TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Womanizer Starlet Klitorisstimulaattori var 1

Womanizer Starlet Klitorisstimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Nyt voit nauttia tunnetusta ja rakastetusta Womanizer-stimulaatiosta kätevässä ja reissuun sopivassa minikoossa.

Starlet-klitorisstimulaattori kiihottaa sinua palkintojakin voittaneella tekniikalla, joka yhdistää sykkivät ilmavirrat, puhalluksen ja imutuksen ainutlaatuisella tavalla kiihottaen klitoristasi koskettamatta sitä suoraan.

Nauti syvemmistä ja intensiivisemmistä orgasmeista Womanizerin avulla. Monet naiset kertovat kokeneensa sen avulla ensimmäistä kertaa useita orgasmeja peräjälkeen.

Starlet on pituudeltaan vain 8,5 cm ja painaa ainoastaan 70 g, joten kyse on todella huomiota herättämättömästä stimulaattorista, joka sujahtaa helposti käsilaukkuun, hansikaslokeroon tai matkalaukkuun mukaan, jolloin tyydytys on aina lähellä kun siltä tuntuu.

Hiljainen moottori vahvistaa entisestään käsitystä Starlet-stimulaattorista kätevänä matkakumppanina. Emme tosin voi luvata, että sinä pysyisit yhtä hiljaa otettuasi sen käyttöön, sillä se puhaltaa ja imuttaa sinut varmasti orgasmista toiseen.

Ladattava mukana tulevalla mikro-USB-latausjohdolla. Yhdellä latauksella saat puoli tuntia leikkiaikaa eikä sinun tarvitse huolehtia paristoista.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Elämäni ensimmäinen
Tilasin reilu kaks kuukautta sitten tämän kyseisen womanizerin ja kesti yli kuukausi ennenkuin uskalsin testata tätä. Kyseessä oli ensimmäinen leluni ikinä ja k... Lue lisää
N24 - 13. mar. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful