Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Nainen ja mies makaavat sängyssä ja katsovat toisiaanNainen ja mies makaavat sängyssä ja katsovat toisiaan
Uutiset
Author
Päivitetty viimeksi:07/09/2023

Tuhma joulukalenteri miehille

Sisällysluettelo

Jos haluat tänä vuonna viettää joulua aikuisemmissa merkeissä ja yllättää miehesi, eroottinen miesten joulukalenteri on loistava hankinta.

Onko sinulla tapana hemmotella miestäsi antamalla hänelle pieniä lahjoja jo ennen jouluaattoa? Jos ei, tänä vuonna sinulla on hyvä tilaisuus aloittaa uusi perinne! Kaikki tietävät, että jokaisen aikuisen miehen sisällä piilee pieni pojanviikari, joka innostuu ikihyviksi saadessaan 24 jännittävää yllätystä joulun alla.

Täydellisen tuhman joulukalenterin hankkiminen miehelle vaatii luonnollisesti hieman suunnittelua. Siksi olemme koonneet viisi erilaista kalenteria, joista löydät varmasti elämäsi miehelle parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Valikoimaan kuuluvat Sinful Original Joulukalenteri, Sinful Premium Joulukalenteri, 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille, Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri ja Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri, jotka kaikki auttavat luomaan kihelmöivän kiihottavaa joulutunnelmaa.

Sinful Original Joulukalenteri

Sinful Original Joulukalenteri

Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Luo viettelevää tunnelmaa tuhmalla miesten joulukalenterilla

Kun ostat eroottisen miesten joulukalenterin sydämesi valitulle, se sisältää tavallisesti 24 lahjaa, joista vain toinen teistä pääsee nauttimaan. Siksi voi olla hyvä idea kokeilla uutta lähestymistapaa ja hankkia kalenteri, jonka sisältöä voitte tutkia yhdessä. Loihdi joulukuusta viettelevä kuukausi tuhmalla miesten joulukalenterilla ja valmistaudu vastaanottamaan vuoden kumppani -tittelisi!

Ja mikä parasta? Minkä tahansa viidestä kalenterista valitsetkin, luukkujen takaa löytyy yllätyksiä jaettavaksi asti.

Anna miehellesi hieman ylimääräistä huomiota iltojen hämärtyessä Sinful Original Joulukalenterilla, Sinful Premium Joulukalenterilla, 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenterilla Miehille, Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenterilla tai Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenterilla. Vaikka joulunodotus tuo tullessaan kiirettä, surkeita säitä ja pitkiä jonoja, voitte nauttia lämpimästä tunnelmasta yhdessä omassa makuuhuoneessanne, kun hankit kullallesi eroottisen miesten joulukalenterin.

Sinful Joulukalenteri ja paljon pieniä joululahjoja

Koska viittä eri joulukalenteria on saatavilla vain rajoitettu erä, ne myydään nopeasti loppuun. Jos haluat varmistaa, että pääsette nauttimaan tuhmasta ja jännittävästä joulunodotuksesta miesten joulukalenterin avulla, älä viivyttele vaan nappaa omasi kun vielä ehdit!

Alta löydät lisätietoa viidestä eri kalenteriversiosta, jotka kaikki sisältävät erilaisia tuotteita. Paljastamatta sitä, mitä jokaisen yksittäisen luukun takana piilee, annamme myös hieman esimakua siitä, mitä Original, Premium, 12 Days Miehille, Four Weeks Deluxe ja Four Weeks Premium pitävät sisällään. Näin sinulla on parhaat edellytykset valita juuri oikea miesten joulukalenteri, joka saa joulunodotuksenne tihkumaan erotiikkaa.

Nainen ja mies makaavat sängyssä ja katsovat toisiaan samalla kun nainen kutittaa miestä höyhenkutittimella

Miesten joulukalenteri: viisi eri vaihtoehtoa

Kuten yllä mainitsimme, olemme luoneet peräti viisi eri versiota vuoden 2023 tuhmasta miesten joulukalenterista, ja ne kaikki tarjoavat nautinnollisia hetkiä sinulle ja kumppanillesi koko joulukuuksi. Seuraavassa esittelemme eri versiot perusteellisemmin.

Sinful Original Joulukalenteri

Sinful Original Joulukalenteri on klassikko, joka saavuttaa joka vuosi suuren suosion. Siksi sinun kannattaa pitää kiirettä, jos haluat hankkia elämäsi miehelle Original-kalenterin – niitä on nimittäin saatavilla vain rajoitettu erä.

Jos ette ole vielä kokeilleet tuhmaa miesten joulukalenteria, Original-versio on loistovalinta ensikertalaisille! Kalenteri on pullollaan eroottisia yllätyksiä, jotka innostavat monenlaisiin intiimeihin elämyksiin joulukuun jokaisena päivänä. Se on täydellinen keino tuoda parisuhteeseen uusia tuhmia leluja ja eroottisia tuotteita. Samalla pääsette kokemaan lukemattomia unohtumattomia ja leikkisiä hetkiä.

Olitko yksi niistä onnekkaista, jotka onnistuivat saamaan käsiinsä Original-kalenterin jo viime vuonna, ja ajattelit ostaa miehellesi tuhman joulukalenterin jälleen tänä vuonna? Silloin sinun kannattaa tutustua Premium-versioon, sillä se on suunniteltu kaikille, joilla on jo jonkin verran kokemusta tuhmista leluista.

Jännittävän Sinful Original Joulukalenterin sisältö on tietenkin salaisuus, sillä koko kalenterin ideana on yllättyä yhdessä. Jos kuitenkin kuulut niihin uteliaisiin, jotka eivät malta olla ravistelematta paketteja ennen aattoa, paljastamme seuraavassa muutaman luukun alta paljastuvan yllätyksen.

Sinful Original Joulukalenteri ja erilaisia seksileluja

Sinful Original sisältää erilaisia tuotteita seuraavista kategorioista

  • 13 erilaista seksilelua
  • 5 eroottista tarviketta, jotka tuovat kokemukseen ripauksen leikkisyyttä
  • 6 tuotetta hellään bondageen, joka tarjoaa uusia jännittäviä elämyksiä

Koska haluamme, että valitset varmasti sinulle parhaiten sopivan miesten joulukalenterin, annamme seuraavassa pienen maistiaisen Sinful Original Joulukalenterin 2023 sisällöstä.

Sinful Silver Mini G-pistevibraattori

G-pisteorgasmit ovat syviä ja intensiivisiä, ja sellaisen saaminen on helpointa G-pistevibraattorilla. Tämän pienen ja ergonomisen vibraattorin kaartuva pää on suunniteltu hellimään G-pistettä.

Sinful Anal Teaser Pieni Anustappi

Haluaisitko kokeilla, millaista nautintoa voit saada anaalistimulaatiosta? Tämä silikoninen anustappi on juuri sopivan kokoinen aloittelijoille ja tarjoaa parhaan mahdollisuuden onnistuneeseen elämykseen. Sileän pinnan ansiosta se on helppo asettaa paikalleen, minkä jälkeen voit keskittyä tutkimaan, millaista nautintoa kehosi herkimpiin kuuluvan alueen stimuloiminen saa aikaan.

Sinful Tease Silver Höyhenkutitin

Hento höyhenkutitin saa koko kehosi kihelmöimään! Kuljeta höyhentä iholla pitkin ja hitain sivelyin ja huomaat, kuinka kaikki hermopäätteet heräävät. Höyhenkutitin sopii kutitteluun, kumppanin kehon tutkimiseen ja aistillisiin hyväilyihin.

Sinful Couple’s Love Holkki

Tämä holkki on suunniteltu käytettäväksi penetraation aikana, jolloin sen värisevä bullet-vibraattori stimuloi samanaikaisesti sekä klitorista että G-pistettä. Värinät ovat nautinnollisia molemmille osapuolille.

Sinful Rumble Värisevä Kiihotinkuula

Värisevä kiihotinkuula keskittyy hellimään vaginaa, ja voit itse säätää liikkeen sopivaksi kaukosäätimellä tai antaa ohjat kumppanillesi. Kun kauko-ohjain on hallussasi, kokeile vaihdella eri intensiteettien välillä.

Tuotteiden yhteisarvo on 350 euroa

Tuhma miesten joulukalenteri tarjoaa mahtavan kokoisen viihdepaketin, joka pitää sisällään erilaisia värinöitä, tarvikkeita hellään bondageen sekä muutaman hieman haastavamman ja jännittävän tuotteen, joiden avulla sinä ja kumppanisi voitte virittäytyä astetta eroottisempaan joulutunnelmaan. Kaikki tuotteet on valikoitu bestseller-kategoriastamme, joten voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen elämyksen.

Lähikuvassa seksileluja Sinful Original Joulukalenterista

Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful Premium Joulukalenteri on nappivalinta kaikille, joilla on jo jonkin verran kokemusta seksileluista tai jotka ovat aiemmin ostaneet tuhman miesten joulukalenterin. Se on suunniteltu sinulle, joka haluat kaiken – ja vähän enemmänkin. Sinful Premium sisältää 24 kiehtovaa yllätystä tunnetuilta obaie- ja Sinful-tuotemerkeiltä.

Jos hankit viime vuonna esimerkiksi Sinful Original Joulukalenterin ja pidit kokemuksesta, suosittelemme kokeilemaan tänä vuonna Premium-versiota. Premium-kalenterin tuotteet eroavat huomattavasti Sinful Originalin tuotteista. Luukkujen takana piilee voimakkaampia värinöitä, tuhmempia tarvikkeita ja erityisen kiihottavia bondage-tuotteita, jotka antavat joulunodotukselle aivan uudenlaista hehkua.

Sinful Premium Joulukalenteri ja erilaisia seksileluja

Sinful Premium sisältää erilaisia tuotteita seuraavista kategorioista

  • 14 viettelevää seksilelua monenlaisiin nautintoihin
  • 4 erilaista eroottista tarviketta, jotka tuovat leikkiin lisäulottuvuuksia
  • 6 tuotetta hellään bondageen, joiden avulla voitte raottaa ovea uusiin kokemuksiin

Emme luonnollisestikaan halua paljastaa ihan jokaisen luukun takana piilottelevaa yllätystä. Voimme kuitenkin hieman raottaa salaisuuksien verhoa, jotta tiedät, mitä kaikkea mielenkiintoista voitte odottaa saavanne.

Sinful Anchor Metallinen Anustappi

Kauniin pelkistetty design ja ergonominen muotoilu tekevät tästä anustapista houkuttelevan näköisen ja mukavan tuntuisen. Anus on äärimmäisen herkkä kohta kehossamme, ja sen stimulointi voi olla erittäin nautinnollista. Nauti elegantin lelun tyylikkäästä ilmeestä ja anna sen johdattaa teidät kiehtovalle tutkimusretkelle anaalileikkien maailmaan.

Sinful Premium Magic Wand

Tuo sänkykamariisi ripaus joulun taikaa tällä lumoavalla magic wandilla. Taikasauva soveltuu rentouttavaan hierontaan, minkä lisäksi sillä voi helposti huristella esiin orgasmin toisensa jälkeen. Hyväile värisevällä wandilla kehon erogeenisiä alueita tai vie se tutkimusretkelle klitoriksen alueelle.

Sinful Double G-P Wand

G-P-wand tarjoaa tuplasti nautinnollista stimulaatiota! Sauvan muoto on suunniteltu hemmottelemaan sekä naisen G-pistettä että miehen eturauhasta. Pallonmuotoiset päät löytävät tiensä helposti juuri oikeaan kohtaan. Liikuta sauvaa edestakaisin tai ylös ja alas tai kokeile pyöriviä liikkeitä, kunnes se saa sinut näkemään tähtiä.

Sinful Tease Kullanvärinen Höyhenkutitin

Kutitelkaa toisenne lempeän nautinnolliseen tunnelmaan kullanvärisellä höyhenkutittimella! Sivele esimerkiksi kumppanisi selkää pehmeällä höyhenellä aistillisen hitaasti, tai hyväile intiimialueita nopeammilla liikkeillä. Huomaat koko kehosi alkavan kihelmöidä jännityksestä aina kun tunnet höyhenen kevyen kosketuksen ihollasi.

obaie Premium Punotut Kahleet

Kahleiden avulla voitte päästä vieläkin lähemmäksi toisianne. Kumppanin sitominen tarjoaa hyvän tilaisuuden hemmottelulle ja huolenpidolle samalla kun toinen ohjaa lempileikkien kulkua ja toinen keskittyy nauttimaan. Tyylikkäät punotut yksityiskohdat luovat jännittävää tunnelmaa, ja kahleiden taipuisat materiaalit tuntuvat miellyttäviltä käytössä.

Tuotteiden arvo on yhteensä 590 euroa

Lähikuvassa seksileluja Sinful Premium Joulukalenterista

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Tämä versio Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenterista on suunniteltu miehille. Se on hyvä valinta kaikille, jotka haluavat kalenteriltaan vähän vähemmän tuotteita, mutta eivät halua tinkiä laadusta. Tämä tuhma miesten joulukalenteri sopii täydellisesti niin sinkkumiehille kuin mies/mies-pareille. Lyhyesti sanottuna se on kalenteri miehelle, joka haluaa mielellään tutkia uusia seksuaalisia ulottuvuuksia, mutta jolla on vain rajallisesti aikaa. 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille sisältää 12 hemmottelevaa yllätystä, jotka keskittyvät miehen nautintoon.

12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille on nimensä mukaisesti miehille suunniteltu kalenteri, joka on luotu tarjoamaan joulukuisia hemmotteluhetkiä kaikille miehille, niin sinkuille kuin kumppanin omistaville. Luukkujen takana odottavia yllätyksiä voi käyttää sooloseikkailuihin, mutta jos joulukuun aikana sattuu kohtaamaan uuden ihastuksen, hänet voi mainiosti kutsua mukaan leikkiin.

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille ja erilaisia seksileluja

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille sisältää useita erityyppisiä tuotteita

  • 10 erilaista seksilelua, jotka stimuloivat eri kohtia kehossa
  • 2 hellään bondageen suunniteltua tuotetta, jotka voivat tehdä kokemuksesta entistäkin kiehtovamman

Emme aio paljastaa, mitä kaikkea luukkujen takana odottaa. Voimme kuitenkin luvata pienen vilauksen tuotteista antamaan osviittaa siitä, minkä tyyppisiä herkkuja tuhma miesten joulukalenteri pitää sisällään.

Sinful Reversible Itsetyydytysholkki

Holkin toinen puoli on juomutettu, ja kun käännät sen ympäri, voit nauttia erikokoisista stimuloivista nystyröistä. Tämä itsetyydytysholkki tarjoaa siis tuplasti nautintoa yhdessä lelussa!

Sinful Blue Waves Itsetyydytysholkki

Tämä holkki on suunniteltu tekemään itsetyydytyskokemuksesta entistäkin parempi. Sisäpuolen juomut lisäävät nautintoa, kun liikutat holkkia edestakaisin. Holkkia voi käyttää soololeikkiin tai yhdessä kumppanin kanssa. Miten tahansa lelua käytätkin, nautinto on taattu.

Sinful Blue Silikoninen Kaksiosainen Penisrengasholkki

Kaksiosainen penisrengas tarjoaa tavallista intensiivisemmän elämyksen, sillä se kietoo hellään huomaansa sekä peniksen että kivekset, mikä tekee kliimaksista voimakkaamman. Aseta bullet-vibraattori holkkiin ja nauti värinöistä joko yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.

Sinful Stretchy Donut Penisrengas

Penisrenkaan avulla voit saada kovemman erektion ja pidentää seksin kestoa. Paksu donitsimallinen rengas jakaa paineen tasaisemmin kuin kapeammat penisrenkaat, jolloin intiimit hetket tuntuvat eri tavalla nautinnollisilta.

Sinful Power Bullet-vibraattori

Bullet-vibraattori voidaan asettaa holkkeihin tekemään tavallisista leluista väriseviä, minkä lisäksi sitä voidaan mainiosti käyttää myös sellaisenaan. Kutittele värisevällä pikkuvibraattorilla esimerkiksi nännejä, kiveksiä, peniksen vartta tai muita kehon ulkoisia erogeenisiä alueita. 10 erilaisesta värinärytmistä löytyy nautinnollinen vaihtoehto jokaiselle ja jokaiseen tilanteeseen!

Tuotteiden arvo on yhteensä 200 euroa

Lähikuvassa Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille ja sen sisältämiä seksileluja

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Tyylikkäässä Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenterissa on neljä luukkua, yksi jokaiselle joulukuun viikolle. Se on siis loistovalinta miehelle, joka haluaa mieluiten avata kaikki paketit kerralla. Jos olette kokeilemassa seksileluja kumppanisi kanssa ensimmäistä kertaa, tästä miesten joulukalenterista on hyvä aloittaa.

Joulukalenterissa on kaikkiaan 15 tuotetta neljän luukun takana. Kunkin luukun tuotteet sopivat keskenään yhteen, joten jokaisen luukun avaaminen tietää erilaista kokemusta. Sinä ja miehesi voitte siis jännittää koko viikon, mitä kaikkea seuraava kalenteriluukku pitää sisällään. Jännitys vetää varmasti vertoja jouluaatolle!

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri ja erilaisia seksileluja

Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri sisältää erilaisia tuotteita

  • 9 seksilelua värinöillä ja ilman
  • 2 erilaista eroottista tarviketta, jotka tuovat makuukamariin lisää jännitystä
  • 4 hellään bondageen sopivaa tuotetta, joiden avulla voitte kokeilla, onko bondagen maailma teitä varten

Vaikka haluaisitkin varmasti tietää, mitä tuhman miesten joulukalenterin luukkujen takana piilee, emme aio paljastaa niistä etukäteen kuin muutaman valikoidun herkkupalan.

Sinful Rabbit Penisrengas

Penisrenkaan avulla voit saada jäykemmän erektion ja voimakkaamman kliimaksin. Kun yhdistät renkaaseen bullet-vibraattorin, nautinto on taattu!

Sinful Power Rose Gold Bullet-vibraattori

Tätä tyylikästä bullet-vibraattoria voi käyttää erilaisten holkkien kanssa, mutta luonnollisesti se toimii hyvin myös sellaisenaan. Helli värinöillä kiveksiä ja penistä, nännejä ja muita kehon ulkoisia erogeenisiä alueita.

obaie Neopreeninen Läimäytin

Tartu läimäyttimeen ja kokeile, millaisia tuntemuksia lyhyet ja napakat iskut tai hitaat ja pehmeät läpsäytykset saavat aikaan. Käytä sitä kehon pehmeillä osilla, kuten reisillä ja pakaroilla, ja nauti sen tuottamista kiihottavista äänistä.

Sinful Deluxe Rose Gold Magic Wand

Hiero kipeitä lihaksia tai hemmottele itseäsi (tai kumppaniasi) tämän taikasauvan intensiivisillä värinöillä. Liikuta wandia edestakaisin peniksen varrella, anna sen levätä välilihalla tai lähde tutkimaan sillä muita erogeenisiä alueitasi.

Sinful Wearable Kauko-ohjattava Alushousuvibraattori

Anna värinöiden hemmotella välilihaa samalla kun kätesi ovat kiireisiä jossain muualla. Alushousuvibraattoria voi myös liikutella vartalolla, kunnes löydät juuri ne kohdat, jotka kaipaavat hyväilyjä. Sujauta kauko-ohjain kumppanisi käteen tai päätä leikin tahti itse.

Tuotteiden arvo on yhteensä 380 euroa

Lähikuvassa seksileluja Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenterista

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri on hyvä valinta, jos sinulla on jo kokemusta seksileluista tai olet aiemmin ostanut tuhman miesten joulukalenterin. Jos etsit sopivaa kalenteria miehelle, jolla on jo kaikkea, Four Weeks of Playful Christmas Premium on nappivalinta. Kalenterissa on neljä luukkua, joten voitte avata yhden luukun joka viikko joulua odotellessa.

Luukkujen sisällä on yhteensä 15 erilaista tuotetta, ja seuraavan luukun avaamisen odottelu pitää kihelmöivää jännitystä yllä koko viikon. Tämän tuhman miesten joulukalenterin sisältö on koottu siten, että tiedossa on joka kerta erilainen, intiimi ja kokonaisvaltainen elämys. Jännittävä odotus voi tuntua jopa lähes yhtä ihanalta kuin luukun avaaminen ja tuotteiden kokeileminen.

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri ja erilaisia seksileluja

Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri sisältää seuraavat tuotteet

  • 9 viettelevää seksilelua, jotka stimuloivat ja hemmottelevat koko vartaloa
  • 2 eroottista tarviketta, jotka tuovat elämykseen ripauksen leikkisyyttä
  • 4 tuotetta hellään bondageen, joka tarjoaa mahdollisuuden kokeilla uusia leikkejä

Jännittäviä salaisuuksia siis riittää koko joulukuuksi. Seuraavassa on hieman esimakua siitä, mitä tämän tuhman miesten joulukalenterin kimaltavien luukkujen takana odottaa.

obaie Premium Punottu Silmänaamio

Peitä silmäsi tällä tuhmalla naamiolla ja anna muiden aistien nauttia täysillä. Kun näköaisti on poissa pelistä, jopa kaikkein kevyimmätkin kosketukset tuntuvat iholla kihelmöivän nautinnollisilta. Naamion tarjoama uusi ulottuvuus mahdollistaa uudenlaiset viettelevät ja tuhmat elämykset, joita voit tutkia itseksesi tai yhdessä kumppanin kanssa.

obaie Premium Punottu Flogger-piiska

Voit itse päättää, käytätkö flogger-piiskaa koviin ja teräviin iskuihin vai aistillisen pehmeään sivelyyn. Kokeile esimerkiksi miltä piiskaniskut tuntuvat reisillä tai pakaroilla – nämä pehmeät kehon alueet ovat nimittäin juuri sopivia kohteita floggerille. Vedä siimoja hitaasti pitkin selkää ja anna niiden sitten livahtaa hetkeksi pakaroiden väliin.

Sinful French Kiss Vibraattori

Anna vibraattorin leikkisän kielen tutkiskella kehoasi ja viipyillä juuri niissä kohdissa, jotka kaipaavat erityisen paljon hemmottelua. Kokeile, miltä värinä tuntuu korvalehdillä, kaulalla tai välilihalla, kunnes löydät juuri sen kohdan, joka saa sinut kuulemaan korvissasi kulkusten helinää. Tämän vibraattorin ranskalaiset suudelmat tuntuvat luonnollisesti ihanilta myös klitoriksella.

Sinful Wave Anustappi

Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla, millaisia tuntemuksia anaalistimulaatio saa sinussa aikaiseksi. Anustappi on ergonomisesti muotoiltu, joten se on helppo asettaa paikalleen. Kaartuva pää löytää ketterästi tiensä eturauhasen luokse.

Sinful Warm Intense Ladattava Penisvibraattori

Vedä vibraattori terskan yli ja tunne, kuinka sen värinät alkavat levitä peniksen vartta pitkin. Liikuta vibraattoria edestakaisin tai anna sen olla paikallaan ja keskity itse nauttimaan. Vibraattoria on helppo ohjata ja pidellä, joten voit päättää itse, haluatko lepuuttaa sitä vatsallasi tai pidätkö enemmän vikkelämmästä menosta.

Sinful Love Egg Kauko-ohjattava Värisevä Kiihotinkuula

Ota kiihotinkuula käteesi ja lähde tutkimusretkelle koko keholle. Löydät nopeasti uusia suosikkikohteita sen herkullisille värinöille, ja etenkin väliliha tulee varmasti nauttimaan sen kiihottavasta hemmottelusta. Värvää kumppanisi mukaan kokeiluihin ja testaa, miten kuula sopii vaginan stimulointiin.

Tuotteiden arvo on yhteensä 560 euroa

Lähikuvassa seksileluja Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenterista

Tuhma miesten joulukalenteri sopii seksilelujen kokeilemiseen

Jos seksielämäsi on alkanut tuntua hieman monotoniselta ja kumppanin kanssa on vaikea ottaa puheeksi intiimejä asioita, Sinfulin tuhmasta miesten joulukalenterista voi olla paljon apua. Monille meistä seksistä puhuminen ei ole helppoa silloinkaan, kun parisuhde on turvallinen ja luottamuksellinen ja rakastat kumppaniasi yli kaiken.

Sinfulin tuhman miesten joulukalenterin etu on, että kumpikaan teistä ei tiedä, millaisia yllätyksiä sen luukkujen takana odottaa. Kun avaatte päivän luukun yhdessä ja jännitys laukeaa, teillä on otollinen tilaisuus tutustua seksileluun yhdessä ja käynnistää keskustelu fantasioista, seksuaalisista mieltymyksistä ja seksielämästänne yleisesti.

Tämä tekee suhteestanne intiimimmän ja tuo teidät lähemmäksi toisianne niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin. Tuhma miesten joulukalenteri voi siis tehdä paljon muutakin kuin antaa seksuaalista nautintoa.

Nainen ja mies istuvat lattialla sylikkäin joulukuusen edessä ja katsovat toisiaan

Vaikka miesten joulukalenteri sisältää eroottisia tuotteita, yllätystä ei tarvitse käyttää juuri sinä päivänä, kun se löytyy luukun takaa. Voitte pitää rauhassa taukoja milloin tahansa koko joulukuun ajan. Voitte esimerkiksi koota useamman tuotteen yhtä iltaa varten tai säästää jonkin leluista myöhempää käyttöä varten.

Näin teillä on aina muutama uusi seksilelu valmiina esiin otettavaksi, kun haluatte viettää tuhman yhteisen hetken. Tämä antaa myös mahdollisuuden tutustua yksittäisiin elementteihin perusteellisemmin, jolloin voitte saada mahdollisimman paljon nautintoa uusista tuhmista leluistanne.

Jos päädytte avaamaan kaikki luukut tai käyttämään kaikkia tuotteita samanaikaisesti, koska ette pysty pitämään näppejänne erossa toisistanne, sekään ei haittaa! Minkä tahansa miesten joulukalenterin valitsetkin, useimpia niiden sisältämistä tuotteista voidaan käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Voitte siis jatkaa kokeiluja joulukuun jälkeen vielä pitkälle uuteen vuoteen.

Toivomme, että inspiroiduit ostamaan tuhman miesten joulukalenterin, jolla voit hemmotella kumppaniasi, itseäsi ja seksielämäänne läpi koko joulukuun!

Sinful Original Joulukalenteri

Sinful Original Joulukalenteri

Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful Premium Joulukalenteri

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Deluxe Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Sinful Four Weeks of Playful Christmas Premium Joulukalenteri

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

    Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

    Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Huomiota herättämätön paketti
    Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

    Toimitus

    Turvallinen maksu

    Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

    Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

    Copyright © 2008-2024 Sinful