Sinful Beaded Eturauhasvibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Sinful Beaded Eturauhasvibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

24,90 €

Kuvaus

Sinful Beaded Eturauhasvibraattori tarjoaa intensiivisiä anaaliorgasmeja kiihottaessaan eturauhastasi ja välilihan aluetta samanaikaisesti.

Silikonista valmistetun vibraattorin helminauhaa muistuttava pää kiihottaa eturauhasta tehokkaasti samalla kun sen nystyröity pää stimuloi välilihaa, jolloin pääset nauttimaan räjähtävistä orgasmeista.

Sisään asetettava osa muistuttaa muotoilultaan anaalihelmiä. Sen viisi kuulaa stimuloivat anusta sisäänlaiton ja ulosvetämisen yhteydessä.

Nauti vibraattorin kymmenestä värinäasetuksesta yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa. Vibraattori on roisketiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa kunhan et upota sitä veteen.

Pieni mutta tehokas vibraattori toimii 1 x AAA-paristolla (hankittava erikseen).

Tiedot

MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
FTALAATITON: Kyllä.
VESITIIVIS: Roiskeenkestävä. Voi käyttää suihkussa.
PARISTOT: 1 x AAA (ei mukana).
SÄÄDIN: 1 painike.
KÄYTTÖOHJE: Englanti.

Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

Arvostelut

Kokonaisarvio
Materiaali ja laatu
Vibraatiovoimakkuus
Äänitaso
Käytettävyys
Mukavat surinat Ostin laitteen ensimmäisenä eturauhaisvibraattorinani. Olen aika vasta alkaja anaalijutuissa, joten jo ajatus laitteesta oli kiihottava. Käytössä laite oli kätevä laittaa sisään liukasteen kanssa ja melko huomaamaton esimerkiksi housujen alla.

Olin aluksi vähän skeptinen näin pienen laitteen tehoista, mutta käytössä ne osoittautuivat todella hyviksi! Laitteessa on lukuisia eri ohjelmia, jotka kaikki vaihtuvat samasta napista painamalla. Vahvimmat tärinät ovat todella kiihottavia!

Vaikka laite on melko huomaamaton kokonsa puolesta samaa ei voi sanoa äänestä. Laite pitää niin kovaa ääntä vahvemmilla tärinöillä, ettei se sovi julkisilla käytettäväksi. Kuitenkin koti askareet hoituvat kivemmin tämän kanssa. :)

Suosittelen!
5 4 1

Olet antamassa arviosi: Sinful Beaded Eturauhasvibraattori

Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *