TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful BumBum Iso Lasinen Anustappi var 1

Sinful BumBum Iso Lasinen Anustappi

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sinful BumBum Iso Lasinen Anustappi on ehdoton hankinta, mikäli kaipaat ihanan täyttävää ja intensiivistä anaalistimulaatiota.

Tappi on valmistettu karkaistusta borosilikaattilasista ja sen muotoilussa yhdistyvät sirous ja kestävyys saavat aikaan todella elegantin vaikutelman. Tappia voi viilentää tai lämmittää ennen käyttöä asettamalla sen vesihauteeseen, jolloin saat aivan erilaista stimulaatiota.

Kokonsa puolesta tappi soveltuu parhaiten kokeneemmille käyttäjille, jotka kaipaavat entistäkin enemmän täyttävyyttä. Pyöristetty kärki helpottaa tapin paikalleen asettamista ja sen pohjassa oleva stopperi pitää tapin tukevasti paikallaan käytön aikana.

Sinful BumBum Iso Lasinen Anustappi on kestävä käytössä ja hyvin hoidettuna saat siitä iloa vuosikausiksi. Sen mukana saat upean, satiinisen säilytyspussin.

Kaikki Sinfulin lasituotteet on valmistettu käsin, joten niiden koossa ja muodossa voi esiintyä pientä vaihtelua - luvassa on siis ainutlaatuinen tuote joka kerta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful