Seksilelu­joulukalenteri

Nyt voit tehdä joulukuusta vuoden tuhmimman kuukauden Sinfulin seksilelujoulukalenterin avulla. Saat 24 eroottista tuotetta, joista voit nauttia yhdessä kumppanisi kanssa läpi koko kuun. Koe jännitys ja ihana yllättyneisyys, kun avaatte uuden luukun omasta seksijoulukalenteristanne joka päivä aattoon asti. Löydät tältä sivulta koko jännittävän valikoimamme.

Seksijoulukalenteri – Tee joulukuusta entistäkin tuhmempi seksileluilla

Kokeile seksi joulukalenteria

Et ole koskaan liian vanha leikkimään uusilla leluilla, ja Sinfulin seksijoulukalenterin luukuista löydät yhteensä 24 lelua jouluaattoon asti. Sinful-kalenterista on tullut vakiotuote monen toivelistalla, ja hyvästä syystä!

Aikuisten seksikalenteri, joka on täynnä seksileluja, on loistava tapa luoda läheisyyttä ja nautintoa makuuhuoneessa muuten niin kiireisen ja hektisen kuukauden aikana. Lisää kalenteri toivelistallesi ja yllätä kumppanisi tai hemmottele itseäsi seksi joulukalenterilla, jonka luukuista paljastuu tuhmia seksileluja tai eroottisia tarvikkeita. Kalenterin eroottisten yllätysten avulla pääset nauttimaan kuumista kokemuksista koko kuukauden ajan.

Kun ostat meiltä kalenterin, voit olla varma, että se sisältää paljon erilaisia seksileluja, joista nautit sekä joulukuussa että vielä pitkään sen jälkeenkin. Meiltä löydät seksijoulukalenterit niin pariskunnille kuin sinkuillekin, ja ne sisältävät parhaimmillaan 24 erilaista herkullista tuotetta makuuhuoneleikkeihin. Jos pidät enemmän viikonloppuyllätyksistä, voit myös valita jonkin uusista Four Weeks of Playful Christmas -kalentereistamme. Nämä kalenterit tekevät jokaisesta joulukuun adventista koko joulunodotuksen kohokohdan.

Emme tietenkään paljasta tällä sivulla, millaisia lahjoja luukkujen takaa löytyy. Lupaamme kuitenkin, että jos haluat kuumemman joulukuun, se onnistuu kalenteriemme avulla. Kaikkia seksijoulukalentereita on saatavilla vain rajoitettu määrä. Kuinka kauan olet valmis odottamaan ennen kuin ostat omasi? Olemme varmoja, että tätä ostosta et tule katumaan. Tee Sinful-joulukalenterista itsellesi jouluperinne ja jännitä jokaista joulukuun päivää kuin jouluaattoa seksilelukalenterin avulla.

Seksikalenteri tarjoaa jännitystä ja yllätyksiä

Joulukuu on täynnä taikaa, ja silloin keskitymme usein lahjoihin, yllätyksiin ja laatuaikaan. Pareille tarkoitetun seksijoulukalenterin avulla pääset nauttimaan juuri niistä koko joulukuun ajan. Aikuisina olemme usein tottuneet pitämään ohjat tiukasti käsissämme elämän suhteen. Siksi koemme harvoin yllätyksiä arjessamme, mutta kalenterin 24 eroottista lahjaa voivat auttaa muuttamaan tilanteen. Me Sinfulilla uskomme, että on tärkeää keskittyä hyviin asioihin varsinkin joulukuussa, kun päivät rientävät ja kiire ottaa vallan. Pareille tarkoitetun seksijoulukalenterin avulla voitte päästää irti ohjista, unohtaa kiireen hetkeksi ja antautua yllätyksille, laatuajalle ja toisillenne.

Työnnä arkiaskareet ja päivittäiset murheet syrjään ja sytytä kipinä uudelleen makuuhuoneessa joko itsesi tai kumppanisi kanssa. Jännitys ja odotus muodostavat yhdessä täydellisen reseptin tutkimiseen, kokeiluun ja kokemiseen toistenne ja uusien seksilelujenne kanssa. Flirttailkaa ja leikkikää yhdessä – tai ehkä on aika kokeilla uusia fantasioita? Seksi on loppujen lopuksi täydellinen rakkaudenkieli joulun juhlistamiseen.

Jos ostat pareille tarkoitetun seksilelukalenterin, saat joka päivä pienen yllätyslahjan, joka antaa eroottista lisämaustetta jokapäiväiseen elämääsi ja luo perustan jännittäville leikkihetkille lakanoiden välissä. Kumpikaan teistä ei tiedä, mitä päivän luukun takaa paljastuu, ja pääsette nauttimaan tästä jännityksestä aina joulukuun 1. päivästä jouluaattoon saakka. Sinä päätät, haluatko pitää pareille tarkoitetun seksijoulukalenterin salaisuutena vai asettaa sen esille joulukoristeeksi. Kauniit kalenterimallit antavat sinulle mahdollisuuden tehdä kummin vain.

Voit ostaa 24 yllätystä itsellesi tai kumppanillesi tai voitte hankkia kalenterin yhdessä yhteisenä lahjana toisillenne. Lukemalla blogiamme saat lisätietoa siitä, miksi Sinfulin seksi joulukalenteri on täydellinen adventtikalenteri pareille. Kalenteri sisältää seksileluja jokaiseen makuun ja tarjoaa mahdollisuuden hyville keskusteluille fantasioista ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Näin kalenteri voi auttaa teitä pääsemään lähemmäksi toisianne pariskuntana niin makuuhuoneessa kuin sen ulkopuolellakin. Tee joulunodotuksesta kostean kuuma seksijoulukalenterin avulla – koska kukapa ei rakastaisi nautintoa? Ainakin me Sinfulilla rakastamme sitä.

Minkä seksilelukalenterin valitsen?

Markkinoilla on monia erilaisia seksijoulukalentereita, joten voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii parhaiten sinulle tai suhteellesi. Me Sinfulilla olemme luoneet yhteensä kuusi versiota, jotka kaikki sisältävät erilaisia tuhmia lahjoja naisille, miehille tai pareille. Jos et ole varma, minkä kalenterin valitset, voit lukea lisää eri Sinful-kalentereista alla.

Suosittelemme Sinful Original Joulukalenteria pareille, joilla ei vielä ole kokemusta seksileluista, mutta jotka haluavat laajentaa seksielämäänsä ja päästä lähemmäksi toisiaan. Tämä versio sisältää 24 tuhmaa tuotetta, mukaan lukien kaikkea seksileluista ja eroottisista tarvikkeista hellään bondageen suunniteltuihin tuotteisiin.

Jos sinulla on jonkin verran kokemusta seksileluista, suosittelemme sen sijaan valitsemaan Sinful Premium Joulukalenterin.Tämä ylellinen pareille tarkoitettu seksikalenteri sisältää laadukkaita luksustuotteita tunnetuilta seksilelumerkeiltä. Jos haluat uutta jännitystä eroottisiin leikkeihisi, tämä versio on juuri oikea valinta.

Olemme julkaisseet tänä vuonna myös neljä uutta aikuisten seksijoulukalenteria. Uusi Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Naisille on aikuisten adventtikalenteri, joka on tarkoitettu sinkkunaisille ja naispareille. Tämä adventtikalenteri on suunniteltu nimenomaan naisen stimulaatioon ja nautintoon. Sen luukkujen takaa löydät muun muassa vietteleviä seksileluja, houkuttelevia tarvikkeita ja ihastuttavia bondage-tuotteita, jotka sopivat sekä soololeikkeihin että pariskunnille.

Naisten kalenterin vastineeksi saatavilla on myös Sinful 12 Days of Christmas Adventures Joulukalenteri Miehille, joka sopii sinkkumiehille ja miespareille. Tämä adventtikalenteri piilottaa sisäänsä seksileluja, jotka sopivat täydellisesti sooloseksiin ja miespareille.

Jos pidät enemmän lahjojen avaamisesta viikonloppuisin, valikoimassamme on myös Four Weeks of Playful Christmas Premium- ja Four Weeks of Playful Christmas Deluxe -joulukalenterit. Näissä kalentereissa on 4 luukkua, joista jokaisesta löytyy lukuisia yllätyksiä. Jokaiselle joulukuun sunnuntaille on siis tiedossa oma teemansa maustettuna uusilla tuhmilla leluilla.

Kaikkia eroottisia adventtikalentereita on kuitenkin saatavilla vain rajoitettu määrä, joten älä odota liian kauan vaan varmista ajoissa itsellesi intiimimpi joulukuu.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi