Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 1
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 2
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 3
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 4
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 5
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 5
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 6
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 50
 • Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori 100

Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

95,00 €

  Kuvaus

  Womanizer Liberty tarjoaa fantastisia orgasmeja alkuperäisellä, patentoidulla Womanizer Pleasure Air Technology -tekniikallaan, joka stimuloi klitorista kiihottavien, sykkivien ilmavirtojen avulla.

  Liberty on pieni ja kerrassaan ihmeellinen stimulaattori todella reissuystävällisessä koossa ja siinä on käytännöllinen, magneetilla kiinnittyvä kansi, joka pitää sen puhtaana ja huomaamattomana laukussa.

  Stimulaattorissa on 6 nautinnollista intensiteettiä, joista löytyy jotain jokaiseen tilanteeseen niin kotona kuin reissussakin.

  Womanizer Liberty on vesitiivis, joten voit nauttia eroottisista hetkistä myös suihkussa. Se ladataan mukana tulevalla mikro-USB -latausjohdolla.

  HUOM! Tämän tyyppiset klitoriskiihottimet eivät sovellu käytettäväksi vartalon alueille, joissa on lävistyksiä. Suosittelemme sen sijaan käyttämään vibraattoria, kun kaipaat orgasmintäyteisiä seikkailuja.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni ja muovi.
  STIMULAATIO: Pleasure Air Technologie®.
  ÄÄNITASO: Matala (<40 dB).
  LADATTAVA: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KOKO: 10,4 cm x 5,5 cm x 4,8 cm.
  AKKU: Ladattava litium-ioni-akku.
  LATAUSAIKA: 60 minuuttia.
  KÄYTTÖAIKA: 120 minuuttia.
  STIMULAATIOTASOT: 6.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, saksa, ranska, espanja, italia, japani, venäjä, korea.
  MUKANA: Mikro-USB -latausjohto.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Pieniä ongelmia, tekee tehtävänsä Olen kolmessa vuodessa käyttänyt puhki neljä satisfyer prota. Vajaa vuosi per seksilelu on aika lyhyt aika noin yleensä, mutta ottaen huomioon kuinka kovalla käytöllä ne ovat olleet, olen kokenut aina saaneeni noin 50 euron sijoituksilleni vastinetta.
  Koska olen vuosia käyttänyt samantyyppistä tuotetta, päätin että tällä kertaa sijoitan enemmän rahaa, ja ostan kunnon pelin.

  Pakkausta avatessa materiaalin tuntu, kaunis muotoilu ja kätevä magneettikansi tekivät vaikutuksen. Ensimmäinen ongelma tuli kuitenkin pian vastaan: Laite kyllä alkoi hyristä samantien kun sen laittoi päälle, mutta ohjekirjassa ei ollut tietoa että onko se täyteen ladattu, vai pitääkö se ensin ladata ennen käyttöönottoa. En halunnut ottaa riskiä, että se olisi ladattu vain osittain, ja virta loppuisi heti kesken, joten päätin ladata heti aluksi. Kytkin laitteen hieman onnettoman näköiseen magneettilaturiin, ja missään ei näkynyt valon vilkahdusta tai mitään muuta tietoa siitä, onko lataus alkanut. Pyörittelin ja vekslasin laturia ja vehjettä, eikä kumpikaan pukahtanut mitään. Ohjekirjakaan ei antanut mitään infoa aiheesta, joten googletin että kuinka kauan laite lataa, ja löysin arvion, että noin 120min. Odotin siis kärsivällisesti sen ajan, ja sitten aloin tositoimiin.

  Uuteen peliin meni hetki totutella, ja siksi homma kävi tavallista hitaammin. Siinä ajassa teho laski ja laski, ja lopulta masiina sammui kokonaan. Ohjekirjassa ei ollut mitään selittävää, joten päättelin että laturi ei varmaan toiminut kunnolla. Päätin kokeeksi koittaa ladata laitetta edellisen Satisfyerini laturilla, jossa on suurinpiirtein samanlaiset magneetit, ja kappas! Laitteeseen syttyi heti vilkkuva valo. Sen oma laturi ei siis toiminut ollenkaan (enkä saanut myöhemmilläkään kokeiluilla sitä toimimaan). Kun vlikkuva valo muuttui jatkuvasti palavaksi, womanizer oli selvästi käyttövalmis, ja pääsin taas hommiin.

  Entä sitten varsinainen kokemus, kun laturisäätämiset on saanut selviteltyä? Akun kesto oli loistavan pitkä, kun sen oli ladannut täyteen. Teho oli aika raju useimmilla tasoilla verrattuna useimpiin aikaisempiin seksileluihini. Pienimmillä tasoilla teho oli hyvä, mutta se ei pysynyt tasaisena, vaan välillä tuli yllättäviä muutoksia, joiden takia tehoa piti ruveta värkkäämään korkeammaksi tai pienemmäksi kesken hommien (mikä laitteen säätönappien sijainnista johtuen on hieman työlästä). Kyse voi kuitenkin olla minun kohdallani siitä, että en osaa vielä asetella vehjettä kunnolla, kun olen tottunut käyttämään hieman eri mallista Satisfyeriä.
  Lopputulos oli kuitenkin oikein tyydyttävä orgasmi, jonka jälkeen masiina oli oikein helppo puhdistaa ja laittaa magneettikansineen laatikkoon.

  Olenko täysin tyytyväinen tuotteeseen? En, lähinnä tuon täysin toimimattoman laturin vuoksi. Tämän hintaisessa tuotteessa pitäisi olla kunnon laturi, ja paremmin ohjeita antava ohjekirja. Toiminnan ja tehon puolesta suosittelisin kyllä laitetta sellaiselle, joka kaipaa voimakasta toimintaa, mutta varoittaisin siitä, että käyttöä voi joutua harjoittelemaan tovin, ennen kuin laitteesta saa kaiken irti.
  5 3 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Kaunis ja pieni, mutta intensiivinen Ensimmäinen koskaan ostamani seksilelu, joka parilla ekalla kerralla ei säväyttänyt, mutta on sittemmin aiheuttanut hyvinkin miellyttäviä tuntemuksia.

  Hiljainen, kaunis ja ergonominen tuote, jonka kuusi värinätasoa varmasti riittävät erilaisiin tarpeisiin, sillä itselle kolmas taso on jo sopivan intensiivinen. Plussaa myös vesitiiviydestä, ladattavuudesta ja suojakannesta.
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Stimulaatio
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Paras klitoriskiihotin tähän mennessä! Pieni, nätti, kätevä ja todella voimakas klitoriskiiotin, ihana taajuus ja monta eri voimakkuutta, hiljainen laite jossa täysi orgasmitakuu! En vaihtaisi mihinkään! Iso suositus myös ensimmäiseksi seksileluksi tai niille joilla on orgasminsaantivaikeuksia.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Womanizer Liberty Klitorisstimulaattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *