TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Beaded Eturauhasvibraattori var 1

Sinful Beaded Eturauhasvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sinful Beaded Eturauhasvibraattori tarjoaa intensiivisiä anaaliorgasmeja kiihottaessaan eturauhastasi ja välilihan aluetta samanaikaisesti.

Silikonista valmistetun vibraattorin helminauhaa muistuttava pää kiihottaa eturauhasta tehokkaasti samalla kun sen nystyröity pää stimuloi välilihaa, jolloin pääset nauttimaan räjähtävistä orgasmeista.

Sisään asetettava osa muistuttaa muotoilultaan anaalihelmiä. Sen viisi kuulaa stimuloivat anusta sisäänlaiton ja ulosvetämisen yhteydessä.

Nauti vibraattorin kymmenestä värinäasetuksesta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Vibraattori on roisketiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa kunhan et upota sitä veteen.

Pieni mutta tehokas vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla (hankittava erikseen). Huomioithan, että paristokotelossa olevaa muovia ja paperia ei tule poistaa paristonvaihdon yhteydessä.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful