Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Erilaisia lasidildoja vaahtomuovin päällä sinistä taustaa vastenErilaisia lasidildoja vaahtomuovin päällä sinistä taustaa vasten
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:30/10/2021

Lasidildo - Ultimaattinen opas

Sisällysluettelo

Oletko koskaan kokeillut lasidildoa?

Se on tuntumaltaan sileä, kiinteä ja läpikuultava. Lasi voi tuntua aluksi aistillisen viileältä iholla, mutta sulautuu sukkelasti vartalon lämpötilaan. Sen kanssa luvassa on aivan ainutlaatuista stimulaatiota.

Kaiken muun hyvän lisäksi lasinen dildo pysyy hyvin pidettynä uudenveroisena jopa vaikka koko elämäsi ajan, koska karkaistu lasi on erittäin kestävää.

Kokosimme tähän blogiin kaiken, mitä sinun tulee tietää lasidildoista aina oikean mallin valitsemisesta niiden hintoihin ja turvallisuuteen.

Ja totta kai teemme kristallinkirkkaaksi sen, miksi lasidildot ovat mielestämme niin upeita, sekä esittelemme myös omat suosikkimme!

Lasidildoja muovipinnan päällä

Mikä lasidildo?

Lasidildo on pyhässä yksinkertaisuudessaan lasista valmistettu dildo. Materiaali on kovaa ja kestävää, eikä rikkoudu vähästä.

Lasisen seksilelun tuntuma on aivan omanlaisensa sekä vaginaalisesti että anaalisesti käytettynä. Sen tasainen pinta, jämäkkyys ja paino stimuloivat voimakkaasti intiimialueita.

Miksi valita lasinen dildo?

Lasi seksilelun materiaalina saattaa tuntua erikoiselta ja ehkä vähän pelottavaltakin, mutta pelätä niitä ei tarvitse. Lasidildoilla on vannoutuneet faninsa, ja siihen on syynsä.

Listasimme alle ominaisuuksia, jotka tekevät niistä niin rakastettuja ja ainutlaatuisia, että sinunkin tulisi ehdottomasti kokeilla sellaista.

1. Ne ovat kiinteitä ja kovia

Jämäkkä ja kova materiaali tarjoaa tuntuvaa stimulaatiota sisään asetettaessa. Se ei jousta, joten sillä voi hieroa täsmällisesti ja voimakkaasti G-pisteen tai eturauhasen aluetta. Sileä ja huokoseton pinta liukuu intiimialueiden iholla vaivattomasti ja kitkatta, etenkin liukuvoiteen kanssa, joten kovuudesta huolimatta lasilelu ei tunnu epämiellyttävältä käytössä.

2. Sopii sekä vaginaaliseen että anaalikäyttöön

Lasidildoja voi käyttää sekä emättimen että anuksen stimulointiin. Kiinteä materiaali stimuloi voimakkaasti emättimen seinämiä ja nautintopisteitä sekä anuksen hermopäätteitä. Jos haluat ostaa dildon varta vasten anaalikäyttöä varten, valitse malli, jossa on leveä pohja, erillinen imukuppiosa tai käsikahva, jotka toimivat stopperin tavoin.

3. Lasidildot ovat häikäisevän upean näköisiä

Jos kurkkasit jo lasidildovalikoimaamme, huomasit varmasti, kuinka hämmästyttävän kauniita ne ovat. Läpikuultava materiaali, leikkisät värit ja mielenkiintoiset kuviot sekä tyylikäs muotoilu tekevät tuotteista visuaalisesti vähintään yhtä stimuloivia kuin mitä ne ovat käytössä. Kaiken lisäksi pääsääntöisesti lasidildot on valmistettu käsityönä, joten ne ovat melkoisia taideteoksia.

Lasidildoja rivissä, josta käsi valitsee yhden

4. Täydellisiä lämpötilaleikkeihin

Lasidildo sopii lämpötilaleikkeihin siinä missä teräs- tai metallidildokin. Upota lasinen lelusi kylmään tai lämpimään veteen ja odota hetki. Ennen kuin asetat sen sisääsi, kokeile lämpötilaa käsivarteesi, ettei se ole liian polttava tai hyytävä. Aistilliset lämpötilaleikit tuovat ihanan ulottuvuuden nautintoihisi, halusitpa sitten raikkaan viileää tai romanttisen lämpöistä tuntumaa.

5. Helppo puhdistaa

Lasi on erittäin hygieeninen materiaali. Se on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja voit käyttää myös mietoa saippuaa ja seksilelun puhdistussuihketta saadaksesi säihkyvän lopputuloksen. Materiaali on myös täysin allergiaa aiheuttamatonta, joten se sopii kaikille.

6. Elinikäinen kumppani

Jos pidät lasidildostasi huolta, se on omasi koko loppuelämäsi ajan. Lasidildon pinta ei vahingoitu auringonvalosta tai kemikaaleista eikä haurastu ajan kanssa, mutta kovia iskuja se ei kestä. Jos lasidildosi on päässyt putoamaan kovalle pinnalle, suosittelemme hankkimaan uuden vaikka se näyttäisikin ehjältä. Kovalle alustalle putoaminen voi saada aikaan näkymättömiä naarmuja tai sisäisiä jännitteitä lasissa.

Lasidildoja pakkauksissaan sinistä taustaa vasten

Näin käytät lasidildoa

Jos olet kokeilemassa tämän tyyppistä seksilelua ensimmäistä kertaa, on hyvä ottaa aikaa tutustumiseen ja kokeilla rauhassa, miltä se tuntuu.

Lasi voi tuntua aluksi viileältä iholla, mutta lämpenee käytössä kehon lämpötilaan. Kuten muidenkin seksilelujen kanssa, se tuntuu erilaiselta (ja ihanammalta) mitä kiihottuneempi olet. Siksi kirjoitimme lyhyen ohjeistuksen, jonka avulla saat eniten irti kokemuksesta.

Valitse oikeanlainen lasidildo

Nautinnollisimpia kokemuksia varten on hyvä valita lasidildo, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Haluatko hemmotella sillä G-pistettäsi? Pidätkö eniten pitkästä ja kapeasta mallista? Käytätkö sitä anaalistimulaatioon? Kun tiedät tarkemmin, mihin haluat sitä käyttää, sinun on helpompi löytää se oikea. Esittelemme myöhemmin erilaisia malleja, jotta sinun on helpompi valita uusi suosikkilelusi.

Lämmittele

Lasidildot ovat kiinteämpiä ja kovempia kuin monet muut mallit, joten on tärkeää valmistautua hyvin, ennen kuin aloitat. Hyväile sillä aluksi vartaloasi ulkoisesti, etenkin erogeenisia alueita ja intiimialueitasi, niin huomaat kyllä, kun olet valmis menemään pitemmälle.

Sisäiseen stimulaatioon

Jos pidät kiinteästä tuntumasta, lasidildo on varma valinta. Voit liikuttaa sitä edestakaisin ja hieroa sillä nautintopisteitäsi. Jämäkän materiaalin ansiosta löydät oikean kohdan helposti.

Lempeillä liikkeillä

Lasidildoa ei tarvitse työnnellä syvälle tai rajusti saadaksesi stimulaatiosta paljon irti. Suurin osa nautintopisteistä sijaitsevat emättimen alkupään ensimmäisessä kolmanneksessa ja anuksen suulla. Aloita lyhyillä liikkeillä ja etene omaan tahtiin.

Liukuvoidetta

Lasidildon sileä pinta on todella kitkatonta, joten se liukuu sulavammin sisälle kuin esimerkiksi silikonidildo. Sen kanssa voi käyttää mitä vain liukuvoidetta ongelmitta, eli vesi-, öljy- ja silikonipohjaiset versiot ovat kaikki käytettävissä.

Hieromiseen

Lasista sauvaa voi käyttää myös muuhunkin kuin itsetyydytykseen, kuten ihaniin hierontahetkiin. Voit yhdistää hieronnan lämpötilaleikkeihin ja hyväillä omaa tai kumppanisi vartaloa. Ota mukaan hierontaöljyä ja liu'uta sileäpintaista lasilelua ihoa pitkin.

Erilaisia lasidildoja rivissä muovin päällä

Tunnetuimmat lasidildobrändit

Jos sinusta tuntuu nyt, että haluaisit tietää lasidildoista enemmän, kurkataanpa erilaisia lasileluja valmistavia tuotemerkkejä.

Icicles

Jos upeat värit ja luova muotoilu vetoavat sinuun, kannattaa tutustua tarkemmin Icicles-tuotemerkin tuotteisiin. Brändin leikkisät, kauniit ja kiihottavat lasilelut ovat täynnä juomuja, nystyröitä ja kurveja, jotka stimuloivat ihanasti.

Sinful

Jos haluat jotain klassisen yksinkertaista, kannattaa tutustua oman brändimme tarjontaan. Valikoimassamme on ihanan eleettömiä, hyviä lasileluja, joilla saa aikaan orgastista nautintoa. Kaikki lasiset tuotteemme on valmistettu käsityönä, joten ne ovat sekä ainutlaatuisia että ylellisiä.

Katsotaan seuraavaksi myös muutamia valikoituja tuotteita. Ehkä löydät seuraavien joukosta suosikkisi?

Parhaat lasidildot

Seuraavaksi esittelemme neljä omaa suosikkiamme.

Icicles No 5

Käsityönä puhalletussa lasidildossa on kirkkaan läpikuultava varsi, jonka pinnalla kiemurtelee sininen, leveä juomu. Sininen spiraali stimuloi lempeästi liikuttaessasi dildoa edestakaisin. Varsi on myös kevyesti kaartuva, joten sillä osuu helpommin G- tai P-pisteeseen.

Icicles No. 5

Sinful Groove

Tässä kaarevassa lasidildossa on erikokoisia palluroita, jotka kasvavat tyveä kohden. Se stimuloi todella tuntuvasti käytön aikana. Kaartuvan varren avulla hierot nautinnollisesti G-pistettäsi.

Sinful Groove

Icicles No 18

Erityisen koristeellinen No 18 ei pelkästään näytä hyvältä - se myös tuntuu upealta. Sen vartta koristaa nautinnolliset, siniset nystyrät. Toisessa päässä on yksi kuula ja toisessa kaksi, minkä lisäksi sen muoto on täydellisen kaartuva P- tai G-pisteen kiihottamiseen.

Icicles No. 18

Sinful Curvy

Curvy on klassinen ja yksinkertainen malli, jonka varsi on pinnaltaan täysin sileä ja sen pullea pää hieroutuu ihanasti G- tai P-pistettä vasten. Sen pohjassa on stopperi, josta saa hyvän otteen ja joka pitää huolen, että se pysyy paikallaan myös anaalileikeissä.

Sinful Curvy

Liukuvoiteet lasidildoille

Kuten jo aiemmin mainittiin, voit käyttää mitä vain liukuvoidetta lasidildosi kanssa. Siksi sinulla onkin täydellinen mahdollisuus valita sopivin liukkari tilanteen mukaan.

Jos haluat ottaa lasidildon mukaan kylpyyn, silikonipohjainen liukuvoide liukastaa jopa veden alla. Se on erittäin pitkäkestoista myös kuivalla maalla, eikä kuivu kesken leikkien. Se on täydellinen liukuvoidevalinta etenkin anaalisiin nautintoihin. Kun haluat pestä sen pois, käytä hieman mietoa saippuaa.

Jos leikeissä on mukana myös silikonisia tuotteita tai haluat päästä helpommalla puhdistushommissa, vesipohjainen liukuvoide on täydellinen valinta. Sitä on helppo annostella, sen voi huuhdella pois vedellä, eikä se tahraa. Sen lisäksi sitä voi käyttää kondomien ja kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa.

Voit käyttää liukasteena myös öljyä, joka sopii samalla erityisen hyvin myös intiimiin hierontahetkiin. Voitkin antaa ihanan hierontahetken johtaa astetta tuhmempiin nautintoihin.

Öljyä ei tule käyttää kondomien kanssa, ja sitä on tuvallisinta käyttää vain lasisten tai metallisten seksilelujen kanssa, koska se vahingoittaa lateksia tai kumia sisältäviä materiaaleja.

Henkilö pitelee liukuvoidetuubia kädessään

UKK - Lasidildot

Lopuksi käydään vielä läpi tavallisimpia kysymyksiä koskien lasidildoja.

Minkälaisia lasidildoja on saatavilla?

Lasidildoja on hyvin monenlaisia. On yksinkertaisia ja hyvinkin koristeellisia ja yksityiskohtaisia, luonnollisen näköisiä sekä hyvinkin taiteellisia. Jotkut mallit sopivat anaalikäyttöön ja osaa voi käyttää vain vaginaalisesti.

Kuinka löydän itselleni sopivimman lasidildon?

Tiedät itse parhaiten omat tarpeesi, joten sopivan näköisen mallin löytäminen sujuu varmasti helposti. Aloittelijoille kapea ja pieni malli on varmin valinta, koska materiaali ei jousta. Löydät tuotteiden koot ja mitat tuotetiedoista.

Onko niitä turvallista käyttää?

Kyllä! Karkaistu, sirpaloitumaton lasi rikkoutuu vain ja ainoastaan jos pudotat sen kovalle pinnalle. Jos näin ikävästi käy, ehjänkään näköistä lasilelua ei tule käyttää mahdollisten huomaamattomien vaurioiden takia, vaan se saa luvan päätyä vaikka koriste-esineeksi.

Minkä hintaisia ne ovat tavallisiin dildoihin verrattuna?

Lasidildojen hinnat ovat aika lailla samaa luokkaa tai hieman hintavampia kuin tavalliset dildot. Vaikka niissä ei olekaan teknisiä toimintoja, kuten värinöitä, ne kestävät hyvin pidettynä koko elämäsi ajan. Sen lisäksi ne ovat useimmiten käsityönä tehtyjä, mikä voi hieman nostaa tuotteen hintaa.

Nyt on aika valita oma ihana lasidildosi, ja toivotamme erittäin nautinnollisia hetkiä sen parissa!

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful