Fun Factory Bootie Pieni Anustappi -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • Fun Factory Bootie Analplug
 • Fun Factory Bootie Analplug
 • Fun Factory Bootie Analplug

Fun Factory Bootie Pieni Anustappi -TESTIVOITTAJA

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

18,90 €

  Kuvaus

  Fun Factoryn sametinpehmeä Bootie on erinomainen tapa tutustua anaalistimulaation nautinnolliseen maailmaan. Se on suosituin anustappimme, sillä sen pieni koko ja pyöreä rakenne tekevät siitä täydellisen niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin naisille ja miehille.

  Bootie on tehty laadukkaasta, pehmeästä lääketieteellisestä silikonista. Sen muotoilu takaa, että se pysyy paikallaan myös yhdynnän aikana, ja sen pohjassa oleva stopperi tekee siitä turvallisen käyttää.

  Jotta kokemuksesi olisi paras mahdollinen, suosittelemme käyttämään vesipohjaista anaaliliukuvoidetta yhdessä Bootien kanssa.

  Käytön jälkeen voit puhdistaa sen lämpimällä vedellä ja Fun Factoryn omalla seksilelun puhdistussuihkeella.

  Tiedot

  MATERIAALI: Lääketieteellinen silikoni.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 7,5 cm x 2,7 cm.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  KÄYTTÖOHJE: Saksa, englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Sopivan lempeä Tämä lelu oli itselleni ensikosketus peppuleikkeihin, ja ensimmäisiä seksilelujani ylipäätään. Lukemani perusteella tappi oli laadukas ja aloittelijalle sopiva, ja nämä odotukset täyttyivätkin mainiosti!

  Muotoilultaan tappi on hyvin sulava ja on siten helppo saada sekä sisään että ulos. Sulavuutta hieman heikensi ensi kerralla pehmeä silikonipinta, joka ei kaikessa silkkisessä ihanuudessaan halunnut luistaa kovin hyvin. Parempi liukuvoide kuitenkin ratkaisi tämän ongelman itselleni. Suosittelenkin ottamaan kerralla mukaan myös hyvän liukkarin; silikonipohjaiset eivät luonnollisesti sovellu tämän lelun kanssa.

  Tappi pysyy pienestä koostaan huolimatta hyvin sisällä, ja T-muotoisen kannan ansiosta sitä voi pitää myös muita askareita tehdessä. En uskoisi kannan olevan penetraation tiellä ainakaan S-koossa, mutta tätä en voi varmistaa. Pieni koko on aloittelijalle juuri sopiva, mutta pian sitä huomaa kaipaavansa jotain hieman suurempaa. Jos olet siis leikkinyt selkeästi enemmänkin kuin esimerkiksi parin sormen kanssa, kannattaa ehkä harkita suurempaa kokoa.

  Tuote on kaikkiaan laadukas ja hyvin helppo puhdistaa. Valmistusvaiheesta on jäänyt todisteeksi sauma, joka tuntuu juuri ja juuri sormella, mutta leikeissä sitä ei huomaa lainkaan. Vahva suositus!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Suosikkilelu aloittelijoille! Meitä alkoi kiinnostaa anaalileikit nähtyämme netissä pornoleffan, jossa käytettiin anustappia, ja minua (nainen) se kiihotti todella. Myöhemmin löysimme tämän pikku kiihottimen, ja se on ehdottomasti täyttänyt meidän molempien odotukset. Sitä on todella helppo ja mukava käyttää ja sen avulla saa mahtavia orgasmeja! Mies tuntee sen myös naisen sisällä, ja ainakin minun miehelleni se on uskomattoman kiihottavaa. Hän rakastaa kun käytämme sitä, ja niin teen minäkin!

  Sen pohjassa oleva levike huolehtii siitä, ettei se lipsahda kokonaan sisään, mikä on loistavaa, mutta se ei myöskään lipsahda kesken leikkien ulos, niin kuin meille on joskus käynyt muiden tappien kanssa. Kerran laitoin sen paikoilleen lähtiessämme kauppaan, ja kun astuimme sinne sisälle, kerroin siitä kuiskaten miehelleni, joka kiihottui niin ettei jättänyt minua rauhaan koko kauppareissun aikana. Se oli takuulla elämämme hauskin supermarkettikäynti, ja kotiin päästyämme ei mennyt kauaa kun saimme huikeat orgasmit.

  - Siinäpä vähän lisäinspiraatiota pikkutapin käyttöön. Nyt se on ollut meillä käytössä n. kolmen kuukauden ajan, joten tuntuu, että on ehkä aika hankkia vähän suurempi. Mutta kyllä tämä on hyvä edelleen, etenkin aloittelijoille!
  Seuraavalle ostajalle - toivottavasti saatte siitä yhtä paljon iloa irti kuin me olemme saaneet!
  5 5 1
  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Miellyttävä, kiihottava ja tehokas En ollut koskaan aiemmin käyttänyt anaaliseksileluja, joten vähän jännitti ja hermostuttikin etukäteen, mutta tätä tappia käytän toistekin ja nyt uskallan kokeilla muitakin. Se oli helppo laittaa paikalleen ja se stimuloi hyvin, jolloin orgasmikin tuli nopeasti. Todellakin suosittelen hyväksi aloituspisteeksi anaaliseksiin. Tykkäsin.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: Fun Factory Bootie Pieni Anustappi -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *