njoy Pure Plug Pieni Teräksinen Anustappi -TESTIVOITTAJA

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

njoy Pure Plug Pieni Teräksinen Anustappi -TESTIVOITTAJA

Ei varastossa Saat tiedon toimitusajasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

69,90 €

  Kuvaus

  njoy Pure Plug on pieni terästappi, joka on suunniteltu erityisesti anaalistimulaatioon. Tappi sopii erinomaisesti aloittelijoille maltillisen kokonsa vuoksi. Sitä on helppo ohjata isosta kahvasta, joka toimii myös stopperina. Voit antaa ohjat kumppanillesi tai päättää nautinnostasi itse.

  Pure Plug sopii sekä kylmiin että kuumiin leikkeihin, ja se säilyttää halutun lämpötilan pitkään. Testaathan lämpötilan käsivarren ihoa vasten ennen kuin käytät tappia intiimialueilla.

  Tappi on valmistettu käsityönä ruostumattomasta kirurginteräksestä, ja se toimitetaan tyylikkäässä säilytysrasiassa. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta anaaliliukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen.

  Puhdista Pure Plug vedellä ja miedolla saippualla. Älä käytä hankausaineita, sillä ne tuhoavat kauniin, peilikirkkaan pinnan. Hyvin hoidettuna voit käyttää tappia koko loppuelämäsi ajan.

  Tiedot

  MATERIAALI: Kirurginteräs.
  FTALAATITON: Kyllä.
  VESITIIVIS: Kyllä.
  PITUUS: Sisään asetettava osa 6 cm.
  PAKSUUS: 2,5 cm paksuimmasta kohdasta.
  PAINO: 140 g.
  KÄYTTÖOHJE: Englanti.

  Kirjoita oma arvostelusi ja voita 65 euron edestä seksileluja. Lue säännöt täältä.

  Arvostelut

  Kokonaisarvio
  Materiaali ja laatu
  Käytettävyys
  Orgasmitakuu
  Painava pieneksi Tämä on pieni, tämän uskaltaa ostaa vaikka ensimmäiseksi plugiksi, etenkin jos haaveilee liikkuvansa plugin kanssa kodin ulkopuolella. Paikalleen laitto käy helposti ilman suurempaa lämmittelyä, ja sulkijalihakset pääsevät supistumaan kapean kaulan ympärille niin että tappi pysyy varmasti ja mukavasti paikoillaan eikä ala ärsyttää. Tällä saa vaikka toimistopäivään viihdykettä: istuessa kevyt keinuttelu liikuttaa plugia mukavasti, ja vähän väliä tekee mieli lähteä vähän jaloittelemaan. 140g terästä anaalissa on paljon kinkymmän tuntuista kun joku silikoniplugi, tämän kanssa käyttää portaita oikein mielellään. Kokonsa puolesta tämä ei varmaan yllä eturauhaseen asti sellaisen omistavalla, eikä tämä muutenkaan pidä mitenkään orgasmin partaalla, ennemminkin kevyessä virittyneisyydessä. Taidan hankkia myös isomman samanlaisen...
  5 5 1

  Olet antamassa arviosi: njoy Pure Plug Pieni Teräksinen Anustappi -TESTIVOITTAJA

  Kuinka arvioisit tämän tuotteen? *