TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fun Factory Amorino Ladattava Dildovibraattori var 1

Fun Factory Amorino Ladattava Dildovibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Fun Factoryn Amorino on erinomainen valinta ensimmäiseksi dildovibraattoriksi maltillisen kokonsa vuoksi, mutta on siitä iloa kokeneemmillekin käyttäjille. Se on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten.

Amorinon erikoisuutena on sen mukana tuleva stimulaatiokuminauha, jonka avulla myös häpyhuulet saavat osansa nautinnollisista värinöistä. Kuminauha johtaa värinää laajemmalle alueelle, mikä tuo leikkiin kiihottavan lisän. Huomioithan kuitenkin, että jos haluat käyttää Amorinoa anaalisesti, tulee kuminauha aina poistaa ensin.

Amorinon kuutta erilaista värinärytmiä ja kuutta nopeutta on helppo säätää kahvassa olevien painikkeiden avulla, ja niistä löytyy varmasti mieluisia vaihtoehtoja. Amorinon sisällä on kaksi voimakasta moottoria, joiden kiihottavat värinät tuottavat nautintoa sekä sisälläsi että emättimen aukon ympärillä ja klitoriksella. Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta.

Käynnistät Amorinon Fun-painikkeesta ja säädät sen värinää plus- ja miinuspainikkeiden avulla. Sammutat vibraattorin painamalla Fun-painiketta pitkään. Amorino ladataan Fun Factoryn omalla Click'N'Charge-USB-laturilla, joka tulee laitteen mukana.

Käytön jälkeen voit puhdistaa Amorinon lämpimällä vedellä ja sen jälkeen käyttää seksileluille tarkoitettua puhdistussuihketta mahdollisimman korkean hygieniatason varmistamiseksi. Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit halutessasi nauttia siitä myös suihkussa.

HUOM: Vibraattori on lukitussa tilassa vastaanottaessasi sen. Se on varustettu näppäinlukolla, jotta se ei käynnisty vahingossa itsekseen matkalla (tai yöpöydän laatikossa). Avaa lukko: Paina Fun- ja pluspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan. Käynnistä: Paina Fun-painiketta ja valitse sen jälkeen haluamasi värinäohjelma plus- ja miinuspainikkeilla. Lukitse käytön jälkeen: Paina Fun- ja miinuspainiketta samanaikaisesti n. 3-5 sekunnin ajan.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful