TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Intiimihygienia

Hyvä intiimihygienia on hyvän seksin perusta. Intiimihygieniatuotteiden lisäksi löydät valikoimastamme myös kestotuotteita kuukautisten ajaksi sekä anaalisuihkut, joilla puhdistautuminen ennen anaalileikkejä käy näppärästi.

Löydät täältä raikkaimmat tuotteet naisten intiimihygieniaan

Puhtaan seksikäs olo

Monet naiset tuntevat olevansa seksikkäimmillään ennemminkin saunanraikkaana kuin täydessä tällingissä. Ja mikä olisikaan sen ihanampaa kuin hemmotella itseään kunnon kylvyllä ennen kuin ryhtyy rakkaan kanssa tuhmiin leikkeihin.

Puhtaana on helppo tuntea olonsa itsevarmaksi. Kun on juuri tullut suihkusta, voi huoletta antautua nauttimaan vaikka taivaallisesta suuseksistä ilman että tarvitsisi huolehtia ei-toivotuista hajuista tai mauista. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista peseytyä juuri ennen kuin romantiikka alkaa räiskyä. Siksi onkin hyvä tietää, että jos pidät huolta intiimihygieniastasi oikeilla tuotteilla, pysyt todennäköisemmin raikkaana pidemmän aikaa.

Intiimihygienia ei kuitenkaan ole se kaikista helpoin keskustelunaihe ja siksi monien on vaikea löytää itselleen sopivimmat tuotteet. On myös tavallinen väärinkäsitys, että intiimisaippuaa käyttävät vain ne, joilla on jonkinlaisia ongelmia alapään alueella. Todellisuudessa oikeanlaisia tuotteita käyttämällä voi välttää sen, että tällaisia ongelmia ylipäätään ilmaantuu.

Naisten intiimihygienia vaatii aivan omat tuotteensa

Jos jotain tulee tietää intiimihygieniasta naisille, niin se, että terveen alapään pH-arvo on huomattavasti happamampi kuin muualla kehossa. Muutokset happamuudessa voivat horjuttaa bakteeritasapainoa ja aiheuttaa epämiellyttävää hajua, kutinaa, kuivuutta tai tulehduksia. Yksi yleisimpiä virheitä on hoitaa näitä ongelmia pesemällä alapäätä entistäkin intensiivisemmin. Nimittäin tavallisten saippuoiden ja joskus myös johtoveden pH-arvo on aivan liian emäksinen intiimialueiden herkälle iholle. Hassua kyllä, liika pesu voi tällöin jopa johtaa hajuhaittoihin.

Löydät tältä sivulta intiimisaippuat ja -voiteet, jotka on varta vasten suunniteltu hellävaraiseen intiimihygieniaan naisille. Niiden pH-arvo on tasapainotettu vastaamaan kehosi tarpeita, joten ne pesevät hellävaraisesti ja jättävät olon mukavaksi ja raikkaaksi. Oikeanlaiset tuotteet intiimihygieniaan vahvistavat kehon omaa bakteeritasapainoa, jolloin pysyt puhtaana luonnollisesti ja pitempään. Valikoimastamme löydät myös luomutuotteita, kuten joutsenmerkityn pohjoismaisen Kaerlig-tuotemerkin ihanat voiteet ja puhdistusaineet.

Intiimisaippuat, kuukupit ja muut tuotteet intiimihygieniaan naisille

Intiimisaippuoiden ja -voiteiden lisäksi löydät tältä sivulta myös tuotteita hyvään intiimihygieniaan naisille kuukautisten aikana. Valikoimassamme on paljon erilaisia ja erikokoisia kuukuppeja, jotka ovat ehdottomasti sekä ekologisesti että ekonomisesti upeimpia tuotteita naisille. Sen lisäksi, että ne suojelevat luontoa, ne suojaavat sinua ja vaatteitasi vuoto- ja hajuhaitoilta ja ovat käytettäessä huomaamattomia. Voit valita itsellesi sopivimman kokoisen kupin oman anatomiasi ja vuodon määrän mukaan. Jotkut pakkaukset sisältävät useamman kupin, jotta voit kokeilla mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

Löydät valikoimastamme myös kosteuttavia ja kiinteyttäviä voiteita pepulle ja rinnoille, emätintä kiinteyttäviä seerumeita ja jopa voiteita anusaukon vaalentamiseen. Valikoimamme tuotteet ovat turvallisia käyttää, mutta otathan huomioon esimerkiksi allergiasi, kun valitset itsellesi sopivinta tuotetta. Kun haluat lisätietoa intiimihygieniaa parantavista tuotteistamme esimerkiksi ainesosaluettelon osalta, löydät tarkemmat tiedot jokaisesta tuotteesta klikkaamalla tuotekuvaukseen. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme - vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful