TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
 • TickHuomiota herättämätön paketti
 • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Erilaisia seksikkäitä asujaErilaisia seksikkäitä asuja
Oppaat
Copywriter
Päivitetty viimeksi:06/01/2022

Seksikkäät rooliasut – Ultimaattinen opas

Sisällysluettelo

Tuhmat rooliasut ovat kenties suosituin tapa tuoda leikkimielisyyttä makuuhuoneeseen. Rooliasuun on aina hauska pukeutua, olipa kyse halloweenin kruunaavasta seksikkäästä naamiaisasusta tai arki-iltojen piristyksestä.

Naisten ja miesten seksikkäät rooliasut ovat hyvä keino kokeilla uutta joko kumppanin kanssa tai fantasiamaailmassa sooloillen. Uppoudu täysillä viettelevään seksiroolileikkiin tai varasta kumppanisi huomio tavallisena tiistai-iltana.

Tässä blogikirjoituksessa annamme vinkkejä, kuinka yllätät kumppanisi seksirooliasuilla ja pääset asujen kanssa alkuun. Lisäksi kerromme, miten tuot seksiroolileikit osaksi repertuaariasi.

Seksikkäitä rooliasuja henkarissa

Tuhmat seksirooliasut – Yllätä kumppanisi

Useimmat meistä ilahtuvat seksikkäästä yllätyksestä, eikä kumppanisi ole poikkeus. Mutta miten pääsisit alkuun?

Löysimme kolme helppoa tapaa aloittaa seksiroolileikit.

Kysy kysymyksiä

Ota selvää, mistä kumppanisi kiihottuu.

Pitääkö hän pitsistä vai verkkokankaasta? Mikä väri vetää häntä puoleensa? Tarvitaanko tietyt puitteet ja erityistä rekvisiittaa? Vai riittääkö pelkkä seksikäs rooliasu herättämään kumppanisi mielikuvituksen?

Ehkä mieleesi tulee muitakin kysymyksiä, tunnethan kumppanisi paremmin kuin me.

Saatat tietää jo tarkalleen, mikä asu kumppaniasi säväyttää. Siitä on hyvä lähteä, kun selvität, mikä asussa (ja sinussa se päälläsi) tiivistää tunnelman.

Huomaa merkit

Huomaa, milloin kumppanisi katsoo sinua himokkaasti.

Innostuuko hän kauniista ja huolella tehdystä meikistäsi? Heräävätkö hänen himonsa collegehousuistasi ja seksikkäästi pörrööntyneestä tukastasi? Vai ovatko valkoiset pikkuhoususi vain niin vastustamattomat?

Ehkä tietyt julkkikset, elokuvat tai TV-sarjat johtavat intiimeihin hetkiin.

Pistä merkit mieleesi ja pohdi, mitä elementtejä voisit yhdistää seksikkääseen rooliasuusi. Näin pääset asusi suunnittelussa oikeille jäljille.

Vie kumppanisi ostoksille

Tutustu kumppanisi makuun.

Lähtekää yhdessä selvittämään, mikä kumppaniasi viehättää. Mikä saa hänen polvensa veteliksi, pistää ajatukset laukkaamaan tai tuo pilkkeen silmäkulmaan?

Shoppailun ei tarvitse viedä koko päivää. Siemailkaa samalla kahvia, kun tutkitte valikoimaa. Tarkoituksena on kartoittaa, mikä kumppaniasi miellyttää, jotta löytäisit täydellisen seksirooliasun.

Parhaassa tapauksessa nauratte yhdessä, virittelette mielenkiintoisia keskusteluja ja haukkaatte raitista ilmaa. Saat myös osviittaa siihen, millaisella seksirooliasulla yhteisen löytöretken voisi aloittaa.

Seksikkäät rooliasut naisille

Klassikoista on aina hyvä lähteä. Niiden suosio piilee kenties helppokäyttöisyydessä ja simppelissä tyylissä.

Klassikot löytävät paikkansa alusvaatelaatikostasi, josta ne on helppo kaivaa esiin inspiraation iskiessä. Viidessä minuutissa olet rooliasussasi ja valmiina leikkiin.

Poliisi

Tuhma kumppanisi on rikkonut säädyllisyyden rajoja makuuhuoneessa. Mikä neuvoksi? Puutu asiaan ja pistä lakanoiden laki täytäntöön.

Ehkä löysit käsiraudat ja vyölläsi pullottaa poliisin pamppu. Pidätyksen piinallinen paine lepää joka tapauksessa sinun harteillasi.

Testaa ikisuosikki Cottellin poliisin lyhyt haalariasu.

Nainen poliisiasussa käsiraudat kädessään

Seksikkäät koulutyttöasut

Leiki tuhmaa opiskelijaa, joka on läksytyksen tarpeessa, tai luokan priimusta, joka ansaitsee kehuja ja hemmottelua.

Ehkä opiskelet ahkerasti ranskaa mutta pinnaat mystisesti biologian tunnilta. Kurittomuus johtaa väistämättä kurinpalautukseen. 

Sujahda Bacin koulutyttöasuun ja valmistaudu yhtä upeaan kokemukseen kuin yhdellä asiakkaistamme:

Sofia, 5.11. 2020 - Siis vau. En ole kokeillut seksiroolileikkejä, saati sitten seksikkäitä rooliasuja mieheni kanssa. Tämä kokonaisuus sai epäröivän miehenikin innostumaan. Taikasanoja ei tarvittu, pelkkä asu viritti molemmat tunnelmaan. Hyvä materiaali ja säädettävä hameosa.

Nainen yllään koulutyttöasu

Sairaanhoitaja

Sairaanhoitajan läsnäolo rauhoittaa aina, siksi tämä asu kannattaakin lisätä vaatekaappiisi.

Mittaa onko potilaalla kuumetta. Tai ehkä kumppanisi onkin lääkäri, joka valvoo toipumisprosessia.

Bacin sairaanhoitajan asu päälläsi olet valmis tiukkoihinkin tilanteisiin.

Nainen yllään sairaanhoitajan asu

Sisäkkö

Sotkuinen kumppanisi tarvitsee perusteellisen siivouksen. Onneksi sisäkkö rientää apuun. Pääsivätkö fantasiat pölyttymään? Koreileeko kasvoilla viekoitteleva hymy? Siivousjälki tuskin kestää lähempää tarkastelua, mutta siinä hauskuus piileekin.

Cottellin seksikkäässä sisäkköasussa kumppanisi anelee päästä mukaan siivoustalkoisiin.

Sigrid, 15.03.2021 - Ostin ensimmäisen seksirooliasuni, ja se on täydellinen. Kokonaisuus istuu erinomaisesti ja on mukava päällä. Asun ilme on todella kinky, joten poikaystävälläni on vaikeuksia pitää näppejään erossa. ;)

Nainen sisäkköasussa höyhenkutitin kädessään

Seksikkäät Plus Size -rooliasut

Seksirooliasuja löytyy myös pluskoossa, joten istuvuus on taattu.

Jos edellä mainitut suosituimmat seksirooliasumme kolahtivat kumppaniisi, löydät ne valikoimistamme myös pluskoossa.

Top 3 suosituinta Plus Size -seksirooliasua ovat:

Seksikkäät rooliasut miehille

Kunpa voisimmekin painaa taikanappia ja tarjota liudan linkkejä miesten seksirooliasuihin. Valitettavasti tarjonta on rajallinen. 

Valikoimistamme löytyy kuitenkin seksikkäitä miesten alusvaatteita. Valitse verkkokankaiset tai kiiltäväpintaiset bokserit tai stringit ainutlaatuisin yksityiskohdin.

Suosituimmista seksirooliasuista pääsemmekin blogikirjoituksen viimeiseen osaan.

Mustat kiiltäväpintaiset alusvaatteet

Aloita seksiroolileikit

Monet haaveilevat uusista kokemuksista makuuhuoneessa. Ehkä et kuitenkaan ole varma, mitä ne voisivat olla.

Etsit todennäköisesti jotain helppoa ja hauskaa. Siksi ehdotammekin seksiroolileikkejä. 

Päättäkää vain kumppanisi kanssa, millaisia seksirooliasuja haluatte kokeilla.

Seksiroolileikin kuuluu olla kevyttä ja hauskaa. Kun tunnette toisenne hyvin ja luotatte toisiinne, villiintyneemmänkin leikin voi tarvittaessa keskeyttää helposti. 

Ensimmäiset yritykset menevät ehkä nauraessa, flirttaillessa ja uusiin rooleihin tutustuessa.

Leikin tarkoituksena on antautua toisillenne uusin tavoin. Se voi ottaa muutaman yrityksen onnistuakseen.

Nainen sulkemassa lateksiliivin vetoketjua

10 kuumaa vinkkiä seksiroolileikkiin kotona

Millä seksiroolileikillä haluatte aloittaa? Listasimme 10 vinkkiä, joilla pääsette alkuun seksirooliasujen kanssa tai ilman. 

Sisäkkö

Ikiklassikko toimii aina. Toinen teistä on sisäkkö, joka käy siivoamassa viikoittain. Tai ehkä olet osa henkilökuntaa, joka puleeraa palatsin. Vilkuilette toisianne pölyyntyneen kirjahyllyn yli ja kohtaat työnantajasi katseen, kun korjaat kahvikupin hänen työpöydältään.

Sivelet höyhenkutittimellasi kumppaniasi viettelevästi eri puolilta. Hitaasti, nopeasti, omaan tahtiisi. Pölyjen huiskuttelu saa odottaa ensi viikkoon. Tämän leikin jäljiltä siivottavaa riittää kuitenkin.

Hallitsija ja orja

Testaa rajojasi dominanssiroolileikillä, jossa toinen teistä ottaa tilanteen hallintaansa ja toinen alistuu. Jos haet kevyttä innoitusta BDSM-maailmasta, pääset alkuun PVC-asuillamme. Kokeile pitkiä hansikkaita osana seksikästä rooliasuasi.

Pitkät mustat lateksihansikkaat

Kohtaa ventovieras

Roolileikkeihin ei välttämättä tarvita seksikkäitä rooliasuja. Pääset pitkälle myös seksikkäillä alusvaatteilla ja -asuilla.

Näin on etenkin silloin, kun kohtaat vastustamattoman ventovieraan keittiösaarekkeesi ääressä.

Sihteeri ja pomo Asialista on aina pomon vastuulla. Voit myös jakaa sihteerillesi tehtäviä, jotka eivät kuulu hänen tavalliseen toimenkuvaansa.

Jos olet itse sihteerin roolissa, muista täyttää pomosi käskyt erityisen perusteellisesti.

Puhelinseksin myyjä ja asiakas Toisinaan on helpompi avautua kumppanille henkilökohtaisista fantasioista ilman katsekontaktia. Kun leikitte puhelinseksin myyjää ja asiakasta, roolileikkiin yhdistyy syvällinen keskusteluyhteys. Mene naapurihuoneeseen ja pyydä kumppaniasi soittamaan. Tervehdi asiakasta käheällä äänellä ja kysy, mitä hänellä on mielessään. Loihdi asiakkaallesi täydellisen kiihottava skenaario. Ehkä jäätte koukkuun ja vaihdatte rooleja jälkeenpäin.

Poliisi ja rikollinen

Poliisin tehtävä on varmistaa, että kaikkia sääntöjä noudatetaan. Jokaista, joka näitä sääntöjä rikkoo, tullaan rankaisemaan.

Rankaisumuoto on täysin mielikuvituksenne varassa. Seksikkään rooliasun kantaja päättää rikosseuraamukset.

Yhdistä leikkiin käsiraudat, joilla kiinnität röyhkeän rötöstelijän parhaaksi katsomaasi paikkaan. Määrittele kiihottavan rangaistuksen kesto oman mielesi mukaan.

Lateksihanskat ja käsiraudat

Korjaaja ja asiakas Onko kotisi rempallaan ja pahasti huollon tarpeessa? Hälytä korjaaja hätiin ja näytä, missä ongelma piilee. Kerro, mikä vaatii korjausta ja miten haluat työt tehtävän. Näin lopputulos täyttää takuulla kaikki toiveesi.

Hierontaterapeutti ja asiakasAnsaitset hemmottelua ja rentoutumista, ja kumppanisi tekee sen parhaiten. Anna hänen himmentää valot ja kaivaa esiin hierontaöljyt ja kynttilät. Kerro, mikä kohta kaipaa kipeimmin huomiota. Ennen kaikkea, antaudu kumppanisi kosketukselle ja hellälle hyväilylle.

Fiktiivinen hahmo ja fani Innostuuko kumppanisi jostain elokuvan tai sarjan hahmosta? Perehdy asiaan tarkemmin ja selvitä, mikä hahmossa houkuttaa. Onko se seksikäs rooliasu, persoona, molemmat vai jotain ihan muuta. Suunnittele asusi tietojesi pohjalta ja kutsu kumppanisi yhteiseen universumiin.

Sairaanhoitaja ja potilas Asettele tyynyt varovasti potilaan pään taakse ja kumarru kokeilemaan kuumetta. Kumppanisi heittäytyy hetkessä mukaan seksiroolileikkiin, jonka käänteet määräät sinä.

Jatkatko sairaanhoitajana ja tutkit potilaan huolellisesti instrumenteillasi? Vai oletko itse ylilääkärin kokonaisvaltaisen tarkastuksen tarpeessa?

Sairaanhoitajan päähine

Olet nyt lukenut oppaamme seksirooliasuihin ja vinkkimme seksiroolileikkien aloittamiseen.

Toivottavasti sait asuinspiraatiota ja tartut tuumasta toimeen onnekkaan kumppanisi kanssa. Hauskoja seksiroolileikkejä!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

  Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

  Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  TickHuomiota herättämätön paketti
  TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

  Toimitus

  Turvallinen maksu

  Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

  Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

  Copyright © 2008-2024 Sinful