Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Oxballs Sacksling var 1

Oxballs Sacksling

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat laadukasta ja nautinnollista kivestenvenyttäjää, Oxballs Sacksling sopii sinulle täydellisesti.

Oxballs Sacksling tarjoaa tuhman ja stimuloivan tunteen viedessäsi kivekset sen sisälle, sillä se ympäröi ne kokonaan ja venyttää niitä herkullisesti. Tuntemus on samalla ahdistava, lämmin ja uskomattoman kiihottava.

Lisäksi Oxballs Sacksling toimii penisrenkaana, jonka avulla saat tukevamman ja kestävämmän erektion.

Suosittelemme sivelemään sekä kivekset että Oxballs Sackslingin sisäpuolen liukuvoiteella ennen kuin puet sen päällesi. Kivesosan pohjassa on kaksi reikää, joista mahdollinen hiki tai ylimääräinen liukuvoide valuu ulos.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin suositeltava.
Couple96 - 1. jan. 2016
Vaatii jonkin verran harjoittelua, joten suosittelen harjoittelemaan etukäteen ennen kuin kumppani on valmis ja odottaa. Antaa erityisen tunteen tavallisiin penisrenkaisiin verrattuna Penisrenkaiden aiemmasta käyttökokemuksesta voi olla hyötyä, eikä tätä kannata käyttää ensimmäisenä penisrenkaana. Suosittelen!
0
Tuntuu hyvältä vaatteiden alla...
Carl - 17. aug. 2017
Siinä on hyvin harkittu muotoilu ja vähällä liukuvoiteella se istuu mukavasti kivesten ympärille! Minulla on ollut oma päälläni tuntikausia vaatteiden alla, kun olen hoitanut asioita tai käynyt lounaalla! Laatu jättää paljon toivomisen varaa, koska omassani on "halkeama", joka on nyt johtanut reikiin paikoissa, joihin en halua ylimääräistä reikää! Mielestäni Oxballin tuotteet on yleensä valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ne sopivat, mutta tässä tapauksessa tuote on tarkistettava ja sitä on muokattava! Käyttäisin luultavasti omaani vielä enemmän, jos se ei olisi rikki, koska se ei sovi kunnolla niin kuin sen pitäisi! / Calle
0
Upea tuote – mukava tunne kiveksissä, kun pussi on asennettuna
Carlos Jensen - 8. jun. 2020
Kostuta "kivekset" vedellä – sitten pienellä harjoittelulla ne liukuvat helposti pussiin! Liukuvoiteen kanssa se on vaikeaa – johtuen siitä, että kumia on vaikea pidellä. Todella mukava tunne, kun laite on asennettuna - voin suositella. Mutta kumi on hieman herkkä ja halkeilee joissakin – sain ilmaisen vaihdon Sinfulilta.
0
Oxball
Anonymous - 11. jul. 2023
Erittäin hyvä tuntuma pallojen ympärillä ja penisrengas, joka pitää erektiosi
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful