TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Penisrengassetit

Penisrengassetit sisältävät useita penisrenkaita, joiden avulla saat kestävämmän ja kookkaamman erektion, mutta myös vaihtelua. Penisrenkaita voi käyttää yksi kerrallaan tai yhdessä esim. asettamalla yhden peniksen juureen ja toisen kivesten ympärille. Vain mielikuvitus asettaa rajat nautinnollesi.

Penisrengassetit tarjoavat moninkertaista kivaa

Penisrengassetin kanssa on mahdotonta mokata

Penisrengas lienee jo monille tuttu seksilelu, mutta jos et ole vielä ehtinyt kokeilemaan sellaista, penisrengassetti on erinomainen aloituspiste. Sopivasti puristavan renkaan avulla saat erektiollesi kokoa ja kestävyyttä, joten kokeileminen kannattaa ehdottomasti. Penisrengassettiin kuuluu yleensä useampia erikokoisia renkaita, joista on helppo löytää omaan penikseen sopiva versio. Sen lisäksi voit löytää käyttöä myös niille muille renkaille, sillä pienen renkaan voi asettaa pelkästään kivesten ympärille, kun taas kookkaammat renkaat voi venyttää sekä peniksen että kivesten ympärille.

Erikokoisia renkaita sisältävä penisrengassetti säästää sinut siltä ikävältä mahdollisuudelta, että ostamasi rengas osoittautuukin väärän kokoiseksi. Seteissä on yleensä kolme rengasta, joskin suurempiakin settejä on tarjolla, ja niistä löytyy takuulla sinulle sopiva koko. Renkaat voivat olla yksinkertaisia ja sileitä tai niissä voi olla erilaisia pinnanmuotoja. Voit valita ohuita tai paksuja renkaita, ja myös materiaaleissa on valinnanvaraa, sillä joustavien materiaalien lisäksi saatavilla on mm. metallisia penisrenkaita. Valitse oma suosikkisi, niin pääset nauttimaan kaikista penisrenkaiden hyvistä puolista.

Miten renkaita oikein käytetään?

Jos valitsit käyttöösi joustavasta materiaalista valmistetun penisrengassetin, jonka renkaat ovat esim. silikonia tai TPR-materiaalia, alkuun pääsy käy näppärästi. Joustavat renkaat nimittäin antavat yleensä hyvin periksi, joten voit venyttää rengasta kaksin käsin esim. siten, että renkaan sisällä ovat sekä keskisormi että nimetön molemmista käsistä. Silloin renkaan voi hyvin vetää peniksen päälle ja löysätä sen paikoilleen sitten kun se on aivan tyvessä. Renkaan sisäpuolen voi myös sivellä vesipohjaisella liukuvoiteella ennen sen paikalleen asettamista, jolloin loppumatka on helppo liu’uttaa. Jos rengas tuntuu erektion aikana hyvältä päällä, eli puristaa vähän muttei liikaa, olet valmis toimintaan.

Jos hankit puolestaan metallisen penisrengassetin, liukuvoiteen käyttö on ehdottomasti hyvä idea, mutta tärkeintä on se, että laitat renkaan paikoilleen peniksen ollessa lepoasennossa. Silloin renkaan pitäisi sujahtaa vaivattomasti paikoilleen, ja kun erektio pääsee täyteen mittaansa, rengas pääsee näyttämään voimansa. Jos taas valitsit käyttöösi kookkaamman renkaan sekä kiveksille että penikselle, aseta kivekset sisään yksi kerrallaan ja vasta sitten lepoasennossa oleva penis. Erektion kasvaessa pääset nauttimaan intensiivisestä stimulaatiosta ja tavallista kookkaammasta seisokista.

Ajattelemisen aihetta

Kuten kaikissa muissakin sellaisissa seksileluissa, jotka rajoittavat verenkiertoa, myös penisrenkaissa on tiettyjä käyttösääntöjä. Niistä kaikista tärkeimmät liittyvät kokoon ja käyttöajan rajoittamiseen. Kun puet renkaan päällesi, sen kuuluu puristaa kevyesti, mutta puristuksen ei tule käydä kipeää. Jos rengas tuntuu oikeasti epämukavalta päällä, ota se heti pois. Silloin tarvitset kookkaamman renkaan, jollainen toivottavasti löytyy penisrengassetistäsi. Täydellisestikin istuvaa rengasta tulee käyttää enintään 20-30 minuutin ajan kerrallaan, minkä jälkeen on hyvä antaa verenkierron palautua normaaliksi.

Penisrengasta voi käyttää yhdynnän lisäksi myös itsetyydytyksen aikana. Etenkin kivesten ympärille viritettynä se saa orgasmin tuntumaan voimakkaammalta, joten sitä voi hyvin käyttää joko yhdistettynä tavalliseen käsityydytykseen tai yhdessä vaikkapa masturbaattorin kanssa. Lisäksi sen voi yhdistää penispumpun käyttöön, sillä silloin pumppauksen tuloksista voi nauttia pidempään. Penispumpun avulla on helpompaa saavuttaa erektio (ja samalla siitä saa tavallista kookkaamman), ja kun on ensin pujottanut renkaan paikoilleen, se auttaa ylläpitämään saavutettua erektiota pitempään. Siitä on apua mm. lievästä erektiohäiriöstä kärsiville.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful