TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
baseks Värisevä Penisrengas Pareille var 1

baseks Värisevä Penisrengas Pareille

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos haluatte lisätä entistä enemmän nautintoa yhteisiin hetkiinne, baseks Värisevä Penisrengas Pareille on hyvä aloituspiste.

Aloittelijaystävällinen penisrengas asetetaan peniksen tyveen, jossa se tarjoaa miehelle tukevamman ja pitkäkestoisemman erektion. Siitä on teille molemmille iloa vällyjen välissä.

Renkaan yläpuolella on pehmeä uloke, joka saa sen ihanat värinät ulottumaan naisen klitorikseen asti. Värinä tuntuu myös peniksen varressa, joten voitte molemmat nautiskella stimulaatiosta samanaikaisesti.

Kokeilkaa ihanaa värinää suosikkiseksiasennoissanne tai keksikää aivan uusia tapoja matkata yhdessä huipulle. Penisrenkaan asentoa voi vaihdella sopimaan erilaisiin asentoihin, joten vain mielikuvitus on rajana.

Renkaan joustava sisähalkaisija on 3,3 cm ja se sopii useimmille miehille. Se on valmistettu miellyttävästä silikonista ja toimii 1 x LR754-paristolla, joita tulee mukana 3 kpl.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kiva tuote
Miehen oli vähän hankala saada "päälle", värinä myös aika kova. Aluksi ihan mukava, kauan ei sitä kestänyt ihoa vasten. E - 5. jan. 2022
Vähän hatara..
Tämä tuntui hieman hauraalta, heikkoa tärinää, jota käyttäjä ei tuntenut, jonka lisäksi sen läppä on liian ohut ja pehmeä stimuloimaan klitorista, koska se ei m... Lue lisää
Elin - 21. oct. 2020

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful