Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sinful Jewel Iso Teräksinen Anustappi var 1

Sinful Jewel Iso Teräksinen Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Kristallikoristelluista "Jewel Plug" -anustapeista on tullut viime vuosina varsin suosittuja ja niitä on käytetty monissa eroottisissa elokuvissa. 

Sinful Jewel Anustappi ei ole mikään poikkeus, sillä sen kaunis, elegantti muotoilu ja pohjassa oleva upea lasikristalli viettelevät takuulla useimmat.

Tappi on pituudeltaan 9,5 cm ja se painaa 330 g. Sen paino tuntuu stimuloivalta käytön aikana etenkin kun liikut sen kanssa.

Sinful Jewel sopii hyvin myös lämpimiin tai viileisiin leikkeihin, sillä voit muuttaa sen lämpötilaa laittamalla sen lämpimään tai kylmään veteen. Testaathan lämpötilan käsivarren ihoa vasten ennen kuin käytät tappia intiimialueilla.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä tuote!
Teemu - 6. may. 2023
Ensimmäiseksi tapiksi aika iso,mutta kokemuksena todella kiihottava.Pelkkä ajatus uudelleen käytöstä saa aikaan väristyksiä.Pienen harjoittelun/luikkarin kanssa sujahtaa hyvin sisään.
Todella hyvä
Anal Lover - 13. feb. 2021
Tämä on aivan mahtava, rakastan sitä. Vaikka olin aloittelija, sain sen helposti ylös vähällä kärsivällisyydellä ja runsaalla liukuvoiteella. Ja vau, se auttoi paljon. Koko on todella hyvä, mutta paino vain lisää intensiteettiä.
0
Sopii täydellisesti
Teilen73 - 2. nov. 2020
Vähän jännitti, olisiko se liian iso. Hermostuneisuuteni jouti häpeään nopeasti, koska se liukuu erittäin helposti sisään - tietysti Sinfulin miellyttävä liukuvoide auttoi hyvin. ;-)
0
Hieno!
Cc - 21. sep. 2020
Se on todella hyvä. Sujahtaa helposti ja täyttää hyvin. Sen paino on hyvä! Luulen kuitenkin, että sen kanssa voi olla epämukavaa kävellä pitkään, koska tappi on erittäin suuri ja kulmikas, joten pakarat puristuvat sen ympärille ja se jättää jälkiä ... Mutta mieluummin pidän sen tällaisena kuin että se katoaisi...
0
Super mukava ja tuhma kokemus
Peter - 28. jul. 2020
Todella hyvä anustappi. Iso ja tuhma. Hienoa, että se ei putoa, kun nainen saa orgasmin. Pieni putoaa.
0
Hyvä muoto
Mille - 12. jul. 2020
Se on helppo laittaa paikalleen ja se pysyy siellä missä pitääkin. Sen paino aiheuttaa sen, että sen voi todella tuntea kävellessä/liikkuessa.
0
Iso ja hankala
Anonymous - 2. dec. 2022
Pidän tämän koosta. Materiaalin ansiosta se on myös helppo pestä ja voit leikkiä lämpötiloilla.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Pääsin vihdoin kokeilemaan tätä
Anonymous - 13. mar. 2024
Helppo asentaa. Mutta silti suurempi haaste kuin luulin. Minulla on jo pienin teräksinen. Se liukuu helposti sisään. Ajattelin, että ei olisi niin paljon eroa, että valitsisin tämän hieman suuremman kokoisen. Mieheni on ollut takana muutaman kerran ja ajattelin, etten enää tunne itseäni täysin aloittelijaksi ja tarvitsen vähän haastetta. Tämä oli vähän haasteellinen. Mutta silti se oli helppo. Todella mukavaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Näyttää suuremmalta kuin miltä se tuntuu
Anonymous - 9. sep. 2022
Olen kokeillut pientä valikoimaa, ja monet tuntuvat epämukavilta, jos niitä käytetään useita tunteja. Tämä ei ole, ja se on ehdottomasti suuri etu. Se näyttää isolta, kun otat sen ulos laatikosta, mutta se on sileä ja mukava eikä koskaan tunnu epämukavalta. Paino on myös plussaa, koska voit tuntea sen istuvan siellä. Olisin kuitenkin halunnut, että "kaula" olisi ollut hieman paksumpi/täyteläisempi, kuten osa lasista on, mutta toivotaan, että tulee "v2", joka täyttää nämä toiveet. Joka tapauksessa hyvä tulppa, joka ei maksa omaisuuksia :-)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Vankka, raskas ja herkullinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän käytettyäni pitkään keskikokoista silikonitulppaa. Tämä tuntuu paljon raskaammalta ja siksi paljon mukavammalta ja houkuttelevammalta käyttää päivittäin. Kokonsa vuoksi pistokkeen voi aina tuntea, erityisesti kävellessä tai kumartuessa. Erittäin suositeltava!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful