Fun Factory Bootie Keskikokoinen Anustappi

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Fun Factory Bootie Keskikokoinen Anustappi

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

23,90 €

  Kuvaus

  Jos olet jo kokeillut pienempiä anustappeja, Fun Factory Bootie Keskikokoinen Anustappi sopii mainiosti seuraavaksi askeleeksi anaalistimulaatioon tutustumisessa.

  Pehmeä ja joustava anustappi on muotoiltu anatomisesti, ja se tarjoaa parasta mahdollista stimulaatiota anukselle ja eturauhaselle. Sitä voi käyttää esim. yhdynnän aikana saadaksesi erityisen voimakkaita orgasmeja, tai lämmittelynä ennen anaaliseksiä.

  Anustapin pää on käyristetty ja sen pohjassa on leveä stopperi, joka estää sitä lipsahtamasta liian syvälle. Vesitiivistä anustappia voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä.

  Fun Factory Bootie Keskikokoinen Anustappi on valmistettu Saksassa pehmeästä lääketieteellisestä silikonista. Sen kokonaispituus on 10 cm, josta 8 cm on sisään asetettavaa. Se on halkaisijaltaan 3,5 cm leveimmillään.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  LATEKSITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: 10 cm, josta 8 cm sisään asetettavaa.
  HALKAISIJA: 3,5 cm leveimmillään.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Bootie M-tappi Aikaisemmat kokemukset on ainoastaan metallisista tapeista. Tämä tappi on tosi mukava aloittelijalle, muoto ja materiaali on tosi hyvää joten sen saa asetettua helposti paikalleen. Joustavuuden ansiosta tappia on mukava pitää sisällä pidemmänkin aikaa.
  Jos toki on aikaisemmin tottunut käyttämään peppuleluja kannattaa ostaa isompi versio.
  5 4 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Fun Factory bootie M-tappi Fun Factory bootie on perus tappeihin verrattuna loistava, ainakin omalla kohdallani. Bootie painaa juuri oikeasta kohdasta ja aiheuttaa hyvän olon tunteen. Materiaalina on käytetty pehmeää silikonia ja tappi on joustava, eikä paina mistään. Tätä on miellyttävä pitää hieman pidempäänkin itseään kiusoitellen.
  Bootie on hyvä valinta ensimmäiseksi tapiksi. Itselläni ei juurikaan ollut kokemusta peppuleluista, ja bootie m oli toinen peppuleluni ja se oli sopivan kokoinen. Jos kuitenkin on kokeneempi peppulelujen käyttäjä, suosittelen hankkimaan tästä isomman mallin.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Bootie Keskikokoinen Anustappi

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *