Rabbit-vibraattorit

Rabbit-vibraattorit ovat monelle tuttuja mm. suositusta Sinkkuelämää-sarjasta, ja ne ovat helppokäyttöisyydessään todella suosittuja seksileluja. Rabbitissa yhdistyy ihanasti täyttävä dildo ja klitorista vasten värisevät "pupunkorvat", ja niiden aikaansaama tuplastimulaatio on useimmille naisille erinomainen tapa saada orgasmi.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Halkaisija
Pituus
Sisään asetettava pituus
Ominaisuudet
Bejeweled (7)
Ladattava (70)
Lämpötoiminto (1)
Matkalukko (14)
Paristokäyttöinen (26)
Realistic (2)
Sovelluksella ohjattava (3)
Splashproof (22)
Thrusting Function (7)
Vesitiivis (66)
Vibrating (95)
Virtual Reality App (1)
Materiaali
ABS-muovi (1)
Ocean-bound PP plastic (1)
Silikoni (81)
TPE (7)
TPR (6)
Tuotemerkki
Amaysin (5)
B Swish (1)
Bang! (2)
baseks (11)
Belladot (2)
CalExotics (3)
Cleopatra (1)
Doc Johnson (3)
Dorcel (1)
Electroshock (1)
FemmeFunn (2)
Fifty Shades of Grey (2)
Fun Factory (4)
Je Joue (1)
Lelo (4)
LELO (4)
Love To Love (1)
Lovehoney (1)
Lovense (1)
Loving Joy (1)
ohhcean (1)
PMV20 (3)
Pretty Love (1)
Rocks Off (5)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Sinful (21)
Svakom (1)
Sweet Smile (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (5)
Trinity Vibes (1)
VIVE (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 97 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 97 tuotteesta
Näytä lisää

Rabbit vibraattori - suosittu yhdistelmäseksilelu

Rabbitin avulla lyöt monta kärpästä yhdellä iskulla

Useimmat naiset ovat nähneet Sinkkuelämää-sarjan jaksot ainakin kertaalleen, ja me kaikki muistamme ensimmäisen tuotantokauden jakson, jossa Charlotte hullaantui pupuvibraattoriinsa. Tämän nimenomaisen jakson kautta rabbit-vibraattori ampaisi kuuluisuuteen, ja vaikka jaksosta onkin kulunut jo aikaa, ei sen tähti ole hiipunut lainkaan.

Rabbit vibraattori on todella monen naisen suosikkiseksilelu, eikä se ole mikään ihme. Tavallisesta dildovibraattorista voi nauttia sisäisesti tai ulkoisesti, mutta pupuvibraattorin avulla saa monenlaista erilaista stimulaatiota samanaikaisesti, jolloin voit nauttia niistä kaikista yhdellä kertaa. Rabbit-vibra tarjoaa ulkoista stimulaatiota klitorikselle.

Monissa malleissa klitorisstimulaattori näyttää pupulta, jonka korvat värisevät klitorista vasten, ja siitä vibraattori on saanut nimensäkin. Jotkut tuotemerkit ovat tosin varioineet tätä teemaa, joten pupuvibrassa saattaa olla vaikka delfiini tai karhu värisyttämässä klitorista, mutta lopputulos on joka tapauksessa sama. Ulkoisen stimulaation lisäksi sauva tarjoaa myös sisäistä nautintoa dildo-osansa kautta. Monet mallit on muotoiltu osumaan G-pisteeseen, ja osassa on sauvaosan sisällä pyöriviä helmiä, jotka hierovat emättimen seiniä. Rabbit on täten täyden palvelun seksilelu.

Minkä rabbit vibraattorin valitset?

Sinful.fi:stä löydät laajan valikoiman erilaisia rabbit-vibraattoreita. Periaatteessa ne kaikki pystyvät kutakuinkin samaan: ne stimuloivat klitorista, G-pistettä ja emätintä ylipäänsä. Mutta on niissä erojakin. Naisten fysiologia on hyvin yksilöllistä, ja esim. klitoriksen sijainti suhteessa emättimen aukkoon voi vaihdella hyvinkin paljon eri naisilla. Niinpä klitorisstimulaattorin pituus ja sijainti vaihtelee eri rabbit-malleissa, ja siihen kannattaa kiinnittää huomiota kun olet ostamassa itsellesi omaa lelua.

Lisäksi kannattaa huomioida, ettei kaikissa malleissa ole sisällä pyöriviä kuulia. Jotkut tuotemerkit ovat jättäneet kuulat kokonaan pois ja keskittyneet niiden sijasta ergonomiseen ja vartaloa mukailevaan muotoiluun. Joillekin naisille tällainen muotoilu osuu parhaiten G-pisteeseen, mutta kuten sanottu, naisten fysiologia vaihtelee suuresti, joten yksi malli ei millään sovi kaikille.

Rabbit-vibran kohdalla kannattaa todella tehdä taustatyötä, jotta saat hankittua itsellesi täydellisen seksilelun, sillä silloin kun käytät omaan vartaloosi sopivaa pupuvibraattoria, se vie jalat alta. Jos valinnan tekeminen tuottaa vaikeuksia, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiita vastaamaan sähköposteihisi ja puheluihisi, jotta saat kaipaamasi neuvot.

Pupuvibraattori - orgasmintäyteinen tuttavuus

Päädyitpä lopulta mihin tahansa rabbit vibraattoriin, voit olla varma siitä, että sen avulla saat uskomattomia orgasmeja, jotka vievät itsetyydytyskokemuksesi aivan uusiin sfääreihin. Monille naisille kliimaksin saavuttaminen on helpointa klitoriksen kiihottamisen avulla, mutta monesti syvimmät ja vahvimmat orgasmit kumpuavat nimenomaan G-pisteen stimuloinnista. Pupuvibra onkin yhdistelmä G-pistedildoa ja klitorisvibraattoria, joten sen lisäksi että saat orgasmin helpommin, se on myös tavallista intensiivisempi. Niinpä on helppo ymmärtää, miksi Sinkkuelämän Charlotte ei halunnut lähteä asunnostaan mihinkään saatuaan rabbit-vibraattorin käsiinsä.

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman kaikenvärisiä, -kokoisia ja -muotoisia vibraattoreita. Valitse suosikkisi tuotemerkeistä kuten Baseks, Velve, Fun Factory, Satisfyer ja monet muut. Yhteistä niille on se, että ne ovat kaikki laadukkaita tuotteita. Valitsemme myymämme tuotteet niiden muotoilun, käytettävyyden ja laadun perusteella, ja kriteerimme ovat todella korkeat. Niinpä voit olla varma siitä, että ostaessasi seksilelusi Sinful.fi:stä, luvassa on todella nautinnollinen tuttavuus.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi