TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Anustapit Kristallilla

Kaipaatteko vähän lisää blingiä anaalileikkeihinne? Kauniit anustapit kristallilla (tunnetaan myös nimellä Jewel Butt Plug tai Diamond Butt Plug) ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina ja niitä on nähty myös monissa eroottisissa elokuvissa. Valitkaa useista kauniista malleista oma suosikkinne, tai jos perinteisempi malli kiinnostaa, vilkaiskaa läpi myös muut valikoimamme anustapit.

Anustapit kristallilla - ylellistä, upeaa ja stimuloivaa nautintoa

Jewel plug on kaunis kuin koru

Kaipaatko hieman säihkettä ja blingiä tuhmiin peppuleikkeihisi? Siinä tapauksessa meillä on tarjolla kattava valikoima kimaltelevilla tekokivillä varustettuja anaalitappeja laatutietoisille asiakkaille. Anustapit kristallilla koristavat kauniisti takamustasi samalla kun nautit niiden tarjoamista kiihottavista tuntemuksista. Monet nauttivat anaalistimulaatiosta todella paljon sukupuolesta riippumatta, koska anusaukon alue on täynnä kosketukselle herkkiä hermopäätteitä. Aiheeseen kuitenkin liittyy vieläkin tabuja ja häpeää - mutta aivan suotta! Kaunis kristallinen tappi eli jewel plug osoittaakin leikkisästi, että peppustimulaatiosta voi nauttia myös tyylillä.

Anustapit kristallilla tarjoavat visuaalisia nautintoja myös onnekkaalle kumppanillesi. Kristallitappi on kaunis kuin koru ja ohjaa tuhmien yhteisten leikkienne aikana kumppanisi himoitsevan katseen takuulla peppusi säihkettä kohti. Jos sinä tai kumppanisi olette oikein laatutietoisia, voitte napata valikoimasta aidolla Swarovski-kristallilla varustetun elegantin jewel-anustapin, jonka kaunis lasikristalli taittaa valoa upeasti välkehtien.

Anustapit kristallilla tuovat ylellisyyttä tuhmiin leikkeihin

Anaalilelut ovat kaikkein suosituimpien seksilelujen kärkijoukossa, joten jos ajatus houkuttelee, voit olla varma ettet ole fantasioidesi kanssa yksin. Jos peppuleikit ovat sinulle uusi tuttavuus tai haluat tutustuttaa kumppanisi aihealueeseen, pieni, kaunis ja tyylikkäästi muotoiltu lelu on tavallisesti helpoiten lähestyttävä. Siksi anustapit kristallilla sopivat täydellisesti myös aloittelijoille, ja löydätkin valikoimasta useita kokoja, joiden joukossa on myös aloittelijoille sopivia pienempiä ja kevyempiä jewel-anustappeja.

Jos anaaliseksi ja anaaliseksilelut ovat sinulle aivan uusi aluevaltaus, kannattaa aloittaa pienestä lelusta ja edetä hyvin hitaasti kehon omilla ehdoilla. Alussa on hyvä tutustua omin sormin stimulaatioon ja siihen miltä se tuntuu. Hygienian kanssa tulee olla huolellinen ja kannattaa muistaa käyttää peppuleikkeihin myös aina runsaasti liukuvoidetta - mitä enemmän sen parempi. Anaalinautintoja varten onkin kehitetty koostumukseltaan paksumpia ja riittoisampia liukkareita. Kun koet olevasi valmis, on aika ottaa esiin kristallilla koristeltu tappi ja antautua nautinnolle.

Löydä itsellesi sopivin Jewel-anustappi

Löydät säihkyvästa jewel plug -valikoimastamme sekä silkinpehmeitä silikonitappeja että sileän teräksisiä versioita, jotka ovat oivallisia kiihottaviiin aistileikkeihin viilennettyinä tai lämmitettyinä. Jotkut anustapit kristallilla ovat myös hieman painavampia, mikä tuntuu monista erityisen stimuloivalta. Tällöin voit tuntea tapin sisälläsi erityisen hyvin myös liikkuessasi. Jos olet kokeneempi käyttäjä, tällainen astetta raskaampi ja täyttävämpi jewel anustappi saattaa olla juuri sinun makuusi.

Kun haluat nähdä tarkempia tietoja yksittäisestä tuotteesta, klikkaa tuotekuvaukseen. Löydät tietoja muun muassa tuotteen koosta, materiaalista ja painosta, jotta voit valita itsellesi parhaiten sopivan ja tarpeidesi mukaisen kristallitapin. Jos anustapit kristallilla houkuttelevat, kannattaa tutustua myös muihin valikoimamme anaalitappeihin. Esimerkiksi kokonaan lasista valmistettu elegantti peppulelu voi myös olla mieleesi.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tuotteistamme tai haluat neuvoja sopivan seksilelun valitsemiseen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful