Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Cock Dangler Penisremmi Painoilla var 1

Master Series Cock Dangler Penisremmi Painoilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Käytkö salilla? Älä unohda penistäsi jalkapäivien, maastavetojen ja proteiinijauheiden keskellä! Kokeile Master Seriesin Cock Dangler -penispainoja ja katso, kuinka paljon painoa treenikaverisi kestää.

Valitse aluksi neljästä asteittain kokoa kasvavasta painosta pienin ja aseta se pidikkeeseen. Venytä rengasta ja vedä se terskan yli niin, että se asettuu peniksen varteen heti terskan taakse. Voit käyttää hieman vesipohjaista liukuvoidetta kitkan välttämiseksi, mutta älä käytä liikaa liukastetta, jotta rengas ei pääse liukumaan pois paikaltaan.

Nauti painojen kiihottavasta venytyksestä ja katso, kuinka paljon pystyt kannattelemaan kerralla. Tee toistoja lantionpohjan lihaksilla ja yritä kohottaa erektiotasi sykkivissä sarjoissa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Penispainot
Puuhailija - 4. jul. 2023
Todella mukavat käyttää, pysyy hyvin paikoillaan, voi käyttää löysien housujen alla vaikka koko päivän. Muutama painavammpi paino saisi olla vielä mukana.
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful