Satisfyer Pro 2 Vibration Klitorisstimulaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Satisfyer Pro 2 Vibration Klitorisstimulaattori 1

Satisfyer Pro 2 Vibration Klitorisstimulaattori

Saatavilla 12.11.2020 alkaen Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

49,90 €

36,90 €

  Kuvaus

  Anna itsellesi taivaallisia orgasmeja Satisfyer Pro 2 Vibration Klitorisstimulaattorin avulla, joka yhdistää ilmavirran ja värinän saaden aikaan ultimaattista klitorisstimulaatiota.

  Sen kaksi tehokasta moottoria on kehitetty aivan erityisesti sitä varten, että saisit parasta mahdollista nautintoa. Voit valita sen 11 ilmavirtapulssista, jotka hemmottelevat klitoristasi hellävaraisesti mutta myös todella tehokkaasti. Pro 2 Vibration -mallin silkinpehmeä silikonisuutin ympäröi klitoriksesi ja kiihottaa sitä Air Pulse -teknologialla koskettamatta sitä suoraan.

  Lisäksi saat 10 värinäasetusta, jotka vievät stimulaation aivan uusiin ulottuvuuksiin. Yhdistä nämä kaksi toimintoa tai käytä niitä erikseen.

  Tämä tehokas tuttavuus on täysin vesitiivis, joten se sopii hyvin myös kylpy- tai suihkukaveriksi kun haluat leikkeihisi vaihtelua. Voit myös antaa sen kumppanisi käsiin ja keskittyä silkkaan nautintoon.

  Satisfyer on valmistettu elegantin ruusukullan värisestä ABS-muovista ja sen suutin on valmistettu silikonista. Lataat sen helposti mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

  Voitti Good Design Award -palkinnon vuonna 2019.

  Tiedot

  MATERIAALI: ABS-muovi, silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 17 cm.
  SUUTTIMEN SISÄHALKAISIJA: 1,4 cm.
  PULSSITASOT: 11.
  VÄRINÄTASOT: 10.
  AKKU: Ladattava (magneetilla kiinnittyvä USB-latausjohto mukana).
  KIELI: Mm. englanti, saksa, ranska, espanja.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Satifyer pro2 Meillä jo toinen satisfyer käytössä. Eka oli toi satifyer pro2 NG. Nämä kaksi ovat ainoa varma ja toimiva kiihotin. Olisko 1 kerta jääny ilman tulosta, silloin syy oli liika viini;) onnistuu myös yhdynnän aikana....
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  WOW WOW. Hain tämän juuri postista ja aloin hommiin. Alle 5 min päästä tuli ensimmäinen orgasmi - joka vielä kaupan päälle oli ruiskuorgasmi, mitä en ollut koskaan kokenut aiemmin !! Tämä tässä on voittaja !!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Kannatti Olin pitkässä parisuhteessa oppinut laukeamaan ainostaan yhdynnässä. Sinkkuaika ja nykyinen etäsuhde on saanut panostamaan omaan aikaan. Halusin oppia tyydyttämään itse itseni. Opettelua tämä vaati, mutta lopulta tämä palkitsee. Kärsivällisellä harjoittelulla yhdistin tämän vibraattoriin ja anustappiin ja squirttasin ensimmäistä kertaa. Ja yksin! I did it! Tämä lelu on syytä pitää aina ladattuna ;)

  Pro tip: Vastamelukuulokkeet ja eroottinen äänikirja peittää laitteen hurinan, jos se häiritsee.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Joka sentin arvoinen Tämä on aivan ehdottomasti parhain leluostos ikinä, olen täysin addiktoitunut. Parhaiten toimii liukkarin kanssa, mutta myös ilman. Orgasmin saa aikaan alle minuutissa jos haluaa, mutta onnistuu myös pidempi kiihottaminen. Oikean kohdan ja tehon löydyttyä tuntuu paremmalta kuin parhain suuseksi ikinä. Kestää oikeasti vettä, magneettinen lataus toimii ja akku kestää pitkään. Ainoa miinus on melko voimakas ääni, mutta tekee kyllä mieli pitää itse enemmän ääntä tämän kanssa. Saattaa myös aiheuttaa sen että kaikki muut lelut jäävät kaappiin.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Odotin enemmän Hirveesti hypetetty laite, mutta ei kyllä minun mielestä hintansa väärti. Sain kyllä itseni tämän kanssa laukeamaan, mutta tunne oli jotenkin kummallinen ja nautinto jäi vähän laihaksi.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Sairasta Näin sen, olipa nätti
  Kokeilin ihan vaan tietääkseni miltä se tuntuu, tulin
  Kokeilin heti perään uudestaan tietääkseni miten se toimii, tulin ja squirttasin ensimmäistä kertaa elämässäni.

  Kiitos hänelle ketä tämän on suunnitellut. Olen onnellinen.

  Ps. WOW
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Odotin enemmän Odotin kovasti kyseistä laitetta ja toivoin sen olevan sen arvoinen mitä siitä on puhuttu. Minulla meni kymmeniä kertoja vasta kun rupesin tykkäämään ja löytämään sitä asentoa missä tuntuu parhaimmalta. Esileikkinä toimii hyvin, mutta ei tuo kuitenkaan sitä toivottua hyvää oloa minulle.
  Laitteessa on hyvä akun kestävyys ja ulkonäöltä hieno. Miinusta laitteessa on kova ääni.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  AIVAN MAHTAVA Ensi testaus oli kumppanini kanssa, Etsimme sopivaa tehoa joka löytyi. Tässä on tehoja joka klitorikselle. Hellää kuin taas tosi voimakastakin. Tätä pystyi myös helposti käyttämään naidessa asennos salliessa. Olemme käyttäneet tätä nyt joka päivä saapumisen jälkeen ja parempaa ei voisi odottaa. Plussaa myös vedenkestävyydestä ja magneetti laturista. Ääni ei ole edellisiin leluihin verrattuna kova vaan aika hiljainen.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Stimulaatio
  Hintansa arvoinen Laite on ehdottomasti hintansa arvoinen.

  Ensimmäinen käyttö olisuihkussa seisaaltaan, jolloin oikean kohdan ja tehon löytäminen oli haastavampaa. Tämä ensi kokeilu ei tuntunut kovin erityiseltä ja olin hiukan pettynyt kun laitetta oli hehkutettu niin paljon.

  Mutta toisella kerta olin sängyssä ja rento. Ja voi luojatar, mikä ihanuus. Orgasmi tuli nopeasti ja kesti pitkään. Taisin saada ensin neljä pientä ja sitten yhden todella ison, kaikki peräkkäin. Minä vain tulin ja tulin, pitkään.

  Parasta oli se että laitetta ei tarvinnut laittaa täysille kuten minun yleensä tarvitsee tehdä vibrojen kanssa. Silloin ärsyke on niin kova että saaminen vie tunnon. Tämän laitteen kanssa olin heti valmis uusintaan ja vieläpä halusin sitä.

  Ainoa miinus kovasta äänestä. Muuten tämä lelu on täydellinen. ♡
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Satisfyer Pro 2 Vibration Klitorisstimulaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *