Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
obaie Tekonahkainen Silmänaamio var 1

obaie Tekonahkainen Silmänaamio

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos haaveilet kutsuvasi kumppanisi aistilliseen seikkailuun täynnä kiihottavaa nautintoa, obaie Tekonahkainen Silmänaamio on ehdoton hankinta.

Silmät peitettyinä muut aistit terävöityvät, jolloin kosketukset tuntuvat erityisen intensiivisiltä. Silmänaamiota voi käyttää sekä viettelevään esileikkiin että ihanan kinkyihin kokemuksiin - vain mielikuvitus on rajana.

Silmänaamio asettuu tiiviisti kasvoille ja jättää käyttäjän pimeyteen, valmiina leikkeihin. Sen ihoa vasten asettuva puoli tuntuu miellyttävän pehmeältä ja joustonauha takaa hyvän istuvuuden.

obaie Tekonahkainen Silmänaamio on väriltään viettelevän musta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei hyvä
Pettynyt - 28. mar. 2021
Odotin Obaielta parempaa. Materiaali on sen verran jäykkää, että asettelin tämän miten vain, niin se lepää sen verran kulmien tai poskipäiden linjan päällä että naamion takaa näkee jos katsoo alaviistoon.
Toimii hyvin
Lone - 5. dec. 2020
Toimii hyvin, sopii ja myötäilee kasvoja
0
Erinomainen tuote
Mickey - 6. oct. 2019
Silmänaamio on hintaansa nähden erinomainen tuote. Sen plussa on sen muotoilu nenän ympärillä. Se on kuitenkin vain puettava kunnolla paikoilleen ennen kuin voi todella aloittaa. Kuitenkin kaiken kaikkiaan hyvä ostos.
0
Huono
Eva Stryhn - 11. aug. 2019
Voi yhtä hyvin olla käyttämättä sitä, koska näkee kaiken ...
0
Hintaansa nähden kohtuullinen ostos
Per Andersen - 14. nov. 2018
Todella hyvä silmänaamio, joka erottuu muista sillä, että siinä on runsaasti tilaa nenälle. Se peittää täysin. Samalla materiaali on pehmeää ja muokattavaa, joten se myötäilee kasvoja ja pitää kaiken valon poissa. Siinä on mukava olla, se ei liimaudu eikä haise synteettiseltä kankaalta. Laatu on odotettua parempi tuohon hintaan ja se on erittäin tyydyttävä.
0
Täysin suoraviivainen silmien sitominen
Anonymous - 13. mar. 2024
Yksinkertainen ja suoraviivainen silmälappu, jonka materiaali on hieman korkealaatuisempaa kuin yksinkertaisimmat nylonvaihtoehdot. Päästää hieman valoa, kun se on päällä, mutta toimii yleensä melko hyvin.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä ostos tuohon hintaan
Anonymous - 13. mar. 2024
Todella hyvä umpisolki, joka erottuu joukosta sillä, että siinä on runsaasti tilaa nenälle. Se tarjoaa täydellisen peittävyyden. Samalla materiaali on pehmeää ja muokattavaa, joten se myötäilee kasvoja eikä päästä valoa läpi. Sitä on mukava käyttää, se ei hankaa eikä haise synteettiselle materiaalille. Laatu on hintaansa nähden odotettua parempi, mikä on erittäin tyydyttävää.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Yksinkertainen ja tehokas silmäside
Anonymous - 5. feb. 2019
Erittäin helppokäyttöinen, koska se tarvitsee vain laittaa päälle. Vahvistaa muita aisteja, kun näkö on estetty. +Hyvin muotoiltu maski, joka ei hankaa. Estää näön erittäin hyvin, kun se istuu hyvin. Helppo pukea ja riisua. -Nahka istuu hyvin ihoa vasten, mutta seuraa ihon liikkeitä. Siksi liukuu helposti otsaa pitkin, mikä vapauttaa näkökyvyn. Ei säädettävissä oleva matka. Kiinnikkeet olisivat saaneet olla kinkkisempiä.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Silmät sidottuna
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin hyvä umpisolki, joka ei liu'u, kun liikutat päätäsi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Liian suuri ja kova
Anonymous - 12. jul. 2020
Kovaa nahkaa. Hankaa nenää vasten ja liukuu alas. Kuin tavallinen unimaski, mutta huonompi. Kokeile sitoa silmäside tämän sijaan.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful