Europe Magic Wand Hieromasauva

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Europe Magic Wand Hieromasauva

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteen

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

134,00 €

119,00 €

  Kuvaus

  Unelmoitko voimakkaista, miltei riippuvuutta aiheuttavista orgasmeista? Europe Magic Wand on hieromasauva, johon tulet rakastumaan. Voit käyttää sitä esileikkiin, itsetyydytykseen tai kokovartalohierontaan.

  Europe Magic Wandissa on pehmeällä silikonilla päällystetty metallista valmistettu pää, jonka värinät ovat syviä ja tehokkaita. Hieromasauva on hiljaisempi kuin useimmat Magic Wandit, joten voit käyttää sitä tavallista huomaamattomammin joko yksin tai kumppanisi kanssa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

  Vibraattorin tehokas moottori toimii verkkovirralla. Voit valita kuuden eri värinänopeuden välillä, joita säädät helposti vibraattorin varressa olevilla säätimillä. Vibraattorin johto on peräti 236 cm pitkä, joten se antaa huomattavasti liikkumavaraa. Itse vibraattori on kokonaispituudeltaan 32 cm ja painaa 670 g. 

  Europe Magic Wand on CE-sertifioitu ja täysin ftalaatiton. Sen silikonipäällysteen voi irrottaa, joten se on todella helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei vibraattori itsessään ole vedenkestävä, joten voit pyyhkiä sen kostealla kankaalla käytön jälkeen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni, metalli ja muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  CE-SERTIFIOITU: Kyllä.
  VESITIIVIS: Ei.
  PITUUS: 32 cm.
  HALKAISIJA: Pää 6 cm.
  PAINO: 670 g.
  VIRTALÄHDE: Verkkovirta.
  JOHDON PITUUS: 236 cm.
  VÄRINÄTASOT: 6.
  SÄÄDIN: 3 painikkeet.
  KÄYTTÖOHJE: Mm. suomi, ruotsi, tanska, norja, englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Olet antamassa arviosi: Europe Magic Wand Hieromasauva

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *