Willie City

Tervetuloa Willie Cityyn - kaupunkiin, josta löytyy jotain jokaiselle. Täällä tapaat laajan valikoiman dildoja, josta löytyy monia kokoja, sävyjä ja muotoja. Willie Cityn aidonkaltaiset tekopenikset ovat pinnaltaan miellyttävän pehmeitä ja varustettu luonnollisella suonituksella ja viettelevällä terskalla. Kattava valikoima pitää sisällään pitkiä, lyhyitä, paksuja, ohuita, kiveksillä varustettuja ja ilman niitä olevia sauvoja, joiden aitoa muistuttava muotoilu vie ajatukset juuri oikeille urille.

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Pituus
Sisään asetettava pituus
Halkaisija
Materiaali
PVC (19)
Silikoni (10)
TPE (16)
TPR (2)
Näytä kaikki 48 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 48 tuotteesta

Willie City - Todella luonnolliset dildot

Willie City vie sinut tuhmiin seikkailuihin

Maailmasta löytyy valtava määrä erivärisiä, -kokoisia ja -muotoisia peniksiä. Tämä tulee hyvin esille myös suositun Willie City -tuotesarjan dildovalikoimassa, sillä sieltä löytyy pieniä, suuria, kapeita, paksuja, suoria ja käyriä tekopeniksiä, sekä kaikkea siltä väliltä. Toisin sanoen jos etsit unelmiesi dildoa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kuka tahansa dildoja rakastava voi kertoa, että yksi malli ei suinkaan tyydytä jokaista käyttäjää. Jokaisella meistä on omanlaisemme anatomia ja mieltymykset, ja juuri siksi Willie City -sarjasta löytyy niin monenlaisia tekopeniksiä. Niistä löydät takuulla sen, joka osuu juuri oikeisiin kohtiin käytön aikana, oli kyseessä sitten kaareva G-pistedildon muotoinen veijari tai suorana sojottava soturi.

Tuotesarjan dildoissa on valtava määrä realistisia yksityiskohtia, jotka saavat ne sekä näyttämään että tuntumaan huikean luonnollisilta. Pinnaltaan ne ovat pehmeitä ja miellyttäviä, ja varressa on selkeästi erottuva suonitus. Kärkeä koristaa upeasti erottuva terska ja monissa sauvoissa on myös pehmeät kivekset tyvessä. Toisin sanoen yksityiskohdissa ei ole säästelty, ja siksi luvassa on aivan erityisiä elämyksiä.

Korkeaa laatua ja aitoa muistuttavaa muotoilua

Uutta dildoa hankkiessa kannattaa aina pohtia koon ja muodon lisäksi myös materiaalia, sillä eri materiaaleilla on erilaisia ominaisuuksia. Willie Cityn asukkaista jotkut on valmistettu pehmeästä TPE:stä, joka tuntuu miellyttävän joustavalta käytössä, mutta joka on myös huokoinen materiaali, joten sen kanssa hygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Sarjasta löytyy myös samettisesta silikonista valmistettuja sauvoja, jotka puolestaan pärjäävät erinomaisesti hygieniaosastolla, mutta ovat usein hieman jäykempiä kuin TPE:stä valmistetut veljensä. Vaan lisäksi tarjolla on huippulaadukkaita dual density -silikonidildoja, joiden tukevampi ydin on päällystetty herkullisen pehmeällä silikonikerroksella, jolloin dildo muistuttaa aivan erehdyttävästi aitoa asiaa.

Eri materiaalit näkyvät myös tuotteiden hinnoittelussa, mutta valitsitpa minkä dildon tahansa, Willie Cityn kansalaiset eivät koskaan verota kukkaroasi liikaa. Korkean laadun lisäksi on panostettu myös siihen, että sauvojen hinnat pysyvät kurissa, jotta jokaisella olisi varaa hankkia laadukas ja ihanan kiihottava tekopenis yöpöydän laatikkoon odottamaan sopivaa hetkeä.

Tuhmia soololeikkejä tai intiimejä parinautintoja

Luonnollisesti muotoillut Willie City -dildot kutsuvat sinut monenlaisiin kiihottaviin soololeikkeihin. Niiden pohjasta löytyy tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, jonka voi kiinnittää koville, sileille pinnoille, jolloin lelua voi käyttää täysin ilman käsiä. Imukupin avulla dildoa voi käyttää myös istualtaan tai seisaaltaan, jolloin nautinnoista saa huomattavasti monipuolisempia.

Vaan näitä dildoja voi hyvin käyttää muuhunkin kuin sooloilotteluun. Jos etsit dildoa valjaisiin, älä turhaan jatka matkaasi, sillä etsimäsi löytyy tältä sivulta. Imukupin avulla Willie City -tekopenikset kiinnittyvät näppärästi strap-on -valjaisiin, jolloin voitte nauttia yhteisistä leikeistä makuuhuoneen puolella. Koska dildojen kokovalikoima on laaja, sieltä löytyy hyviä vaihtoehtoja sekä vaginaaliseen että anaalikäyttöön.

Toisin sanoen tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia kuumaan, kiihottavaan illanviettoon, joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Lähde siis tutustumaan tuotesarjan dildoihin ja löydä uusi suosikkisi tai vaikka useampiakin, sillä hinnat eivät päätä huimaa.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi