LELO Tiani 3 Kauko-ohjattava Parivibraattori

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

 • LELO Tiani 3
 • LELO Tiani 3
 • LELO Tiani 3
 • LELO Tiani 3

LELO Tiani 3 Kauko-ohjattava Parivibraattori

Varastossa Tilaa ennen klo 15 ja postitamme paketin samana päivänä (arkipäivisin).

153,00 €

129,00 €

  Kuvaus

  LELO Tiani 3 on päivitetty versio suositusta ja palkitusta Tiani 2 -parivibraattorista, jota voi käyttää stimuloimaan naisen klitorista yhdynnän aikana. Tiani 3 osuu oikeisiin paikkoihin entistä tarkemmin, ja sen voimakkaammat värinät auttavat teitä saavuttamaan vieläkin upeamman kokemuksen yhdessä.

  Tiani 3 -mallin muotoilua on parannettu ja siinä on suurempi moottori, joka on 100 % tehokkaampi kuin edeltävässä versiossa. Uusi moottori tekee kokemuksesta värisyttävämmän teille kummallekin. Tiani 3 myös pysyy paikallaan edeltäjiään paremmin, ja siksi se on mukavampi käyttää. Siinä on yhteensä kahdeksan erilaista värinäohjelmaa, ja muotoilunsa ansiosta se stimuloi myös naisen G-pistettä. Huomioittehan kuitenkin, että vain klitoriksen päällä oleva osa värisee.

  Parivibraattorin mukana tulee SenseMotion-kaukosäädin, jonka avulla voitte luoda myös omia värinäohjelmianne, ja jonka kantomatka on jopa 12 m. Tiani 3 seuraa värinällään kaukosäätimen liikettä. Jos kaukosäädintä esimerkiksi käännetään ylöspäin, värinät voimistuvat. Alaspäin käännettäessä intensiteetti vähenee. Tiani 3:n värinää voi säätää kaukosäätimen lisäksi myös vibraattorin itsensä kautta.

  LELO Tiani 3 on täysin vesitiivis, joten voitte käyttää sitä myös suihkussa ja kylvyssä. Se on ladattava mukana tulevalla laturilla.

  Tiani 3 on valmistettu ftalaatittomasta silikonista. Laitteen mukana saatte tyylikkään säilytysrasian, laturin, säilytyspussin sekä käyttöohjeen.

  Tiedot

  MATERIAALI: Silikoni ja ABS-muovi.
  FTALAATITON: Kyllä.
  KOKO: 7,8 cm x 4,45 cm x 3,2 mm.
  VESITIIVIS: Kyllä, voi upottaa maks. 1 m syvyyteen.
  PAINO: 42 g.
  KÄYTTÖAIKA: Jopa 1,5 tuntia.
  LATAUSAIKA: 2 tuntia.
  VALMIUSAIKA: Jopa 90 päivää.
  KANTOMATKA: Maks. 12 m.
  AKKU: Li-ion 70 mAh + 2 x AAA kaukosäätimeen (mukana).
  VÄRINÄTASOT: 6 esiohjelmoitua ja 2 SenseMotion-ohjelmaa, joita ohjataan kauko-ohjaimen liikkeillä.
  ÄÄNITASO: Hiljainen.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti, ruotsi.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Vibraatiovoimakkuus
  Äänitaso
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Aivan fantastinen Super mahtava tuote! Saan tällä aina orgasmin kun käytän sitä yksin, ja miehen kanssa vielä ruiskahtaa lisäksi. Tosi helppo käyttää ja puhdistaa! Ja pitää vettä, joten sitä on ihana käyttää myös suihkussa.
  Suosittelen todellakin kaikille! Sekä pareille, että myös yksin käytettäväksi. Ja kannattaa pitää nenäliinoja lähistöllä, koska niille tulee käyttöä.
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: LELO Tiani 3 Kauko-ohjattava Parivibraattori

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *