Sport Fucker Nutt Job Silikoninen Penisrengassetti
Sport Fucker Nutt Job Silikoninen Penisrengassetti
49,99 €
Sport Fucker Nutt Job Silikoninen Penisrengassetti  1

Sport Fucker Nutt Job Silikoninen Penisrengassetti

4.2 (2)
Ei varastossa - Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
49,99 €
Yhteenveto
Kuvaus

Sport Fucker Nutt Job Silikoninen Penisrengassetti tarjoaa monenlaisia yhdistelyvaihtoehtoja.

Leveitä renkaita voi käyttää erektiota tukevana penisrenkaana tai kivestenvenyttäjänä. Käytä niitä yksitellen tai molempia yhtä aikaa, jolloin saat täyden vaikutuksen ja näytät vieläpä upean kinkyltä.

Nauti kohonneesta tuntoherkkyydestä ja paremmasta kestävyydestä käyttäessäsi Nutt Job -settiä, leikitpä sillä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Molemmat renkaat on valmistettu silkinpehmeästä ja erittäin joustavasta silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Toinen renkaista on leveydeltään 2 cm ja toinen 3 cm.

Sport Fucker Nutt Job -renkaiden sisähalkaisija on 2,5 cm, mutta ne joustavat, joten ne sopivat kutakuinkin kaikille.

Tiedot

MATERIAALI: Silikoni.
SISÄHALKAISIJA: 2,5 cm.
LEVEYS: 2 cm ja 3 cm.
VESITIIVIS: Kyllä.

TUOTENUMERO: 21450.
Arvostelut
5
4
3
2
1

Lue säännöt täältä

Kerro mielipiteesi
Arvostelut (2)
Useampien miesten pitäisi kokeilla tuotetta

Renkaat ovat hyvät peniksen ja kivesten ympärillä ja ovat ihania käyttää

-
5 4 1
Hintava, mutta mahtava

Aluksi hinta hieman hirvitti, kyseessä kuitenkin "vain" kaksi penisrengasta. Halpoihin renkaisiin useasti pettyneenä ajattelin kerrankin repäistä ja tilasin tämän setin. Ainakin tässä vaiheessa pakko todea, että hinta ei jäänyt harmittamaan. Tuntuvat todella laadukkailta ja mukavalta ihoa vasten. Itse olen tottunutkäyttämään huomattavasti ohuempia, mutta nämä puristavat huomattavasti mukavammin ja tiukemmin. Paine ei keskity vain yhdelle ohuelle alueelle, jotan ainakin itse pystynnäitä käyttämään mukavammin pidempään. Paksumpaa rengasta olen käyttänyt kivesten venytykseen ja ainakin ensikertalaiselle tuntuu juuri sopivalta venytykseltä.Ainut miinus tulee hieman hankalasta puettavuudesta verrattuna ohuisiin renkaisiin. Varsinkin tuota paksumpaa saa taitella kivesten ympärille melkoisilla otteilla, vaikkaolisi paikat liukastettu. Onneksi materiaali on laadukkaan oloista ja paksua, joten näitä uskaltaa venytellä ilman pelkoa repeämisestä. Tekniikka on myös käyttäjällähieman parantunut, joten eiköhän tuo käyttökin helpotu pienellä harjoittelulla. Lämmin suosittelu näille! Jos käytät ohuita renkaita niin nämä tuntuvat todellahyvältä päivitykseltä. Lue lisää

-
5 4 1
Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi