TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Värisevät Penisrenkaat

Värisevät penisrenkaat tarjoavat lisänautintoa rakastelun aikana. Penisrenkaan käyttäjä säilyttää erektionsa pitempään renkaan avulla, kun taas seksikumppanille erektio tuntuu täyttävämmältä. Värisevät penisrenkaat kiihottavat naisen klitorista yhdynnän aikana, ja monesti värinä tuntuu myös penistä ja kiveksiä vasten tuottaen lisänautintoa miehelle.

Värisevät penisrenkaat - yhteiseen nautintoon

Värisevä penisrengas on hyvä aloituspiste

Kun olette päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että seksileluja voisi hyvinkin kokeilla, seuraava askel on löytää juuri teidän tarpeisiinne sopivat lelut. Ja siinä kohtaa värisevä penisrengas astuu kuvaan mukaan, sillä se on todella erinomainen valinta ensimmäiseksi yhteiseksi seksileluksi pareille. Värisevä penisrengas on pieni, yksinkertainen lelu, josta on iloa teille molemmille. Se asetetaan aivan peniksen tyveen, jossa se tukee ja vahvistaa erektiota, jolloin miehen on helpompaa ylläpitää sitä pitempään. Vibraattorin värinästä pääsette nauttimaan molemmat vuorollanne riippuen siitä, miten päin rengas puetaan.

Monissa värisevissä penisrenkaissa itse vibraattoriosa ulkonee renkaasta, ja mallista riippuen se voi olla hyvinkin pitkä. Yleensä ajatellaan, että vibraattoriosa käännetään osoittamaan ylöspäin, jolloin värinä kiihottaa naisen klitorista yhdynnän aikana, mutta etenkin niissä malleissa, joissa vibraattoriosa on pitkänomainen, sen voi kääntää myös toisinpäin. Silloin värinä kohdistuukin miehen kiveksiin ja penikseen, mikä lisää hänen nautintoaan. Värisevän penisrenkaan kanssa kannattaa kokeilla erilaisia seksiasentoja, jotta siitä saa kaiken irti.

Kokekaa seksielämänne uudella tavalla

Monet pariskunnat kokevat, että seksilelujen ottaminen osaksi yhteistä seksielämää tuntuu aluksi vaikealta ajatukselta. Tarkoittaako se sitä, ettei olla tyytyväisiä parisuhteeseen tai haetaanko sillä jotain korviketta jollekin puutteelle? Enkö minä riitäkään? Nämä ovat täysin ymmärrettäviä huolenaiheita, mutta uskallamme väittää, ettei niillä ole juurikaan todellisuuspohjaa. Seksileluja voi ilman muuta käyttää apuvälineinä, joilla pyritään ratkaisemaan joku seksielämään liittyvä ongelma, mutta paljon yleisempää on se, että niillä haetaan vaihtelua.

Me täällä Sinfulilla uskomme vahvasti siihen, että seksilelut voivat tuoda uuden ja entistä leikkisämmän ulottuvuuden jokaiseen parisuhteeseen. Niiden avulla on helpompaa avautua puhumaan omista haluista, fantasioista sekä tavoista kiihottua ja tulla kiihotetuksi. Jokainen meistä on omanlaisensa, ja se pätee myös seksuaalisuuteen. Ja vaikka vuosien tai vuosikymmenien yhdessäolon jälkeen voi helposti ajatella, että pariskunnan osapuolet tuntevat toisensa, jokainen meistä muuttuu elämän aikana - seksuaalisuus kaiken muun mukana. Siksi on hyvä aina välillä pysähtyä miettimään, mikä toimii ja mikä ei.

Valitkaa juuri oikeanlainen malli

Markkinoilta löytyy todella monenmuotoisia väriseviä penisrenkaita laajalla hintahaitarilla, mikä tarkoittaa myös sitä, että kotiin voi huoletta hankkia useammankin version testaamista varten. Kokeilemalla löydätte teille parhaiten sopivat mallit. Tunnettuja ja hyväksi havaittuja tuotemerkkejä ovat mm. TENGA, VELVE ja We-Vibe, mutta monia muitakin hyviä vaihtoehtoja löytyy. Sinfulin valikoimaan otettavat tuotteet ovat aina tarkkaan valikoituja, joten kun ostat värisevän penisrenkaan tai minkä tahansa muun seksilelun meiltä, voit olla varma siitä, että saat laadukkaan tuotteen.

Ensimmäistä kertaa seksileluja kokeileville hyvä valinta on aivan yksinkertainen rengas, jossa on esim. pupunkorvilla varustettu vibraattori. Jos taas olette hieman kokeilunhaluisempia ja etenkin miestä kiinnostaa ajatus kokeilla värinää omalla vartalollaan, kannattaa valita pitkänomaisempi vibraattorimalli. Ja jos haluatte heittäytyä kunnolla, valitkaa sellainen tuote, jossa on kaksi rengasta, joista toinen menee peniksen ja toinen kivesten ympärille. Tai sellainen, jossa on kiinteä anustappi mukana… Mahdollisuudet ovat monet.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful