Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Master Series Pussy Tugger Häpyhuulinipistin Talutushihnalla var 1

Master Series Pussy Tugger Häpyhuulinipistin Talutushihnalla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Master Seriesin Pussy Tugger on tukeva nipistin, jonka viileä materiaali ja ihanasti venyttävät tuntemukset stimuloivat häpyhuulia.

Vedä ja nipistele poimujasi ensin käsin lämmittelyksi ja levitä sitten nipistimen leuat avaamalla kummassakin päässä olevia ruuveja. Nipistä häpyhuulia ja vedä ne metallipuristimien väliin, jonka jälkeen voit kiristää nipistimiä ruuveilla ja nauttia tiukasta puristuksesta.

Säädä puristimia löytääksesi täydellisen nautinnon ja kivun yhdistelmän ja anna kumppanisi kiinnittää nipistimeen talutushihna, josta nykäisemällä hän voi tarjota sinulle vieläkin kiihottavampia tuntemuksia.

Kun kaipaat vaihtelua, voit lämmittää tai viilentää nipistimen lämpimässä tai kylmässä vedessä ennen leikkejä. Puhdista se käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mukava ja röyhkeä, mutta vaatii paljon harjoittelua.
Anonymous - 13. mar. 2024
Se näyttää upealta yksinään. Vielä paremmalta, kun se istuu tarkoitetulla tavalla, mutta sen saaminen oikeaan asentoon on hieman hankalaa. Jopa porien kanssa se vaatii aikaa. Aikaa, joka uhkaa viilentää kiihottumista. Lisäksi neiti Climaxxx pitää enemmän siitä tunteesta/vaikutuksesta, joka tavallisilla pyykkineuloilla on iholla. Tälle pitäisi kuitenkin antaa mahdollisuus, koska sen ulkonäkö on korkeatasoisempi ja antaa tyylikkäämmän bdsm-tunnelman ;o)
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful