TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Silikoni­liukuvoiteet

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat pitkäikäisiä ja erittäin liukkaita. Ne pehmentävät ja liukastavat ihoa, tehden samalla seksikokemuksestanne miellyttävämmän ja paljon nautinnollisemman. Silikoniliukuvoide sopii täydellisesti niin seksiin, masturbaatioon kuin hierontaankin. Se on erityisen hyvä valinta mm. lasidildoille ja teräksestä valmistetuille leluille.

Myydyimmät tuotteet

Silikoniliukuvoide tarjoaa parasta nautintoa

Silikoniliukuvoidetta kannattaa käyttää

Kuten varmasti jo tiedätkin, liukuvoiteen avulla seksielämästä saa irti enemmän. Toki etenkin silloin, jos nainen ei syystä tai toisesta kostu riittävästi, mutta muutenkin, ja vaikka suhteessa ei naisosapuolta olisikaan. Vaan oletko koskaan miettinyt tarkemmin sitä, millainen liukkari kannattaisi valita?

Tarjolla on nimittäin useita erilaisia liukuvoidetyyppejä joista valita, ja välillä voikin olla vaikeaa tietää, mitä niistä kannattaisi käyttää missäkin tilanteessa. Ihan ensimmäiseksi kerrottakoon se, että silikoniliukuvoide on kaikista paras vaihtoehto perinteiseen yhdyntään. Se johtuu siitä, että silikoniliukkari ei kuivu käytössä samalla tavalla kuin vesipohjainen liukuvoide, mutta se ei myöskään toimi kasvualustana bakteereille niin kuin öljypohjainen saattaa. Niinpä se kestää mainiosti käyttöä yhdynnän ajan ja liukastaa sitä nautinnollisesti.

Silikoniliukuvoide tuntuu silkinpehmeältä ja saa kaikenlaisen koskettelun tuntumaan miellyttävämmältä sekä antajalle että vastaanottajalle. Siksi se on täysin korvaamaton tuote yöpöydällä, josta se on aina saatavilla.

…mutta ei kaikkien seksilelujen kanssa

Kuten otsikosta voi päätellä, silikoniliukuvoide ei kuitenkaan aina ole se kaikista tarkoituksenmukaisin valinta etenkään, jos luvassa on seksileluleikkejä. Sen käyttö voi olla huomattavan houkuttelevaa ottaen huomioon sen silkkiä muistuttavan koostumuksen, mutta yksi nyrkkisääntö on hyvä opetella heti alkuun: silikoniliukuvoidetta ei suositella käytettäväksi silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa. Se nimittäin voi ajan saatossa haurastuttaa lelun pinnan.

Kaikkea toivoa ei kannata kuitenkaan heittää, sillä silikonipohjainen liukuvoide sopii erinomaisesti käytettäväksi kovista materiaaleista valmistettujen lelujen kanssa, kuten esim. metalliset dildot, kovamuoviset vibraattorit ja lasisauvat. Silikonisille leluille kannattaa puolestaan valita kaveriksi vesipohjainen liukkari, jolloin kaikki luistaa taas hyvin ja lelu pysyy kunnossa käyttökerrasta toiseen.

Parhaiten saat pestyä silikoniliukkarin lelun pinnalta (ja iholta) lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Vesipohjaisen liukuvoiteen pesuun ei yleensä saippuaa tarvitse, mutta seksilelun puhdistusainetta kannattaa käyttää lelujen puhdistukseen, jotta hygieniataso säilyy korkeana.

Silikonipohjaisesta liukuvoiteesta on moneksi

Kuten on varmasti käynyt jo selväksi, silikonipohjainen liukuvoide sopii erinomaisesti yhdynnän, itsetyydytyksen ja muiden kuin silikonisten seksilelujen seuraksi, mutta tästä silkinpehmeästä moniosaajasta on muuhunkin. Sitä voi käyttää mm. eroottiseen vartalohierontaan, sillä se liukuu iholla vähintään yhtä hyvin kuin hierontaöljy, eikä imeydy ihoon tai kuivahda kesken kaiken. Lisäksi hieronnan voi helposti ja täysin huoletta ulottaa myös kaikkein intiimeimmille alueille.

Se soveltuu mainiosti myös rauhoittamaan ihoa karvanpoiston jälkeen, joten olipa kyseessä sitten sääret tai intiimialue, ohut kerros silikonipohjaista liukuvoidetta ajelun jälkeen tekee ihmeitä. Kesäkuumalla sitä voi sipaista myös sisäreisille mekon tai hameen alle, niin toisiinsa hiertävästi hinkkautuvat reidet ovat historiaa!

Valitse laajasta valikoimastamme oma suosikkisi, niin olet valmis mitä moninaisimpiin nautintoihin. Takaamme, että kerran silikoniliukuvoidetta kokeiltuasi ei ole enää paluuta. Meiltä löydät ainoastaan laadukkaita tuotteita, jotka inspiroivat sinua hauskempaan, leikkisämpään ja mielikuvituksellisempaan seksielämään.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful