Enemas & Douches

Hyvä hygienia on erittäin tärkeää varsinkin anaaliseksistä tai anaalistimulaatiosta nauttiessa. Enemas & Douches -kategoriasta löydät peräruiskeet ja anaalisuihkut, jotka sopivat erinomaisesti intiimipuhdistukseen sekä ennen anaalileikkejä että niiden jälkeen. Peräruiskeen tai anaalisuihkun avulla saat enemmän irti kiihottavasta ja kinkystä anaalistimulaatiosta. Kosteisiin leikkeihin kannattaa hankkia myös esim. korkeareunainen seksilakana.

Myydyimmät tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Sisään asetettava pituus
Materiaali
ABS-muovi (5)
Alumiini (1)
Kumi (2)
Polypropeeni (1)
PVC (5)
PVC-muovi (2)
Ruostumaton teräs (1)
Silikoni (6)
Teräs (1)
Ominaisuudet
Inflatable (1)
Ladattava (1)
Vesitiivis (2)
Vibrating (1)
Tuotemerkki
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (1)
Clean Stream (7)
Dansex (3)
Kinklab (1)
Master Series (1)
Nexus (1)
Obaie (1)
Rimba (1)
Sinful (2)
Sport Fucker (1)
Trinity Vibes (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Näytä kaikki 30 tuotetta

Enemas & douches - peräruiskeet anaalihygieniaan ja stimulaatioon

Peräruiske auttaa hyvään anaalihygieniaan

Jos haluat kokeilla anaalistimulaatiota joko itseksesi tai kumppanin kanssa, on tärkeää pitää hyvää huolta hygieniasta. Kun peseydyt perusteellisesti ennen kuin aloitat, vältyt ikäviltä yllätyksiltä kesken leikkien. Puhtaana on myös helpompi vain antautua nautinnolle, etenkin kun kokeilet tämän tyyppistä stimulaatiota ensimmäistä kertaa.

Jotta löytäisit oikeanlaiset tuotteet intiimihygieniaa varten, kokosimme tähän Enemas & douches -kategoriaan kaikki tarvitsemasi välineet kuten peräruiskeet, enema bulb -tyyppiset anaalisuihkut ja suihkulisäosat.

Voi olla vaikeaa löytää itselle parhaiten sopiva tuote takaoven puhdistustoimenpiteisiin. Kaikki tuotteet tällä sivulla saavat kyllä aikaan puhdasta jälkeä, mutta se minkälainen peräruiske sopisi juuri omiin tarkoitusperiin on hyvin henkilökohtainen valinta. Suurin osa tuotteistamme sopii sekä kokeneille että kokemattomille naisille ja miehille. Kannattaa kuitenkin tutustua huolella tuotteisiin ja tuotekuvauksiin ennen kuin teet valinnat, niin tiedät paremmin mikä tuntuu itselle sopivimmalta vaihtoehdolta.

Löydä itsellesi sopivin enema

Anaalipuhdistus eli suolihuuhtelu on täysin turvallinen toimenpide, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi, jos et ole aiemmin tehnyt sitä. On kuitenkin hyvä lukea käyttöohjeet tarkasti ennen kuin aloitat, koska peräruiskeita on hyvin monenlaisia, ja niiden käyttötavat ovat hieman erilaisia toisistaan. Valitsit minkä tahansa eneman, niiden kanssa on hyvä käyttää aina liukuvoidetta ja kädenlämpöistä vettä, jotta toimenpide olisi mukavampi.

Tavallisimmat anaalipuhdistusvälineet ovat enema kit, joka sisältää vesipullon ja letkun, sekä enema bulb, joka on vedellä täytettävä käsipumppu suuttimella. Ensiksi mainittu on perusteellinen puhdistusväline, jonka käyttäminen kuitenkin vaatii aikaa. Täytät ensin vesipullon vedellä, ripustat sen koukun varaan ja annat veden virrata sisääsi painovoiman avulla. Sen jälkeen istut WC-istuimelle ja annat veden tulla ulos. Enema bulb -mallinen peräruiske taas on nopea ja helppo käyttää: täytä pumppuosa vedellä ja ruiskuta se hitaasti anukseen. Istuudu WC-istuimelle ja anna veden tulla itsekseen ulos. Prosessi on hyvä toistaa muutaman kerran.

Meiltä löytyy laaja valikoima anaalipuhdistusvälineitä

Anaaliseksi on suositumpaa kuin moni uskoisi ja siihen on syynsä. Peräaukon alue ja peräsuoli ovat täynnä hermopäätteitä ja miesten G-pistettä eli eturauhasta on helpointa stimuloida takaapäin. Anaalistimulaatiosta voi nauttia kuka tahansa, sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Samasta syystä myös peräruiske saattaa tuntua monista todella kiihottavalta. Osa tämän sivun tuotteista onkin kehitetty myös stimulaatio ja tuhmat anaalileikit mielessä pitäen.

Enema Kit ja enema bulb -tyylisten tuotteiden lisäksi löydät tältä sivulta kinkyt anaaliruiskut, liukuvoideruiskut  ja myös erilaiset anaalisuihkupäät, jotka ovat suoraan suihkuun kiinnitettäviä lisäosia. Joten oli aikeissasi sitten perusteellinen peseytyminen tai myös nautinto, valinnanvaraa löytyy.

Jos haluat tietää lisää anaalileikeistä ja -leluista, voit lukea oppaamme Näin pääsette hyvin alkuun anaaliseksissä ja Aloittelijan opas anaalileluihin. Jos sinulla on kysyttävää tämän sivun peräruiskeista tai muista tuotteista, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Voimme auttaa sopivan tuotteen valitsemisessa ja antaa neuvoja niiden käytöstä.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi