Vixen Creations Tex VixSkin Dildo 13 cm

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Vixen Creations Tex Vixskin Dildo 13 cm
 • Vixen Creations Tex Vixskin Dildo 13 cm

Vixen Creations Tex VixSkin Dildo 13 cm

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

119,00 €

  Kuvaus

  Tämä dildo on niihin hetkiin, kun vain paras on kyllin hyvää! Vixen Creations Tex VixSkin Dildo tarjoaa upeita, syviä orgasmeja ja sekä sen käytettävyys, ulkonäkö että tuntuma ovat aivan huippuluokkaa.

  Tex on lyhyt, käsintehty dildo tunnetulta Vixen Creations -tuotemerkiltä ja se on valmistettu huippulaadukkaasta silikonista. Sen kaareva varsi ja sopivan maltillinen mitta saavat sen osumaan G-pisteelle tai eturauhaselle helposti ja todella kiihottavasti.

  Dildo tuntuu erittäin luonnolliselta käytössä. Sen selkeästi erottuva terska ja ihoa muistuttava tekstuuri stimuloivat ihanasti. Silikonimateriaali on hajutonta ja se on kerrostettu siten, että pinta on pehmeämpi kuin dildon jämäkkä ydin, jolloin lopputulosta on herkullisen aidonkaltainen.

  Vixen Creations Tex VixSkin on valmistettu käsin Yhdysvalloissa. Sen sisään asetettava pituus on 13 cm ja halkaisijaltaan se on n. 4 cm leveimmillään. Sopii valjaskäyttöön.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VALJASKÄYTTÖÖN SOPIVA: Kyllä.
  PITUUS: 16 cm, josta 13 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 4 cm leveimmillään.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Hyvä dildo Oikein miellyttävän tuntuinen dildo. Materiaali on selvästi laadukasta ja yksityiskohdat on mietitty tarkkaan. Tuntuma on oikein hyvä. Kriteerinä oli luonnollinen ulkonäkö ja tässä se on kyllä todella kohdillaan. Dildo on hiukan lyhyehkö, mistä seuraa tiettyjä haasteita erilaisten asentojen kanssa, mutta pituus toki oli tiedossa jo tilatessa. Hinta on aika kova, vaikka selvästi sillä laatua saakin.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Vixen Creations Tex VixSkin Dildo 13 cm

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *