Seksilelu­joulukalenteri

Nyt voit tehdä joulukuusta vuoden tuhmimman kuukauden Sinfulin seksilelujoulukalenterin avulla. Saat 24 eroottista tuotetta, joista voit nauttia yhdessä kumppanisi kanssa läpi koko kuun. Koe jännitys ja ihana yllättyneisyys, kun avaatte uuden luukun omasta seksijoulukalenteristanne joka päivä aattoon asti. Löydät tältä sivulta koko jännittävän valikoimamme.

Seksilelujoulukalenteri tekee joulukuustanne entistäkin tuhmemman

Kokeilkaa seksilelujoulukalenteria

Yllätä kumppanisi seksilelujoulukalenterilla, jonka jokaisen luukun takaa paljastuu kiihottava tuote, jota voitte käyttää yhdessä. Seksijoulukalenteri on suunniteltu pareille, jotka haluavat kokea lisää läheisyyttä ja intiimiyttä parisuhteessaan ja täyttää joulukuun yllätyksillä, nautinnolla ja ihanalla seksillä.

Kun ostat seksilelujoulukalenterin tuhmaksi joululahjaksi teille molemmille, voit olla varma siitä, että luvassa on monia erilaisia seksileluja, jotka ilahduttavat teitä joulukuun aikana - mutta myös pitkään sen jälkeenkin. Luvassa on 24 erilaista tuotetta, joista löytyy ihanuuksia niin naisille, miehille kuin pareillekin. Tuotteita voi käyttää sellaisenaan tai niistä voi yhdistellä erilaisia kokonaisuuksia, jolloin leikkejä voi varioida käytännössä loputtomasti.

Emme tietenkään kerro sen tarkemmin, mitä lahjoja valikoimamme seksijoulukalenterien luukkujen taakse kätkeytyy, mutta sen voimme luvata, että niiden avulla saatte varmasti tavallista kuumemman joulukuun. Kaikkia seksilelujoulukalentereita on saatavilla vain rajoitettu määrä, joten kauanko uskallatte odottaa hankkiaksenne omanne? Sillä sitä ostopäätöstä ette takuulla tule katumaan.

Seksikäs joulukalenteri tarjoaa jännitystä ja yllätyksiä

Joulu on ihanaa aikaa, sillä silloin keskitytään yhdessäoloon, kutkutteleviin yllätyksiin ja lahjoihin. Seksikäs joulukalenteri tarjoaa näitä kaikkea kolmea aina aattoon asti. Aikuisilla ihmisillä on yleensä ohjat aika tiukasti käsissään elämänsä suhteen, mikä tarkoittaa myös sitä, ettei arjessa välttämättä ole kauheasti aikaa tai mahdollisuuksia yllätyksille, mutta siihen voimme onneksi tarjota muutoksen 24 eroottisen lahjan avulla.

Jos hankitte seksilelujoulukalenterin, jokaiselle päivälle on luvassa tuhma pieni yllätys, joka luo viettelevän eroottista latausta arkeen. Kumpikaan teistä ei tiedä, mitä päivän luukku kätkee sisäänsä, ja saman suloisen jännityksen voitte kokea joulukuun ensimmäisestä päivästä lähtien aina aattoon asti. Ja kun illan hämärtyessä pääsette kokeilemaan päivän yllätystä yhdessä… Mikä sen rentouttavampaa ja samalla sähköistävämpää kuin päästä kokeilemaan jotain uutta makuuhuoneen puolella?

Voit yllättää kumppanisi seksijoulukalenterilla tai voitte valita oman suosikkinne yhdessä, lahjana toisillenne. Valikoimamme joulukalenterit naisille ja miehille sisältävät seksileluja ja eroottisia tarvikkeita moneen lähtöön. Seksikäs joulukalenteri inspiroi teitä myös puhumaan seksistä ja fantasioistanne enemmän, mikä lisää läheisyyttä välillänne.

Mikä seksijoulukalenteri kannattaisi valita?

Valikoimastamme löytyy monia erilaisia seksikkäitä joulukalentereita, joten valinnan tekeminen voi osoittautua haastavaksi. Siksi me täällä Sinfulilla kokosimme kaksi omaa versiotamme aikuisten joulukalenterista, joista molemmat sisältävät tuotteita niin naisille, miehille kuin pareillekin. Jos et tiedä mikä kalenteri kannattaisi valita, jatka lukemista.

Jos olette pariskunta, joka ei ole vielä juurikaan kokeillut seksileluja aiemmin, mutta haluaisitte lisää läheisyyttä parisuhteeseen ja uutta vipinää makuuhuoneen puolelle, suosittelemme Sinful Classic Joulukalenteria. Sen luukuista paljastuu 24 tuhmaa tuotetta aina seksileluista ja eroottisista asusteista hellään bondageen tarkoitettuihin tuotteisiin. Kaikki tuotteet ovat aloittelijaystävällisiä.

Jos teillä puolestaan on jo aiempaa kokemusta seksileluista ja haluatte kokoelmaanne laadukkaita ja ehkä vähän haastavampiakin leluja, Sinful Deluxe Joulukalenteri on ehdottomasti oikea valinta. Tämä ylellinen seksilelujoulukalenteri sisältää huippulaadukkaita, elegantteja tuotteita eräiltä maailman tunnetuimmilta brändeiltä.

Hankittepa kumman Sinful-kalenterin tahansa, saatte mukana myös ilmaisen Sinful Aqua Vesipohjaisen Liukuvoiteen, jota voitte käyttää lelujenne kanssa. Eroottisia joulukalentereita on tarjolla vain rajoitettu määrä, joten älkää odottako liian pitkään.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi