TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Willie City

Tervetuloa Willie Cityyn - kaupunkiin, josta löytyy jotain jokaiselle. Täällä tapaat laajan valikoiman dildoja, josta löytyy monia kokoja, sävyjä ja muotoja. Willie Cityn aidonkaltaiset tekopenikset ovat pinnaltaan miellyttävän pehmeitä ja varustettu luonnollisella suonituksella ja viettelevällä terskalla. Kattava valikoima pitää sisällään pitkiä, lyhyitä, paksuja, ohuita, kiveksillä varustettuja ja ilman niitä olevia sauvoja, joiden aitoa muistuttava muotoilu vie ajatukset juuri oikeille urille.

Willie City - Todella luonnolliset dildot

Willie City vie sinut tuhmiin seikkailuihin

Maailmasta löytyy valtava määrä erivärisiä, -kokoisia ja -muotoisia peniksiä. Tämä tulee hyvin esille myös suositun Willie City -tuotesarjan dildovalikoimassa, sillä sieltä löytyy pieniä, suuria, kapeita, paksuja, suoria ja käyriä tekopeniksiä, sekä kaikkea siltä väliltä. Toisin sanoen jos etsit unelmiesi dildoa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kuka tahansa dildoja rakastava voi kertoa, että yksi malli ei suinkaan tyydytä jokaista käyttäjää. Jokaisella meistä on omanlaisemme anatomia ja mieltymykset, ja juuri siksi Willie City -sarjasta löytyy niin monenlaisia tekopeniksiä. Niistä löydät takuulla sen, joka osuu juuri oikeisiin kohtiin käytön aikana, oli kyseessä sitten kaareva G-pistedildon muotoinen veijari tai suorana sojottava soturi.

Tuotesarjan dildoissa on valtava määrä realistisia yksityiskohtia, jotka saavat ne sekä näyttämään että tuntumaan huikean luonnollisilta. Pinnaltaan ne ovat pehmeitä ja miellyttäviä, ja varressa on selkeästi erottuva suonitus. Kärkeä koristaa upeasti erottuva terska ja monissa sauvoissa on myös pehmeät kivekset tyvessä. Toisin sanoen yksityiskohdissa ei ole säästelty, ja siksi luvassa on aivan erityisiä elämyksiä.

Korkeaa laatua ja aitoa muistuttavaa muotoilua

Uutta dildoa hankkiessa kannattaa aina pohtia koon ja muodon lisäksi myös materiaalia, sillä eri materiaaleilla on erilaisia ominaisuuksia. Willie Cityn asukkaista jotkut on valmistettu pehmeästä TPE:stä, joka tuntuu miellyttävän joustavalta käytössä, mutta joka on myös huokoinen materiaali, joten sen kanssa hygieniaan on kiinnitettävä erityistä huomiota.

Sarjasta löytyy myös samettisesta silikonista valmistettuja sauvoja, jotka puolestaan pärjäävät erinomaisesti hygieniaosastolla, mutta ovat usein hieman jäykempiä kuin TPE:stä valmistetut veljensä. Vaan lisäksi tarjolla on huippulaadukkaita dual density -silikonidildoja, joiden tukevampi ydin on päällystetty herkullisen pehmeällä silikonikerroksella, jolloin dildo muistuttaa aivan erehdyttävästi aitoa asiaa.

Eri materiaalit näkyvät myös tuotteiden hinnoittelussa, mutta valitsitpa minkä dildon tahansa, Willie Cityn kansalaiset eivät koskaan verota kukkaroasi liikaa. Korkean laadun lisäksi on panostettu myös siihen, että sauvojen hinnat pysyvät kurissa, jotta jokaisella olisi varaa hankkia laadukas ja ihanan kiihottava tekopenis yöpöydän laatikkoon odottamaan sopivaa hetkeä.

Tuhmia soololeikkejä tai intiimejä parinautintoja

Luonnollisesti muotoillut Willie City -dildot kutsuvat sinut monenlaisiin kiihottaviin soololeikkeihin. Niiden pohjasta löytyy tehokkaasti kiinnittyvä imukuppi, jonka voi kiinnittää koville, sileille pinnoille, jolloin lelua voi käyttää täysin ilman käsiä. Imukupin avulla dildoa voi käyttää myös istualtaan tai seisaaltaan, jolloin nautinnoista saa huomattavasti monipuolisempia.

Vaan näitä dildoja voi hyvin käyttää muuhunkin kuin sooloilotteluun. Jos etsit dildoa valjaisiin, älä turhaan jatka matkaasi, sillä etsimäsi löytyy tältä sivulta. Imukupin avulla Willie City -tekopenikset kiinnittyvät näppärästi strap-on -valjaisiin, jolloin voitte nauttia yhteisistä leikeistä makuuhuoneen puolella. Koska dildojen kokovalikoima on laaja, sieltä löytyy hyviä vaihtoehtoja sekä vaginaaliseen että anaalikäyttöön.

Toisin sanoen tarjolla on monenlaisia mahdollisuuksia kuumaan, kiihottavaan illanviettoon, joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Lähde siis tutustumaan tuotesarjan dildoihin ja löydä uusi suosikkisi tai vaikka useampiakin, sillä hinnat eivät päätä huimaa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful