Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 27 cm var 1

Willie City Classic Aidonkaltainen Dildo 27 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Täytä tuhmimmat toiveesi tuhdin ja aidonkaltaisen, peräti 27 cm pitkän Willie City Classic -dildon avulla.

Dildon houkuttelevaa vartta koristavat pulleat ja aidonkaltaiset suonet, ja koko komeuden kruunaa pullea terska, joka stimuloi juuri sieltä, missä se tuntuu parhaimmalta. Kiinteät kivekset vahvistavat luonnollista tuntumaa entisestään.

Tukevan dildon täyttävä varsi on halkaisijaltaan 4,5 cm. Se sisään asetettava pituus on kokonaiset 19,5 cm. Luvassa on fantastista nautintoa sekä soolohetkiin että kumppanin kanssa leikkiessä.

Pohjan tehokas imukuppi pitää dildon jämäkästi kiinni sileällä pinnalla, jotta voit jättää kädet vapaiksi ja nauttia siitä monissa eri asennoissa. Voit käyttää Willietä myös strap-on -valjaissa, kun haluat jakaa nautintosi kumppanin kanssa.

Dildo on valmistettu ftalaatittomasta ja lateksittomasta PVC:stä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
jörtikkä
Turska - 18. jul. 2023
on se hyvä vehje
Tyydyttävä
Viliboy - 22. jun. 2021
Sopii hyvin anaaliin koska ei ole liian paksu mutta sopivan pitkä. Todella aidon tuntuinen.
Vain VAU!!
Sinkku - 7. mar. 2021
Jos pidät hyvästä täyteydestä ja syvälle menevästä tunteesta, niin tämä on sinulle erinomainen tuote! Vaikka ensinäkemältä minua hieman pelotti sen koko, se myös kutkutteli täysin oikeista kohdista. Kannattaa kokeilla. Olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka helppo sitä on käyttää ja kuinka upealta se tuntui, kun se meni syvälle sisään. Kun heräsin tänä aamuna, minulla oli edelleen mahtava fiilis ja minun piti heti saada ylimääräiset kyydit sen kanssa. Se ei varmasti kerää pölyä laatikossa, vaan sitä käytetään todennäköisesti ahkerasti!!!
0
Mukava
Wille - 25. jul. 2021
Minulla oli aiemmin 19 cm dildo ja halusin hypätä seuraavalle tasolle ja pienen harjoittelun jälkeen tämäkin upposi kokonaan. Tällä ratsastaminen on upea kokemus, samoin kuin sen ottaminen koiratyyliin. Joten hintansa arvoinen, tämän jälkeen ostan todennäköisesti vielä isomman ja isomman pistokkeen!
0
Yksinkertaisesti hyvä dildo
Nils - 9. may. 2021
Erittäin yksityiskohtainen ja kaunis dildo. Käytän sitä anaaliseksissä itselleni ja voin omalla kokemuksellani sanoa, että se tuntuu hyvältä. Toivon, että terska olisi hieman isompi stimuloidakseen enemmän ja kivekset leveämpiä, mutta se on makuasia. Kaiken kaikkiaan hyvä tuote! + pituus + hinta + materiaali ja laatu - kivekset ja terska liian pienet minun makuuni
0
Täytti minut
Anonymous - 13. mar. 2024
Erinomainen dildo minulle ja vaimolleni. Rakastan kiinnittää sen suihkuseinään ja ratsastaa sillä, vaimoni käyttää hänen . Meillä on kokoelma ja käytämme säännöllisesti
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Loistavaa!
Anonymous - 13. mar. 2024
Koko, paksuus, ympärysmitta, materiaalit ja erityisesti imukuppi! Kaikki on loistavaa!
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Iso ja hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on melko suuri. Kestää hieman aikaa syöttää, mutta se on uskomattoman hyvä, käytä sitä strapon kanssa ja se on vain rehellinen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä, iso, rikas.
Anonymous - 13. mar. 2024
Herkullinen dildo, joka täyttää hyvin. Olen aloittelija, minulla on aina ollut pienempiä, mutta tämä täyttää hyvin, kyllä, olen mies, mutta vaimoni haluaa käyttää tätä strapon-valjaissa!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä
Anonymous - 10. jan. 2021
Hämmästyttävän hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.se

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful