Näin valitset Magic Wand hieromasauvan

Kun valitset Magic Wand -hieromasauvaa, on hyvä miettiä haluatko sen olevan esimerkiksi vedenkestävä, millaisella virtalähteellä haluat sen toimivat ja minkä kokoisen sauvan haluat. Lisäksi Magic Wandeihin on tarjolla erilaisia lisäosia, jotka tuovat lisäiloa sauvan kanssa nauttimiseen. Lue alta erilaisista valintamahdollisuuksistasi:

Virtalähde

Magic Wandeja löytyy monenlaisia. Tarjolla on paristokäyttöisiä, ladattavia sekä verkkovirralla toimivia tuotteita. Paristokäyttöiset ovat usein sieltä halvemmasta päästä tuotteita. Muista aina ostaa paristot samalla kertaa hieromasauvan kanssa – oikeanlaisia paristoja löytyy verkkokaupastamme. Paristokäyttöiset hieromasauvat tuovat vapautta käyttää tuotetta missä vain, sillä sinun ei tarvitse olla sähköpistokkeen tietämillä. Ne eivät kuitenkaan ole yhtä voimakkaita kuin ladattavat tai verkkovirtaan liitettävät Magic Wandit, ja paristot saattavat kulua loppuun nopeastikin.

Ladattava Magic Wand antaa sinulle saman liikkumavapauden kuin paristokäyttöinen hieromasauva. Ladattavat Wandit ovat yleensä hieman kalliimpia kuin paristokäyttöiset, mutta et voi jäädä niiden kanssa paristoitta. Ladattavat Magic Wandit ovat yleensä hiljaisempia kuin paristokäyttöiset tai verkkovirtaa käyttävät tuotteet.

Magic Wand on mahdollista saada myös verkkovirtaan kytkettävänä versiona. Näiden sauvojen värinä on voimakkaampaa, ja voit nautiskella niin kauan kuin haluat ilman lataus- tai paristonvaihtotaukoa. Toki käytön aikana sinun tulee olla lähellä pistorasiaa.

Vedenkestävä vai ei?

Ladattavat ja paristokäyttöiset Magic Wandit voivat olla vedenkestäviä, ja jos siis haluat käyttää hieromasauvaasi suihkussa, valitse sellainen malli. Sauvat, jotka saavat virtansa sähköpistokkeen kautta eivät ole koskaan vedenkestäviä. Näet, onko hieromasauva vedenkestävä tuotesivun ”Tiedot”-välilehden alta.

Koko

Valitsit sitten pienen tai suuren Magic Wand hieromasauvan, saat erittäin voimakkaasti värisevän lelun, joka takaa nautinnon. Koko ei siis välttämättä ole olennainen osa tämän lelun valintaa – riippuu siitä, mitä ajattelit sillä tehdä. Jos haluat käyttää sitä seksuaalisen nautinnon lisäksi vartalohierontaan, on suurempi sauva hyvä valinta. Lisäosien ja tarvikkeiden kanssa on tärkeää, että tarkistat minkä kokoisen hieromasauvan ne tarvitsevat, ja se yleensä on suurempikokoinen sauva. Uusia sauvoja verkkokaupassamme ovat mm. LELO-tuotemerkin Smart Wand Large, Fairy Original, Wand Essentials 7 speed, Wand Essentials 6 Speed, ja Passion Pointer. Pienempiä sauvoja ovat esimerkiksi LELO Smart Wand Medium, Bodywand Midnight, Twizzle Trigger, Fairy Mini Ladattava ja Fairy Mini.

Lisäosia ja tarvikkeita

Magic Wand hieromasauvoille on tarjolla monenlaista tarviketta ja lisäosaa, riippuen siitä minkäkokoisen sauvan valitsit. Isoon sauvaan voit esimerkiksi yhdistää rabbit-lisäosan, jolloin saat itsellesi hyvin voimakkaan rabbit-vibraattorin, g-pistelisäosa tekee hieromasauvastasi g-pistevibraattorin ja 3teez-lisäosa stimuloi klitorista, emätintä ja anusta.

Mikä Magic Wandeista värisee voimakkaimmin?

Jotta saisit jonkinlaisen kuvan siitä, kuinka voimakkaita värinöitä hieromasauvat antavat, olemme listanneet tähän muutaman voimakkaimmista Magic Wandeista. Ensimmäinen on voimakkain, viimeinen miedoin värinöiltään. Muista, että Magic Wand hieromasauvat ovat yksiä markkinoiden voimakkaimpia vibraattoreita. Miedoin Magic Wand on silti voimakas muiden vibraattorien kaavalla.

Fairy Original Massage Wand on niin voimakkain Magic Wand kuin voimakkain vibraattori markkinoilla noin yleensä- Sen jälkeen voimakkuudessa tulee kakkossijalla Fairy Mini Massage Wand. Kolmatta sijaa pitää Fairy Mini Ladattava, ja sitä seuraa Wand Essentials 7 speed. Viimeisenä listallamme, mutta ei vähäisempänä, on LELO Smart Wand Large.

Haluatko lisää opastusta täydellisen Magic Wand hieromasauvan valintaan?

Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on käyttöä lisävinkeille vibraattoria valitessasi. Opastamme oikeanlaisen lelun valintaan mielellämme. Yhdessä löydämme sinulle juuri sopivan tuotteen valikoimastamme. Ota meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: service@sinful.fi

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Adrien Lastic (1)
Amaysin (5)
B Swish (1)
baseks (1)
Bodywand (1)
CalExotics (1)
Doc Johnson (1)
Dorcel (1)
Doxy (7)
Europe Magic Wand (1)
Le Wand (1)
Lelo (3)
LELO (3)
Love Magic (1)
Lovense (1)
Nalone (1)
ohhcean (1)
PalmPower (1)
Pillow Talk (1)
Pixey (1)
PowerBullet (1)
Satisfyer (1)
Sinful (10)
Svakom (1)
Wand Essentials (2)
Zeus (1)
Näytä kaikki 47 tuotetta
Olet nähnyt 47 yhteensä 47 tuotteesta
Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 19.00 asti

service@sinful.fi