Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Pehmeät Dildot

Haluatko mahdollisimman aidonkaltaisen dildon? Siinä tapauksessa pehmeät dildot ovat juuri sinulle. Pehmeäpintaiset, joustavat sauvat tuntuvat kaikista realistisimmilta. Pehmeät dildot sopivat erityisesti "aitoa tavaraa" etsiville, ja valikoimastamme löydät sekä aidoilta peniksiltä näyttävät että värikkäämmät vaihtoehdot.

Pehmeä dildo tuntuu kaikista aidoimmalta

Tunne ero

Dildoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sen erilaisiin ominaisuuksiin. Tällaisia voivat olla vaikkapa koko, materiaali, väri, kaartuvuus, muoto, ja onpa saatavilla myös väriseviäkin dildoja, jos kaipaat sauvaltasi lisästimulaatiota. Markkinat suorastaan pursuavat erilaisia tuotteita, joista valita, mikä voi tehdä juuri oikeanlaisen löytämisestä todella vaikeaa. Toisaalta vaihtoehtoja on niin runsaasti, että etsivä löytää melko suurella todennäköisyydellä juuri sellaisen dildon, jossa yhdistyvät kaikki kaivatut ominaisuudet.

Ensimmäistä dildoaan etsiville suosittelemme mieluiten pehmeää dildoa, sillä se tuntuu miellyttävältä käytössä. Jos haussa on mahdollisimman paljon aitoa penistä muistuttava lelu, silloinkin pehmeä dildo on oikea valinta. Eron tuntee kädellä, mutta ehdottomasti myös käytössä. Etenkin aitoa ihoa muistuttavista materiaaleista valmistetut tekopenikset voivat muistuttaa oikeaa penistä todella erehdyttävästi, mikä antaa niiden käytölle oman, nautinnollisen vivahteensa. Jos kaipaat todella aidonkaltaista kokemusta, kannattaa myös tutustua ejakuloiviin dildoihin.

Valmistusmateriaalit

Pehmeitä dildoja valmistetaan erilaisista materiaaleista, joiden ominaisuudet vaihtelevat. Niistä eniten aitoa ihoa muistuttavat erilaiset TPR- ja TPE-materiaalit, kuten esim. Fleshlightin käyttämä Real Feel SuperSkin, sekä PVC, jota käyttää mm. King Cock. Silikoni ei välttämättä ole aina materiaaleista pehmein, mutta esim. Vixen Creationsin kaksikerroksinen VixSkin ja Tantuksen Super Soft -silikoni ovat aivan omaa luokkaansa pehmeyden ja joustavuuden suhteen. Silikoni on materiaalina huokoseton, jolloin sen puhtaana pitäminen on huomattavasti helpompaa kuin erilaisten kumien ja muiden huokoisten materiaalien.

On tärkeää muistaa käyttää sekä suurien että pienien dildojen kanssa laadukasta liukuvoidetta, sillä niiden pinta voi muuten tuntua epämiellyttävän kitkaiselta. Pehmeille dildoille (ja aivan erityisesti silikonidildoille) paras liukkarityyppi on vesipohjainen, ja kannattaa valita erityinen anaaliliukuvoide, jos haluat käyttää dildoasi anaalileikeissä.

Löydä sinulle sopivin pehmeä dildo

Tältä kategoriasivulta löydät pehmeitä dildoja jokaiseen makuun. Jos nautit luonnollisesti muotoilluista ja ihonvärisistä leluista, tarjolla on monia muotoja, kokoja ja värisävyjä, joista löydät varmasti itseäsi miellyttävän vaihtoehdon. Jos haluat dildosi tyvestä löytyvän myös kivekset, sekin onnistuu, ja onpa valikoimassa aitojen pornotähtien peniskopioitakin.

Jos taas ihonväriset dildot eivät ole lainkaan sinua varten, löytyy meiltä ilman muuta myös mustia, värikkäitä ja läpinäkyviä versioita, joista voit valita suosikkisi. Monissa pehmeissä dildoissa on pohjassa imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää kovalle, sileälle pinnalle tai strap-on -valjaisiin, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä ja myös harness-dildona parileikeissä.

Jos selailun jälkeen tuntuu kuitenkin siltä, ettet millään tiedä, mitä kannattaisi valita, ota ihmeessä yhteys ystävälliseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiita auttamaan asiakkaitamme juuri heille sopivien tuotteiden löytämisessä.

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful