190
MukanaSäilytyspussi, Vesipohjainen liukuvoidenäyte
Kokonaispituus (cm)22
Sisään asetettava pituus (cm)12
Halkaisija (cm)3
VirtalähdeUSB-latausjohto
Käyttöaika (min)240
Värinärytmit12
Värinänopeudet12
Ensisijainen materiaaliSilikoni
VäriMusta
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliJapani, Englanti, Hollanti, Portugali, Italia, Puola, Espanja, Kiina, Saksa, Ruotsi, Venäjä, Ranska
SKU22136
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Lelo
Marjaana heikkola - 21. sep. 2021
Minun kohdalla läpimitta liian suuri suristelen päältä siitä vähän harmitusta!
Valitettavasti downgrade ensimmäisestä versiosta
Anonymous - 13. mar. 2024
En olisi ikinä uskonut kirjoittavani tätä. Olen omistanut pitkään ensimmäisen Sorayan, jonka akku on nyt vihdoin alkanut pettää monen vuoden uskollisen palvelun jälkeen. Siksi oli luonnollista investoida seuraavaksi Soraya 2:een, koska se oli jatko-osa, joka myös ostettiin. Ennen käyttöä lukemani arviot Soraya 2:sta olivat vähintään yhtä lyyrisiä kuin ensimmäinen Soraya, joten odotin vain täydellisyyttä. Mutta mikä pettymys minulle tähän mennessä - mitä on tapahtunut, Lelo? Tarvitsen voimakasta ja keskeytymätöntä tasaista "kaninkorvan" värähtelyä klitorista vasten, jotta voin tulla. Erityisesti yksi ensimmäisen Soryanin värähtelyistä oli täydellinen tähän tarkoitukseen. Soraya 2:ssa on vain yksi (1) värähtelykuvio, joka on jatkuvasti tasainen, mutta tuon värähtelykuvion värähtelyissä ei ole minkäänlaista tehoa. Kaiken kukkuraksi tehoa ei myöskään voi lisätä - se on kummasti jo alusta alkaen maksimissaan, mutta kaikkia muita värähtelykuvioita voi lisätä (!). Kuinka turhauttavaa! Loput värähtelykuviot ovat keskittyneet akselille tai ovat 11 muunnelmaa pulssituksia jäniksen korvaan ja akselille ja sieltä pois. On yrittänyt tulla tämän kanssa nyt 5 eri kertaa. 1 kerta on onnistunut suuren ponnistelun jälkeen ja omalla auttavalla kädelläni fyysisesti saada enemmän painetta jäniksen korvaan - mutta tuli pehmeästi. Muilla kerroilla se ei ole onnistunut. Ensimmäisellä Soryanilla orgasmi oli taattu. Näin ollen suosittelen, ettet tuhlaa rahojasi tähän, jos tarvitset keskeytymätöntä voimakasta klitoriksen stimulaatiota. Jos tulet hyvin vähäisestä klitorisstimulaatiosta / et tarvitse klitorisstimulaatiota vaan enemmänkin emättimen stimulaatiota värähtelyjen kautta, niin kai tämäkin on jotain sinulle. Kaninkorva on liian heikko ja pehmeä niille meistä, jotka tarvitsevat jatkuvaa voimaa ja painetta klitorikselle.
Konekäännös sivustolta sinful.se

LELO Soraya 2 Ladattava Vibraattori

Valitse Väri
Sinful.fi suosittelee
Kaerlig Vesipohjainen Luomuliukuvoide 75 ml
9,99 €
Sis. ALV
151,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful