TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Seksilelu­joulukalenteri

  Tee joulukuusta vuoden tuhmin kuukausi Sinfulin seksilelujoulukalenterilla. Luukkujen takana on useita eroottisia tuotteita, joita voit käyttää yksin tai kumppanisi kanssa. Nauti jännityksestä ja yllättymisen ilosta joka kerta kun avaat uuden luukun seksijoulukalenteristasi!

  Myydyimmät tuotteet

  Seksijoulukalenteri – Tee joulukuusta entistäkin tuhmempi seksileluilla

  Kokeile seksi joulukalenteria

  Et ole koskaan liian vanha leikkimään uusilla leluilla, ja Sinfulin seksijoulukalenterin luukuista löydät yhteensä 24 lelua jouluaattoon asti. Sinful-kalenterista on tullut vakiotuote monen toivelistalla, ja hyvästä syystä!

  Aikuisten seksikalenteri, joka on täynnä seksileluja, on loistava tapa luoda läheisyyttä ja nautintoa makuuhuoneessa muuten niin kiireisen ja hektisen kuukauden aikana. Lisää kalenteri toivelistallesi ja yllätä kumppanisi tai hemmottele itseäsi seksi joulukalenterilla, jonka luukuista paljastuu tuhmia seksileluja tai eroottisia tarvikkeita. Kalenterin eroottisten yllätysten avulla pääset nauttimaan kuumista kokemuksista koko kuukauden ajan.

  Kun ostat meiltä kalenterin, voit olla varma, että se sisältää paljon erilaisia seksileluja, joista nautit sekä joulukuussa että vielä pitkään sen jälkeenkin. Meiltä löydät seksijoulukalenterit niin pariskunnille kuin sinkuillekin, ja ne sisältävät parhaimmillaan 24 erilaista herkullista tuotetta makuuhuoneleikkeihin. Jos pidät enemmän viikonloppuyllätyksistä, voit myös valita jonkin uusista Four Weeks of Playful Christmas -kalentereistamme. Nämä kalenterit tekevät jokaisesta joulukuun adventista koko joulunodotuksen kohokohdan.

  Emme tietenkään paljasta tällä sivulla, millaisia lahjoja luukkujen takaa löytyy. Lupaamme kuitenkin, että jos haluat kuumemman joulukuun, se onnistuu kalenteriemme avulla. Kaikkia seksijoulukalentereita on saatavilla vain rajoitettu määrä. Kuinka kauan olet valmis odottamaan ennen kuin ostat omasi? Olemme varmoja, että tätä ostosta et tule katumaan. Tee Sinful-joulukalenterista itsellesi jouluperinne ja jännitä jokaista joulukuun päivää kuin jouluaattoa seksilelukalenterin avulla.

  Seksikalenteri tarjoaa jännitystä ja yllätyksiä

  Joulukuu on täynnä taikaa, ja silloin keskitymme usein lahjoihin, yllätyksiin ja laatuaikaan. Pareille tarkoitetun seksijoulukalenterin avulla pääset nauttimaan juuri niistä koko joulukuun ajan. Aikuisina olemme usein tottuneet pitämään ohjat tiukasti käsissämme elämän suhteen. Siksi koemme harvoin yllätyksiä arjessamme, mutta kalenterin 24 eroottista lahjaa voivat auttaa muuttamaan tilanteen. Me Sinfulilla uskomme, että on tärkeää keskittyä hyviin asioihin varsinkin joulukuussa, kun päivät rientävät ja kiire ottaa vallan. Pareille tarkoitetun seksijoulukalenterin avulla voitte päästää irti ohjista, unohtaa kiireen hetkeksi ja antautua yllätyksille, laatuajalle ja toisillenne.

  Työnnä arkiaskareet ja päivittäiset murheet syrjään ja sytytä kipinä uudelleen makuuhuoneessa joko itsesi tai kumppanisi kanssa. Jännitys ja odotus muodostavat yhdessä täydellisen reseptin tutkimiseen, kokeiluun ja kokemiseen toistenne ja uusien seksilelujenne kanssa. Flirttailkaa ja leikkikää yhdessä – tai ehkä on aika kokeilla uusia fantasioita? Seksi on loppujen lopuksi täydellinen rakkaudenkieli joulun juhlistamiseen.

  Jos ostat pareille tarkoitetun seksilelukalenterin, saat joka päivä pienen yllätyslahjan, joka antaa eroottista lisämaustetta jokapäiväiseen elämääsi ja luo perustan jännittäville leikkihetkille lakanoiden välissä. Kumpikaan teistä ei tiedä, mitä päivän luukun takaa paljastuu, ja pääsette nauttimaan tästä jännityksestä aina joulukuun 1. päivästä jouluaattoon saakka. Sinä päätät, haluatko pitää pareille tarkoitetun seksijoulukalenterin salaisuutena vai asettaa sen esille joulukoristeeksi. Kauniit kalenterimallit antavat sinulle mahdollisuuden tehdä kummin vain.

  Voit ostaa 24 yllätystä itsellesi tai kumppanillesi tai voitte hankkia kalenterin yhdessä yhteisenä lahjana toisillenne. Lukemalla blogiamme saat lisätietoa siitä, miksi Sinfulin seksi joulukalenteri on täydellinen adventtikalenteri pareille. Kalenteri sisältää seksileluja jokaiseen makuun ja tarjoaa mahdollisuuden hyville keskusteluille fantasioista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Näin kalenteri voi auttaa teitä pääsemään lähemmäksi toisianne pariskuntana niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin. Tee joulunodotuksesta kostean kuuma seksijoulukalenterin avulla – koska kukapa ei rakastaisi nautintoa? Ainakin me Sinfulilla rakastamme sitä.

  Minkä seksilelukalenterin valitsen?

  Markkinoilla on monia erilaisia seksijoulukalentereita, joten voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii parhaiten sinulle tai suhteellesi. Me Sinfulilla olemme luoneet yhteensä kuusi versiota, jotka kaikki sisältävät erilaisia tuhmia lahjoja naisille, miehille tai pareille. Jos et ole varma, minkä kalenterin valitset, voit lukea lisää eri Sinful-kalentereista alla.

  Suosittelemme Sinful Original Joulukalenteria pareille, joilla ei vielä ole kokemusta seksileluista, mutta jotka haluavat laajentaa seksielämäänsä ja päästä lähemmäksi toisiaan. Tämä versio sisältää 24 tuhmaa tuotetta, mukaan lukien kaikkea seksileluista ja eroottisista tarvikkeista hellään bondageen suunniteltuihin tuotteisiin.

  Jos sinulla on jonkin verran kokemusta seksileluista, suosittelemme sen sijaan valitsemaan Sinful Premium Joulukalenterin.Tämä ylellinen pareille tarkoitettu seksikalenteri sisältää laadukkaita luksustuotteita tunnetuilta seksilelumerkeiltä. Jos haluat uutta jännitystä eroottisiin leikkeihisi, tämä versio on juuri oikea valinta.

  Olemme julkaisseet tänä vuonna myös neljä uutta aikuisten seksijoulukalenteria. Uusi Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille on aikuisten adventtikalenteri, joka on tarkoitettu sinkkunaisille ja naispareille. Tämä adventtikalenteri on suunniteltu nimenomaan naisen stimulaatioon ja nautintoon. Sen luukkujen takaa löydät muun muassa vietteleviä seksileluja, houkuttelevia tarvikkeita ja ihastuttavia bondage-tuotteita, jotka sopivat sekä soololeikkeihin että pariskunnille.

  Naisten kalenterin vastineeksi saatavilla on myös Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille, joka sopii sinkkumiehille ja miespareille. Tämä adventtikalenteri piilottaa sisäänsä seksileluja, jotka sopivat täydellisesti sooloseksiin ja miespareille.

  Jos pidät enemmän lahjojen avaamisesta viikonloppuisin, valikoimassamme on myös Four Weeks of Playful Christmas Premium- ja Four Weeks of Playful Christmas Deluxe-joulukalenterit. Näissä kalentereissa on 4 luukkua, joista jokaisesta löytyy lukuisia yllätyksiä. Jokaiselle joulukuun sunnuntaille on siis tiedossa oma teemansa maustettuna uusilla tuhmilla leluilla.

  Kaikkia eroottisia adventtikalentereita on kuitenkin saatavilla vain rajoitettu määrä, joten älä odota liian kauan vaan varmista ajoissa itsellesi intiimimpi joulukuu.

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful