TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Poliisiasut naisille

Onko sinulla eroottisia fantasioita liittyen auktoriteettiin ja dominanssiin? Valikoimamme tuhmat poliisiasut naisille auttavat sinua toteuttamaan ne niin makuuhuoneen puolella kuin naamiaisissakin. Täydennä tyyli käsiraudoilla tai seksikkäillä sukilla. Jos haluat toteuttaa myös erilaisia asufantasioita, kannattaa tutustua valikoimamme muihin seksikkäisiin rooliasuihin. Vain mielikuvitus on rajana!

Poliisiasu naisille - täydellinen univormu eroottisiin toimenpiteisiin

Aikuisten rosvo ja poliisi -leikki on yleinen fantasia

Todella monet fantasioivat kuumasta seksistä tiukan ja ankaran lainvalvojan kanssa. Sen lisäksi, että univormut yksinkertaisesti vain ovat uskomattoman seksikkäitä kenen tahansa päällä - oli kyseessä sitten hoitajan asu, armeijan vihreät tai poliisin sinitakki - seksikäs rooliasu tarjoaa myös lupauksen toiminnantäyteisestä illasta. 

Verkkokaupastamme löydätkin täydelliset poliisiasut naisille, jotka haluavat antaa rakkaalle lurjukselleen hellää kurinpalautusta. Tästä kategoriasta löytyy sekä mekkoja että sortsiasuja, jotka tuovat parhaimmat ja tuhmimmat puolesi esiin, ja jotka on samalla varustettu aidonkaltaisilla viranomaisunivormun yksityiskohdilla asiaankuuluvan tunnelman luomiseksi. 

Voit täydentää univormusi myös seksikkäillä alusvaatteilla, reisimittaisilla sukilla, dominoivilla piikkikorkokengillä tai muilla yhteensopivilla asusteilla. Poliisiasu naisille on juuri sopivan tiukka, piukka ja seksikäs, että kelmi todennäköisesti antautuu valtaasi suosiolla. Sen lisäksi naisten poliisiasu sopii täydellisesti myös tuhmiin naamiaisiin tai vaikka hauskoihin eroottisiin juhliin, kun haluat tuoda esiin naisellisen autoritääristä puoltasi.

Poliisiasu naisille, jotka nauttivat roolileikeistä

Eroottisissa roolileikeissä lähes kaikki on mahdollista. Arkisesta poikkeavassa asussa ja roolileikin varjolla voi uskaltautua kokeilemaan aivan uudenlaisia jännittäviä tapoja harrastaa seksiä ja löytää itsestään ja kumppanistaan uusia mielenkiintoisia puolia. 

Poliisiasu naisille johdattelee ajatukset valtasuhteisiin ja auktoriteetteihin perustuviin kiihottaviin dominanssifantasioihin. Toinen osapuoli on luja ja tehokas lain koura ja toinen puolestaan rangaistustaan kaltereiden takana odotteleva roisto. Toisaalta myös tuhma ryöväri saattaa kaapata kauniin lainvalvojan panttivangikseen, joten leikki voi toimia kummin päin tahansa.

Kun ryökäle on vihdoin vangittuna, voitte keksiä myös säännöt, millä ehdoin hänen tulee suorittaa vankeusrangaistuksensa. Hyvällä käytöksellä ja kiihottavilla palveluksilla voi ehkä jouduttaa vapautumista, mutta loppujen lopuksi itse rangaistus saattaakin olla se, mitä vanki kaipaa eniten. Kannattaakin miettiä, minkälaisia kurinpitovälineitä ja eroottisia varusteita otatte mukaan seksiputkaanne naisten poliisiasun lisäksi.

Täydennä tuhma naisten poliisiasu asiaankuuluvilla varusteilla

Poliisiasu naisille saattaa riittää jo sellaisenaan tuhmien roolileikkien toteutukseen, mutta ahkera lainvalvoja voi kaivata myös kättä pidempää. Löydät valikoimastamme käsirautoja, köysiä ja kahleita, jotka sopivat täydellisesti yhteen naisten poliisiasun kanssa. 

Myös piiskausvälineet, kuten pampun roolia toimittava läimäytin tai napakka raippa näyttävät hyvältä dominoivan konstaapelin tiukassa otteessa. Kiduttamalla kelmiä höyhenkutittimella tai vibraattorilla saatat saada vankisi tunnustamaan rikoksensa tai ainakin rakkautensa. Jos kiihottavan rajoittavat siveysleikit kiinnostavat, vankeusrangaistuksen voi ehkä suorittaa myös pitämällä siveysvyötä, joka estää seksin harrastamisen ja erektion niin pitkään kuin vanginvartija määrää. 

Kuten varmasti jo huomasit, vain mielikuvitus on rajana sille, mihin leikkinne saattavat johtaa. Kannattaa käyttää hieman aikaa sessioiden suunnitteluun ja hakea inspiraatiota virtuaalisilta hyllyiltämme, jotta kokemuksenne olisi täydellinen. Ja jos kaipaat lisätietoja yksittäisestä poliisiasusta naisille, kannattaa klikata tuotekuvaukseen. Löydät sieltä esimerkiksi tiedot asun koosta ja materiaalista sekä pesuohjeet.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful