TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Anaalisuihkut

Hyvä henkilökohtainen hygienia on tärkeää kun kokeilette anaalistimulaatiota. Tältä sivulta löydätte valikoimamme anaalisuihkut, joiden avulla puhdistautuminen ennen ja jälkeen leikkien käy nopeasti ja helposti. Anaalisuihkun avulla vältytte epämiellyttäviltä yllätyksiltä kesken nautintojen ja rentoutuminen onnistuu huomattavasti helpommin.

Anaalisuihku valmistelee teidät leikkeihin

Valmistaudu anaalisuihkun avulla

Harkitessasi anaaliseksiä kumppanisi kanssa on mieleesi takuulla juolahtanut tietty ajatus useamminkin kuin kerran. Mitä jos et olekaan ihan puhdas sieltä? Ajatukset puutteellisesta hygieniasta voivat varsin nopeasti latistaa tunnelman ja sammuttaa halun - etenkin, jos ajatukset tulevat mieleen nimenomaan siinä vaiheessa, kun anaaliseksin harrastaminen tai anaalistimulaation kokeileminen seksileluilla on jo alkamaisillaan.

Monille on äärimmäisen kiusallista edes ajatella sitä, että kumppani löytäisi anaaliseksin jälkeen ikäviä yllätyksiä penikseltään tai leikeissä käytettyjen lelujen pinnalta. Ongelmaan on kuitenkin olemassa yksinkertainen ratkaisu, sillä anaalisuihkun avulla on helppoa puhdistautua perusteellisesti ennen anaalistimulaatiota. Anaali suihkua käyttämällä voi varmistaa, ettei leikkien aikana tarvitse ajatella mitään muuta kuin rentoutumista ja nautinnolle antautumista. Siten voi myös varmistaa onnistuneemman kokemuksen.

Valitse oikeat välineet puhdistautumiseen

Tarjolla on valtava määrä erilaisia anaalisuihkuja, joita voi käyttää ennen anaalileikkejä. Tältä sivulta löydät monenlaisia vaihtoehtoja, sillä ihmisten tarpeet vaihtelevat, jolloin yhdenlainen suihku ei välttämättä ole oikea ratkaisu jokaiselle. Todennäköisesti yleisin malli on kuitenkin yksinkertainen Enema Bulb -pumppu, jossa on pipettiä muistuttava pää. Se on nimittäin yksinkertainen ja näppärä väline, joka ei vaadi toimiakseen muuta kuin vettä.

Pumppuosa täytetään haalealla vedellä, minkä jälkeen pipettiosa viedään varovasti anuksen sisälle anaaliliukuvoiteen avustuksella. Kun se on paikallaan, pumpun sisällä olevan veden voi puristaa varovasti suolen sisälle. Sitten istutaan WC-istuimelle ja päästetään vesi tulemaan ulos omalla vauhdillaan. Tämä prosessi toistetaan tarpeeksi monta kertaa, että ulostulovesi on täysin kirkasta, ja sitten voitkin olla varma siitä, että olet tarpeeksi puhdas leikkeihin eikä ikäviä yllätyksiä tule vastaan kesken kaiken.

Anaalipuhdistus voi myös olla osa esileikkiä

Anaalisuihkun käyttö voi tuntua ajatuksena ikävältä velvoitteelta, joka vain täytyy hoitaa alta pois ennen kuin pääsee nauttimaan jostain oikeasti mukavasta, mutta siitä voi itse asiassa tehdä varsin miellyttävän kokemuksen. Voit ajatella sitä osana esileikkiä, jossa valmistaudut siihen, mitä tuleman pitää. Ajattele sitä suurta nautintoa, joka on seuraava askel puhdistautumisen jälkeen ja käytä anaalisuihkua eräänlaisena valmistavana rituaalina, joka on olennainen osa kaikkea sitä, mikä tapahtuu sitten kun olet valmis.

Toisaalta anaalipuhdistus voi myös olla oikeasti nautinnollinen kokemus, sillä vesi koskettaa juuri niitä alueita, joita stimuloidaan myöhemmin lelujen tai kumppanisi avulla. Puhdistustuotteiden valikoimasta löytyy tuotteita, jotka on muotoiltu siten, että niitä voi käyttää seksileluina samalla kun puhdistautuu. Eli sen lisäksi, että puhdistautuminen valmistelee sinut leikkejä varten, voit myös nauttia itse prosessista, jolloin olet jo valmiiksi rento ja lämmitelty kun varsinainen hupi vasta alkaa.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful